Camis Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 46 minut temu, Filip454 napisał(a): Jego zmagania na labie przykładowe: https://forum.pclab.pl/topic/964186-lga-775/#comments Zrobił ktoś kopie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu70 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ja mam 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piła Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ja tylko nadmienię, że Piła to nie pila, więc nie mylić mnie z Pawłem 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Spojrzałem na moją labową sygnaturkę i w sumie dopiero w tym roku zmieniłem kompa, ile to lat 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu A jakiego teraz masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spindender Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Siemanko, tez jestem, ale sie zalamalem wiesciami 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu @Spindender 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Same legendy Laba w tym tamacie, pomimo bycia nieaktywnym ostatnie 4,5 lat dużo nicków kojarzę z przeszłości, A Gdzie jest legenda crysisia hydro, albo pan Alex który zawsze wszystko grał day 1 i zachwalał w niebogłosy nawet jak gra była gniotem ? Czy ta era skończyła się już lata temu ? Edytowane 13 godzin temu przez SethJames 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 38 minut temu, Pulpit napisał(a): Spojrzałem na moją labową sygnaturkę i w sumie dopiero w tym roku zmieniłem kompa, ile to lat 2080Super jeszcze nie taki stary A lat to pewnie z 4 będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 25 minut temu, SethJames napisał(a): Same legendy Laba w tym tamacie, YES! (obejrzyj wideło) Edytowane 12 godzin temu przez JeRRyF3D 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 24 minuty temu, SethJames napisał(a): Same legendy Laba w tym tamacie, pomimo bycia nieaktywnym ostatnie 4,5 lat dużo nicków kojarzę z przeszłości, A Gdzie jest legenda crysisia hydro, albo pan Alex który zawsze wszystko grał day 1 i zachwalał w niebogłosy nawet jak gra była gniotem ? Czy ta era skończyła się już lata temu ? Alex od wielu lat siedzi na gry online. Gra we wszystko, skąd tyle czasu bierze? nie wiem ale gość jest niezniszczalny... gry gry gry gry 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Alex miewał okresy, że jeszcze wracał na PClaba, ale już prawie nikt nie miał ochoty czytać jego wypocin Na golu ma luzik. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Dobrze było zajrzeć od czasu do czasu na PCLab. Nigdzie nie ma tak przejrzystej formy dyskusji jak na forum. Oby ITH przejął dobre tradycje. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxaM Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Kto jest online? 62 użytkowników, 4 anonimowych, 3318 gości. Ludzie wciąż siedzą na pclabie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, MaxaM napisał(a): Już niedługo. Edytowane 12 godzin temu przez Miszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt_34 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 36 minut temu, MaxaM napisał(a): Kto jest online? 62 użytkowników, 4 anonimowych, 3318 gości. Ludzie wciąż siedzą na pclabie. Tutaj zaczyna być więcej aktywnych użytkowników vs pclab, sporo natomiast brakuje gości w porównaniu do laba, ale ten parametr też zaczyna się zmieniać na plus z dnia na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMan Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 21 godzin temu, EvilKillaruna napisał(a): @Winter Dawno temu za czasów jeszcze działania portalu PCL i rozkręcania Intel Core Club. Nazwał tak ludzi oglądających PCL z adblockiem, którzy czerpali korzyści z contentu, ale nie pozwalali zarabiać na reklamach i w ten sposób korzystali z portalu "za darmo". Z drugiej strony użytkownicy często podkreślali, że reklamy były szczególnie inwazyjne i przeszkadzały w swobodnym dostępie do treści. Nie pamiętam czy nie było to już po przejęciu przez Onet, który wtedy słynął właśnie z obsmarowywania wszystkiego reklamami. To było już po przejęciu przez Onet. I tak, to było głównie przez te właśnie mocno upierdliwe reklamy. Użytkownicy pisali na forum o tym, skarżyli się, że jeśli te reklamy dalej będą tak mocno upierdliwe, to będą je po prostu blokować. Piła był wtedy chyba jeszcze redaktorem naczelnym PCLaba i w odpowiedzi na te skargi zaczął wyzywać użytkowników od pasożytów. Edytowane 11 godzin temu przez ShadowMan 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 51 minut temu, Pitt_34 napisał(a): Tutaj zaczyna być więcej aktywnych użytkowników vs pclab, sporo natomiast brakuje gości w porównaniu do laba, ale ten parametr też zaczyna się zmieniać na plus z dnia na dzień. Nataly, Sfinks, Klocuch12, Colicab, Myst, GIZIU... i setki innych Myst i GIZIU raczej się pojawią bo są w miarę aktywni na pclabie i pojawiali się dosyć regularnie (Colicab rzadziej się pojawiał ale mam nadzieję że też znajdzie drogę na ITH) Pomału się impreza rozkręca >KLIK< 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip454 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Raport poszet 👍 Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewuS Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) W dniu 3.11.2024 o 21:35, Filip454 napisał(a): Pulpit jest i inni to jeszcze Opson. Tommo do dziś nie odpisał. Wklejam stan na dziś 😞 Archiwum to z odpowiedziami 👍 Reszta to bez odpowiedzi. W sumie to dzięki Filipowi tu jestem Teraz pracuję nad ściągnięciem tutaj Atomowej Sprawiedliwości Edytowane 9 godzin temu przez lewuS 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akei Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Cześć! 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent_x007 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 godzin temu, Filip454 napisał(a): Czekamy na Agenta koniecznie ❤️ Jego zmagania na labie przykładowe: https://forum.pclab.pl/topic/964186-lga-775/#comments Obecny 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @Akei@agent_x007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @agent_x007 Jest "agent" jest impreza 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent_x007 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) ^Trochę muzyki do imprezy Z komputerowych rzeczy, przeszedłem na coś szybszego https://blog.theretroweb.com/2024/02/24/compar/ Ale spokojnie, 775 wciąż ma się dobrze Edytowane 9 godzin temu przez agent_x007 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi