Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

Recommended Posts

29 minut temu, Klakier1984 napisał:

Proponuję założyć odpowiedni wątek i tam kontynuować dyskusję ;) Może by ciekawie :rotfl:

Myśmy z crushem już takie dysputy prowadzili na Starych Gratach i nic z tego chyba nie wyszło :E 

Chociaż z wielu innych dyskusji innych użytkowników też nie wiele wychodzi, więc aż tak bardzo bardzo to może się jednak nie odróżniamy :P 

• Like 1
  • Haha 1

1 godzinę temu, Sheenek napisał:

Przeniesliscie sie na dobre czy na 2 fora piszecie do zamkniecia laba?

Tam już nic nie działa, chyba, że masz zapisany link, więc nie ma tam już co szukać. Nie założysz tematu, a jak gdzieś odpiszesz, to niemal nikt tego nie zobaczy. Wszystko praktycznje przepadło jak w spalonej bibliotece. Jedynie temat o upadku jeszcze działa i można tam pisać.

Error, nie pokazało że odpowiedż weszła i zaczęgo dublować :ehh:

Edytowano przez PaVLo
  • Like 1

22 minuty temu, PaVLo napisał:

Tam już nic nie działa, chyba, że masz zapisany link, więc nie ma tam już co szukać. Nie założysz tematu, a jak gdzieś odpiszesz, to niemal nikt tego nie zobaczy. Wszystko praktycznje przepadło jak w spalonej bibliotece. Jedynie temat o upadku jeszcze działa i można tam pisać.

E tam nie działa, Komputronik ostro walczy :E

obraz.thumb.png.70667437f94060d83b54c12ddb514c53.png

• Like 2
  • Haha 3

30 minut temu, tomcug napisał:

Widocznie byłeś za mało popularny na Labiku :wariat:

Załóżcie dział "śmietnik". Na Labie "śmietnik" był chyba najpopularniejszym działem całego forum w latach 2002-2010. W "śmietniku" obowiązywały wszystkie zasady regulaminu oprócz jednej - nie spamować (można było spamować do woli na każdy możliwy temat i o czym się chciało)

Wtedy nie było punktów reputacji a walka "kto ma dłuższego" odbywała się w liczbie postów. Paweł Pilarczyk wpadł na świetny pomysł by w "śmietniku nie nabijały się posty"... czy to kogoś zraziło? absolutnie nie :D były osoby które miały "na liczniku" np: 10 postów... i jakiś tysiąc w śmietniku :E 

Ogólnie ekipa pisząca w śmietniku to bardzo pozytywni ludzie, nieraz (a nawet bardzo często) była mega beka do kwadratu.

7 minut temu, Ender napisał:

Cześć, gdzie Ci ranga zniknęła :P

Właśnie W TYM MOMENCIE dostałem rangę POCZĄTKUJĄCY, napisałem 10 postów.

Idę pić :E :piwko:

• Like 1
  • Haha 2

3 minuty temu, RyszardGTS napisał:

Załóżcie dział "śmietnik". Na Labie "śmietnik" był chyba najpopularniejszym działem całego forum w latach 2002-2010. W "śmietniku" obowiązywały wszystkie zasady regulaminu oprócz jednej - nie spamować (można było spamować do woli na każdy możliwy temat i o czym się chciało)

Wtedy nie było punktów reputacji a walka "kto ma dłuższego" odbywała się w liczbie postów. Paweł Pilarczyk wpadł na świetny pomysł by w "śmietniku nie nabijały się posty"... czy to kogoś zraziło? absolutnie nie :D były osoby które miały "na liczniku" np: 10 postów... i jakiś tysiąc w śmietniku :E 

Ogólnie ekipa pisząca w śmietniku to bardzo pozytywni ludzie, nieraz (a nawet bardzo często) była mega beka do kwadratu.

Właśnie W TYM MOMENCIE dostałem rangę POCZĄTKUJĄCY, napisałem 10 postów.

Idę pić :E :piwko:

Gratulacje :E 

Generalnie forum Laba nie było stricte komputerowe, było Foto, Moto, właśnie Śmietnik, każdy mógł znaleźć coś dla siebie :)

Na Labie do pewnego momentu liczyło mi posty na forum głównym i w Śmietniku, później niestety coś "usprawnili" i nie dało się sprawdzić ile tych postów faktycznie było.

• Like 2

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...