Katystopej Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Joloxx9 napisał: Jak to starzy...? Matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale siwych włosów nie oszukasz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Sun Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Siema ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, jagular napisał: Że tak się wtrynię w dyskusję... My, ludzie z naszego kręgu kulturowego mamy problem z tolerancja innych opinii, Przeczytałem do tego miejsca i nie chce mi się dalej czytać. Ogólnie stwierdzam, że nie masz racji, jesteś w błędzie, Twoja opinia się nie liczy, jest gorsza niż moja. . . . . . . . . . . . Żartowałem przeczytałem całość. Zgadzam się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, Katystopej napisał: Matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale siwych włosów nie oszukasz Jakich włosów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu No nie gadaj, że na kulach też jesteś łysy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Katystopej napisał: No nie gadaj, że na kulach też jesteś łysy? Yyyy... kule są aluminiowe Edytowano 12 godzin temu przez trepek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureumchaos Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu ja juz po 40tce... ale zlecialo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukadd Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Czas zapierdziela, a pomyśleć, że forumowo człowiek zaczynał od tweak'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 53 minuty temu, Katystopej napisał: Matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale siwych włosów nie oszukasz Ale my się nie starzejemy, tylko zmieniamy w wiedźminów, żeby ubijać coraz to nowe bestie o nazwie RTX 5090, RTX 6090 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu @Ramzes No i fajnie, super statystyki, nic tylko pogratulować. Sam jako niezależny bloger doskonale wiem jak to wygląda od strony zapleczowej i stosunku branży do takich podmiotów, więc tym bardziej gratulki, że się to kręci. @Katystopej 30-40 lat to jeszcze nie jest tak źle. Ale fakt, jest troszku boomersko, a mi za moment wleci 40 na licznik. @jagular Niestety zdążyłem owej nietolerancji i masek doświadczyć już na własnej skórze. Zwłaszcza, gdy opinia jest poparta faktami i liczbami, które o ile są na porządku dziennym w tematyce IT np. przy porównaniach i testach, o tyle w audio traktowane są jako "poglądy" lub dane bardzo trudne do poprawnego zinterpretowania. Najważniejsze jednak aby robić swoje i mieć wiarę we własne umiejętności, wiedzę oraz doświadczenie. Myślę, że sporo osób czy to z Laba, czy z ITH, nawet nie ma pojęcia, jak wielkie ma predyspozycje i ogrom informacji w głowach, że niejeden serwisant czy handlowiec w salonie komputerowym zostałby zaorany i to jeszcze w ramach asortymentu, który sam sprzedaje. Również się cieszę i bardzo dziękuję. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonyJohn Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, cichy45 napisał: Ale my się nie starzejemy, tylko zmieniamy w wiedźminów, żeby ubijać coraz to nowe bestie o nazwie RTX 5090, RTX 6090 Przy RTX 9090 ile będziesz miał lat 75 nie będziesz mógł pada w ręku trzymać, albo headshota na myszce zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Na RTX 9090 to już AI będzie samo grę przechodzić więc nic nie szkodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Send1N Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Hej, melduję się (dzięki za pomoc z tym fake kontem ) 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyndaS Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Też się melduję, aczkolwiek wychodzi na to, że byłem już zameldowany w 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt_34 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Send1N napisał: Hej, melduję się (dzięki za pomoc z tym fake kontem ) Witaj. Fajnie , że w końcu udało Ci się dołączyć 👍🏼 7 minut temu, DyndaS napisał: Też się melduję, aczkolwiek wychodzi na to, że byłem już zameldowany w 2016 To tak jak ja, też w 2016 A i nie szalejcie na razie z nagrodami, bo jest ograniczenie Edytowano 11 godzin temu przez Pitt_34 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, Send1N napisał: Hej, melduję się (dzięki za pomoc z tym fake kontem ) Wywalili fake i tobie oddali? Mega szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Jak admin jest od ręki, to wszystko jest mega szybko. Miłe urozmaicenie od labowego wywalonobagietyzmu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Send1N Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu A ja nie wiem co tam się odwaliło, nie mogłem się zarejestrować z tym nickiem bo wyskakiwało że ktoś go już używa ale rejestracja była niecałą dobę temu więc to nie było jakieś stare konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Ktoś się pod ciebie podszył na bezczela. Witaliśmy się z nim wczoraj na czacie. Nick ten sam, avek. Pewnie jakiś troll. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quassar Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Wszyscy migrują, migruje i ja. Witam starą ekipe z pclaba co emigruje wraz ze mną. Oraz obecnych już zasiedziałych użytkowników z IThardware Prawie jak fuzja gildii w MMO xD 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kelam napisał: Ktoś się pod ciebie podszył na bezczela. Witaliśmy się z nim wczoraj na czacie. Nick ten sam, avek. Pewnie jakiś troll. Stary numer. Mi tak na labie ktoś kiedyś zrobił i trollował. Szkoda czasu na takich ludzi. 1 minutę temu, Quassar napisał: Prawie jak fuzja gildii w MMO Jak wszyscy przejdą, to się wyczaruje jakiś eliksir zza pazuchy z procentami na etykiecie na uczczenie zebranej drużyny . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Komus podpadl Pamietam jak kiedys mielismy drame ze skasowanym forum Twierdzy calkiem podobne zamieszanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, EvilKillaruna napisał: Jak admin jest od ręki, to wszystko jest mega szybko. Miłe urozmaicenie od labowego wywalonobagietyzmu . Wg tomcuga admin będzie po niedzieli, teraz on pełni funkcje admina, a że jak sam napisał - nie zna się zbytnio na adminowaniu to robi co potrafi. No ale fakt faktem nawet jak admin będzie po niedzieli i zrobi o co prosi lud/co sugeruje lud to jest to "mega hiper express na jutro biegusiem od ręki" gdy pomyślimy o pclabie i chociażby Bono[UG] który chyba z 10 lat walczył z administracją o to by naprawić/poprawić/wprowadzić/itd coś na forum pclab, ale w końcu się poddał bo to nie miało sensu Najlepsze jest to że Bono[UG] sam od siebie za całkowitą darmochę chciał dobrze dla forum jak i użytkowników a ci którym na tym naprawdę powinno zależeć czyli Axel Springer, mieli na to wywalone i w czterech literach. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, jagular napisał: My, ludzie z naszego kręgu kulturowego mamy problem z tolerancja innych opinii, bo tego nas uczy nasz krąg kulturowy. Prawda. Muzułmanie czy Hindusi przecież znani są z tolerancji innych opinii. Podobnie Chińczycy albo Kazachowie. Nie to co nasz, ha tfu, krąg kulturowy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się