Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, kubikolos napisał(a):

Ty tego nie rozumiesz bo dla postronnych to dno, spam, śmietnik, g****.

Ale dla wszystkich much bawiących się w tym szambie to jak zbieranie teczek na swoich wrogów więc wielka miłość do PCL kończy się na archiwizacji wątku o polityce i ukrainie :lol2:

1 godzinę temu, Filip454 napisał(a):

Idealne podsumowanie tematu archiwizacji śmietnika Kubi. Lepiej się tego nie da ująć xD

Już widzę to wyciąganie brudów w offie :E

Rozmówca 1: "Pisiory coś tam..."

Rozmówca 2: "Ta? A pamiętasz jak mówiłeś... *przykładowy screen ze śmietnika*.

:E

@RayvenPL Oj Photobucket, Imageshack, czy rodzimy fotosik - wszystko wywaliło :E

Imageshack - to byli czasy :E

Zależy co, kto i jaką miarą mierzy... 

Nie pomyślałem o wyciąganiu brudów. Dla mnie to jest czysta nostalgia. Lubię sobie przypomnieć co i o czym pisało się w Biciu 10-15 lat temu. A pisało się o wszystkim i o niczym. Często było śmiesznie, czasem gorąco. Ale my to tworzyliśmy. Praktycznie każdy z nas "nabił" tam choć jednego posta. Nie lubię wymazywania, zaklamywania historii. Czy tyczy się to burzenie komunistycznych pomników (a z tym kojarzy mi się wymazywanie przeszłości), czy wymazywania Bicia i całego Śmietnika, którego częścią było wiele osób. 

Ja nie boję się, że ktoś wyciągnie moje brudy, przypomni jakim byłem idiot czy błaznem (raczej słabym). Wiem jak było i jak jest, niestety mam bardzo dobrą pamięć + kilka innych aspektów, które sprawiają, że potrafię coś długo i dogłębnie rozpamiętywać i analizować. A gorszego zdania niż mam sam o sobie, to raczej nikt nie ma :E

Uda się to zachować, to ok, zostawię sobie na kiedyś. Nie uda się, trudno, nie jestem biegły w skryptach, programowaniu etc. żeby to zachować w inny sposób niż podany tutaj. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Filip454 napisał(a):

Jasne @kamassss, na luzie 🤝👍

Podałem tylko przykład, że większość userów tak to wykorzystuje.

Absolutnie się nie spinam. Tylko tłumaczę powód. 

Wiem, że tak mogłoby to być wykorzystane, z resztą jak większość tematów z Offu.