indexinfio 13 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu RIP(*) Tak jak się spodziewaliśmy zamknęli wcześniej. 1
RyszardGTS 497 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) BUHAHAHAHA Taka perełka nie może zniknąć (Meme by @bourne2008 - wstawił na czacie) Edytowane 5 godzin temu przez RyszardGTS 4 7 1
KajtekF1 1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu I stało się to co miało się stać,forum PCLab nie może już wstać Jakoś tak mi się zrymowało w tym przykrym dniu. 1
Morv 0 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu RIP PCLab. Teraz już nawet nie error 404 tylko przekierowanie na to coś...
sirlukas 3 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Hej wszystkim. Kruca fiks, jeszcze przed 15 minutami tam byłem, potem F5 i zonk. R.I.P. PCLabiku. 2
Wu70 125 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Widziałem Ciebie, tylko 2 nicki online już były. Ostatecznie odcięli respirator. PCL [*] 1
Spl97 201 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, Filip454 napisał(a): To co, pewnie o 15 będzie tango down i bujamy wroty do domu? Tango down nastąpił dziś o godzinie 9:32 i o tej godzinie Titanic PCLabowy zatonął na dno, orkiestra postarała się, grając muzykę dla naszych uszu do końca. Edytowane 5 godzin temu przez Spl97 2
RyszardGTS 497 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @sirlukas O! stary wyga Pojawiłeś się na labie i lab padł.. chyba jesteś jednym z jeźdźców apokalipsy, śmierć (forumków)
sirlukas 3 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): @sirlukas O! stary wyga Pojawiłeś się na labie i lab padł.. chyba jesteś jednym z jeźdźców apokalipsy, śmierć (forumków) Mówią mi Dziki Gon A tak na poważnie, to wszedłem przypadkiem bo myślałem, że zamknięcie jutro i nie skopiowałem sobie linka do tego wątku. Ja tylko kliknął w link i wrócił do PCLAb, a tam 404... także ten teges, Helloł Młodzieży!
Amsztel 5 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No to RIP. Dobrze, ze spisywania wszelakich kontaktow do ludzi nie zostawilem sobie na ostatni dzien
indexinfio 13 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 16 minut temu, Spl97 napisał(a): Tango down nastąpił dziś o godzinie 9:32 i o tej godzinie Titanic PCLabowy zatonął na dno, orkiestra postarała się, grając muzykę dla naszych uszu do końca. Tak jak zapowiadaliśmy. Jeszcze dzisiaj zdążyłem coś napisać, na chwilę zamknąłem stronę, a potem to już 404. 1
hwdp43 160 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jeszcze 6 dni i by mi stuknelo 15 lat na labie
Spl97 201 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, indexinfio napisał(a): Tak jak zapowiadaliśmy. Jeszcze dzisiaj zdążyłem coś napisać, na chwilę zamknąłem stronę, a potem to już 404. Sam przewidywałem trzy opcje na zaoranie laba przez adminów, pierwsza o północy w nocy z czwartku na piątek, druga to gdy kończą robotę i będą mieli fajrant, czyli o godzinie 15/16, a trzecia to w nocy z piątku na sobotę. Wygrała opcja, która jednak nie była przewidziana, czyli dziś rano.
Wu70 125 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @indexinfio wygrałeś odznaczenie za ostatni post na forum 2
Amsztel 5 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 24 minuty temu, indexinfio napisał(a): Tak jak zapowiadaliśmy. Jeszcze dzisiaj zdążyłem coś napisać, na chwilę zamknąłem stronę, a potem to już 404. Certyfikaty SSL posypaly sie 2 godziny wczesniej. Bez secure connection jeszcze kilkadziesiat minut dzialalo.
Wodzu 22 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nowa jakość, teraz przekierowuje na Komputer Świat. 1 2
Kadajo 612 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Juz link forum PCL przekierowuje na komputer świat 4 1
Filip454 122 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jestem zadowolony, że dla wielu z nas się zakończyło zamknięcie prawie całkowicie bezboleśnie Archiwizacja jeszcze długo będzie możliwa, zapraszam do wątków, pochwalcie się zdobytymi artefaktami
WebCM 1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Dobrze przewidziałem, że admin przyjdzie do pracy, zaparzy kawę i zrobi, co mu kazano. Wykonał ktoś pełną kopię? 1 minutę temu, Filip454 napisał(a): Archiwizacja jeszcze długo będzie możliwa, zapraszam do wątków, pochwalcie się zdobytymi artefaktami No nie bardzo, bo główna przekierowuje do komputerswiat.pl, a inne podstrony 404 Not Found. Edytowane 4 godziny temu przez WebCM
Mar_s 385 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Pełną kopię? Kogo stać na tyle dyskietek!?
Rekomendowane odpowiedzi