Isharoth Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 57 minut temu, Voodoo2 napisał: Na PClabie czerwonych nie było w ogóle. Przecież byli. Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomehsak Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Cześć - dziękuje za info o nowym forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joloxx9 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, EvilKillaruna napisał: Exodus z innego forum i tym samym środowiska coś innego niż rejestracja paru nowych użytkowników. Większość osób i tak będzie tu tylko gośćmi tymczasowymi przez konieczność aklimatyzacji do nowych zasad i mechaniki działania forum, mimo że to ten sam silnik. Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dresiq Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Dresiq napisał: Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. jak to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Joloxx9 napisał: Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dla mnie nie ma różnicy jak jest ta sama ekipa. Jedynie szkoda tej zebranej w różnych postach wiedzy, która za moment przepadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Widocznie tyle jest ona warta dla RASP, co nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 godzin temu, Zas napisał: Najgorsze, to że szybko trzeba te 10858 postów z Laba nadrobić... Kurde - dopiero siódmy!... Ja tam w nieco lepszej sytuacji jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joloxx9 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, EvilKillaruna napisał: No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej . Nie dziwię się, że tak chętnie dawałeś ostrzeżenia skoro poczucia humoru próżno u Ciebie szukać. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Wracając do tematu, taka ciekawostka przy okazji labowej ankiety migracyjnej. Ruch organiczny: PPC: 107.3K PCL: 46.4K ITH: 43.3K ForumPC (bo też się przewinęło w propozycjach): 6.1K Ładny wynik Pure'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, Dresiq napisał: Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. Bo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Plus że moderacja wprowadza sprawnie sugestie użytkowników. Lepsze działy, emotki, reakcje to już jest, pytanie o co chodzi z tym %d h i %d min przy ostatnich postach, jakiś spory błąd formatowania godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 27 minut temu, Joloxx9 napisał: Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: Amator Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, EvilKillaruna napisał: PCL: 46.4K ITH: 43.3K They're The Same Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, EvilKillaruna napisał: Wracając do tematu, taka ciekawostka przy okazji labowej ankiety migracyjnej. Ruch organiczny: PPC: 107.3K PCL: 46.4K ITH: 43.3K ForumPC (bo też się przewinęło w propozycjach): 6.1K Ładny wynik Pure'a. To są PV czy użytkownicy? Analytics? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joloxx9 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Katystopej napisał: Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. A kto tu sie obraza? Ja sie zasmialem a @EvilKillaruna odniosl sie tak jak sam widziales, ja wiem, ze niektorym modom tam sie poprzewracalo w glowach, ale jak widac mentalnosc zostala nawet tutaj gdzie jestesmy rowni. Dnia 30.10.2024 o 09:15, tomcug napisał: Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten Chcialbym zostac mianowany czyms nie gorszym niz admin. ;-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Katystopej napisał: Amator Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. Jest Bogiem, wiedziałem ze skądś kojarzę ta nazwę usera a czułem jakby minęło z 5 lat... milo wrócić zresocjalizowanym 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonio Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Też się melduje. Może ostatnie lata słabo na labku działałem, to jednak czasami warto było wejść. Mam nadzieję, że tutaj przynajmniej w połowie będzie tak samo dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indexinfio Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Zobaczymy jak będzie dalej, ale pierwsze wrażenie tutaj jest bardzo pozytywne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwekfox Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Jestem i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samsung70 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, sonio napisał: Też się melduje. Może ostatnie lata słabo na labku działałem, to jednak czasami warto było wejść. Mam nadzieję, że tutaj przynajmniej w połowie będzie tak samo dobrze. będzie o wiele lepiej, cos nowego, dwie potężne ekipy sie zjednoczą i powstanie mega stajnia dla fanatyków PC i technologii, 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomehsak Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Nie ma możliwości kupienia starego forum ? :- ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ponoć oni chcieli 100k za forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonio Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu @samsung70 Ja wolę poczekać na skutki. Osobiście się cieszę. Że jednak przy migracji padło u wielu na ITH, bo testy na głównej stronie nawet lubię. Ale mam z tyłu głowy, że jednak różnie to w życiu wychodzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się