ZiOLONwE Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Siema, miałem sobie odpuścić nowe forum, ale czasem warto poczytać co nowego w sprzęcie się dzieje i nie tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Filip454 napisał: Kurczę, nikt inny już chyba się nie przeniesie. PMki cały czas stoją w miejscu (ponad 400}. Spokojnie - to jest dopiero 3 dzień. Czasem ktoś raz na tydzień czy dwa wbija na forum. Do końca miesiąca może jeszcze troszkę rozbitków uda się zebrać. 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Áltair Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Filip454 napisał: Kurczę, nikt inny już chyba się nie przeniesie. PMki cały czas stoją w miejscu (ponad 400}. Uśmieję się, jak PClab zostanie uratowany przed końcem miesiąca, a tu będą już rozwinięte tematy Edytowano 2 godziny temu przez Áltair 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano 7 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 minut temu Nawet jeśli zostanie uratowany, to sens pisania na nim będzie stał pod znakiem zapytania. Jaką masz gwarancję, że ktoś nie postanowi zaprowadzić kolejnych porządków lub jakąś swoją wizję, która "zagospodaruje" ruch? Jaką masz gwarancję, że sytuacja z zamykaniem się nie powtórzy? Niestety obawiam się, że projekt jest już spalony, a dalsze jego ciągnięcie to byłoby jak małżeństwo przemocowe. Seba pobił, Seba opluł, Seba wyrzucił z domu, ale jak coś to możesz wrócić, bo może jakoś to będzie. Natomiast tutejsza administracja przyjęła wszystkich bez żadnych ceregieli, warunków czy żądań. Jeśli był jakiś problem z takim czy innym moderatorem z animozjami, bardzo szybko został rozwiązany. Jeśli był jakiś problem techniczny - również. Myślę więc, że warto mieć trochę godności i szacunku do siebie. Sentymenty doskonale rozumiem, ale po prostu trzeba w życiu umieć zamknąć za sobą drzwi. Jeśli forum zostanie przejęte, zażądam natychmiastowej kasacji konta i danych. Nie chcę aby ktoś tym dysponował, handlował, przetwarzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyszardGTS Napisano 5 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 minut temu (edytowany) @Bono_UG Bono!!! Mój mentor i wg mnie najlepszy moderator na pclabie. Mój wpis z 2018, nadal tak uważam, ONET/AXEL nie był ciebie godny. A gdy ciebie stracił to pokazał "klasę", "WIELKĄ KLASĘ". " Gdy Bono sam zrezygnował z funkcji moderatora to na stronie głównej nie otrzymał najmniejszych podziękowań od pclabu/onetu. Nie umniejszając zasług innych osób ze "starej gwardii moderatorów pclaba" to Bono ma chyba największe zasługi wśród wszystkich moderatorów którzy moderowali forum pclab. Podziękowania należały mu się jak "przysłowiowa buda psu", a tu nie było nic, cisza, zero wzmianki że największy tytan odchodzi na emeryturę. Bono tak się przysłużył onetowi (pclab jest własnością onetu więc to onet jest głównym beneficjentem działań Bono) że parafrazując klasyczne zdanie, news o tym że Bono przechodzi w stan spoczynku powinien posiadać tytuł "Bono! ran twoich moderatorskich nie godniśmy całować!"" Edytowano 4 minuty temu przez RyszardGTS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się