Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Życie po życiu wcale nie jest takie złe, a pewnikiem nawet lepsze. :) 

Może jestem już starym prykiem i mi żal Laba, ale tu życie pozytywnych "oszołomów IT" będzie toczyć się dalej.  Serducho odpalone dla @RyszardGTS o 9:31, świeczka zgaszona o 9:32... czas odpalić szperacz. :E

Na koniec jeszcze życzenia dla RASP i całego tego Axel Stringer coś tam... Walcie się na ryj!

Edytowane przez Grandal
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? :E 

Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon :E 

Jest takie coś: :konik:Ale to na koniu, a nie jego głowie. Jednak w sumie też by ci pasowało, jak to tresujesz swych przeciwników politycznych :E

Edytowane przez Pawelek6
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, hubio napisał(a):

ale jak doszedł jeszcze argument o rasistowskich, homofobicznych Polakach

Nie masz pojecia o czym piszesz i dalej powtarzasz te swoje urojenia.

Poleciales na koniec za caloksztalt - wlasnie twoje rasistowskie posty o Polakach.

Jak to ktos na koncu slusznie ujal - doczekalem bana hubio - mozna powiedziec happy end. :lol2:

Opublikowano (edytowane)

@kubikolos ale jakie rasistowskie? Przecież ja nigdy nie obrażałem naszego Narodu. 2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów. Bądźmy obiektywni. Oba zwroty nie są rekomendowane przez Radę Języka Polskiego, ale też nie są sprzeczne z prawem.

I co my w podstawówce jesteśmy, żeby ktoś cię banował "za całokształt"... :) Mamy regulamin i tylko za działania z nim niezgodne są bany. Ja nie miałem w uzasadnieniu za całokształt tylko jako "scam" a w uzasadnieniu za słowo "Polaczki"

Gdybyś ty od jakiegoś mocno zorientowano na lewo moderatora dostał bana na zakończenie "za całokształt" też byś pewno czuł niesmak :)

Edytowane przez hubio
Opublikowano

@Kadajo wszystko przez Pana Kurteczkę... :D Dowalił takie ceny RTX 4090, że nie stać ludzi na kupno i udowadnianie jaką to mają najlepszą kartę na świecie z 1mln fps, że się kłócą o politykę... :D Jego wina. Tym razem nie Tuska... :rotfl:

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hubio napisał(a):

2 razy w całej historii użyłem i to w określonym kontekście słowa "Polaczki" ,które poziom obraźliwości ma ten sam co "ciapate", za które nikt nie dostawał banów.

Widziałem mnóstwo twoich rasistowskich postów względem Polaków, raportowałeś tuzin postów które jedynie wrzucały newsy o wydarzeniach, wziąłeś sobie za misję obronę przestępców i dziwisz się że ludzie odetchnęli po twoim banie? Ja się nie dziwię :Up_to_s:

Masz tutaj nowe życie, nie zmarnuj go xD

Opublikowano
43 minuty temu, crush napisał(a):

Naprawdę uznałeś ten wątek za najbardziej wartościowy?

Czy to ma być w roli czarnej teczki? 🤔

Właściwie to w ogóle mnie nie interesował, po prostu pisali ludzie czy ktoś zrobił backup tego wątku to pomyślałem że jak zdążę to zrobie ale i tak nie zdążyłem, najważniejsze że tematy o giereczkach, oledach i rtxach 50x są, a tu i tak już widze mikrokłótnia o polityke :lol2:

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

A kojarzysz taką emotkę z kolesiem na takiej głowie konia z kijem i machającym szabelką? :E 

Potrzebuję ją bo ona zawsze była pod :gordon :E 

Jedyne co udało mi się znaleźć w internecie ;)

animated-smileys-children-23.gif

https://www.animated-smileys.com/

Cała baza emotek w starym stylu 

Edytowane przez kamassss
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Voodoo2 napisał(a):

Ja odetchnąłem jak po odbanowaniu na pclabie napisał, że szkoda życia na forum i nie będzie się więcej udzielał, również na ITH, no ale * bombki strzelił xD

O jak mi przykro, że ciebie zawiodłem :D wybacz mi.... :D

1 godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Stron offa politycznego nie sposób pamiętać, lecz dokładna liczba widocznych postów w tym wątku wynosiła 165 500 lub 165 501. :faja:

W sumie to naprawdę dobrze, że komuś chce się jeszcze dyskutować o sprawach publicznych... Mam wielkie obawy czy nadchodzące pokolenia nie będą już na to mieć totalnie wywalone i będą płynąć z nurtem "lewactwa" lub 'prawactwa" co w danej chwili będzie modniejsze :)

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)

Zapalmy świeczkę, z okazji zamknięcia forum [*]

Ciekawe, na które forum przeniosą się zwykli użytkownicy, po nieudanej próbie otwarcia pclab w przeglądarce.

Elektroda? Bo o ithardware, oraz purepc raczej mało kto wie, poza najaktywniejszymi użytkownikami.

2 godziny temu, kubikolos napisał(a):

To raczej po okrojeniu.

Bo pełny temat razem z ukrytymi postami zawiera duzo więcej

Co masz konkretnie na myśli?

Edytowane przez Pawcio