Skocz do zawartości

Migracja użytkowników z forum PCLab (*)

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już się powoli odrąbuję od tematu laba. Na labie cisza, to trzeba teraz normalnie pisać w nowym miejscu. Myślę, że w ostatnie dni to nie będzie jakiegoś ruchu tam, bo chyba shutdown będzie przedwczesny. Już teraz i tak jest wszystko zaklockowane błędami i skróconymi nazwami tematów.

Oj przez lata to sporo użytkowników zniknęło na PCL. Już nie pamiętam nawet nicków. Sam mniej więcej od 2018 r., wyraźnie mniej udzielałem się na PCL. Powód? Co raz więcej młodych i gniewnych było. Ktoś zakłada temat z zapytaniem, a tu banda jakiś złom radzi biedakowi. Zero argumentacji. Dawanie im pod nos konkretnych testów nic nie dawało. Zaczynałem mieć dość użerania się z takimi grupkami "użyszkodników" i było trochę szkoda tych nieświadomych, pytających. A po drugie, przez lata odkąd się zarejestrowałem w 2008 r., to jednak masę wiedzy nabyłem. Mógłbym jeszcze więcej, ale na moje potrzeby jest i tak za dużo. I tak co raz mniej zacząłem pisać, a więcej przeglądać. No i jak już piszę, po dzień dzisiejszy, to raczej nie w działach sprzętowych, sparzyłem się po tamtym okresie. Ogólnie to był czas kiedy korpo co raz mocniej zaczynało dawać w kość, gdyż było to widać również po stronie głównej Laba.

Edytowane przez Pawelek6
  • Upvote 1

5 minut temu, Jaycob napisał(a):

Z tym Netflixem to słaba zachęta. :E

To może abo na masaż erotyczny?

2 minuty temu, Pawelek6 napisał(a):

Oj przez lata to sporo użytkowników zniknęło na PCL. Już nie pamiętam nawet nicków. Sam mniej więcej od 2018 r., wyraźnie mniej udzielałem się na PCL. Powód? Co raz więcej młodych i gniewnych było. Ktoś zakłada temat z zapytaniem, a tu banda jakiś złom radzi biedakowi. Zero argumentacji. Dawanie im pod nos konkretnych testów nic nie dawało. Zaczynałem mieć dość użerania się z takimi grupkami "użyszkodników" i było trochę szkoda tych nieświadomych, pytających. A po drugie, przez lata odkąd się zarejestrowałem w 2008 r., to jednak masę wiedzy nabyłem. I tak co raz mniej zacząłem pisać, a więcej przeglądać. No i jak już piszę, po dzień dzisiejszy, to raczej nie w działach sprzętowych, sparzyłem się po tamtym okresie. Ogólnie to był czas kiedy korpo co raz mocniej zaczynało dawać w kość, gdyż było to widać również po stronie głównej Laba.

Sporo zniknęło do 2010 roku.

W 2003 mieliśmy zlot w Warce. Poznałem wówczas fajnych ludzi, którzy z czasem zniknęli z forum. Maik, Hoodys, itp.

• Upvote 1

Ale było inaczej. Mniej spiny, bardziej niepoważnie politycznie. Mniej cenzury. A mimo wszystko w miarę na poziomie. Pamiętam również wiele fajnych testów, które ludzie sami robili jak np. SLI z 9600 GSO 768MB.

@RyszardGTS było sobie strzelić teraz nick: RiczardDżiTieS xD

Edytowane przez Pawelek6

35 minut temu, RyszardGTS napisał(a):

Przeczytane na sadistiku...

Masażystka : To normalne by mieć wzwód w czasie masażu tajskiego

Klient : Ale ja nie mam wzwodu

Masażystka : (do uszka) Ale ja mam

Ba dum tss! ;) 

Podobny klimat u psychoterapeuty

comment_L7BSJpa64pjuIxnbmYidwTv5JpqVA5c2.jpg

Edytowane przez Michaelred
  • Haha 3

12 godzin temu, Pawelek6 napisał(a):

Ale było inaczej. Mniej spiny, bardziej niepoważnie politycznie. Mniej cenzury. A mimo wszystko w miarę na poziomie. Pamiętam również wiele fajnych testów, które ludzie sami robili jak np. SLI z 9600 GSO 768MB.

@RyszardGTS było sobie strzelić teraz nick: RiczardDżiTieS xD

dzięki tym rozmowom o GSO sam wtedy kupiłem palita GSO, magiczne 768mb vram :D piękne dzieje