hwdp43 1 925 Opublikowano 15 Stycznia 2025 Opublikowano 15 Stycznia 2025 Sponsi , to ten co w fife na klawiaturze gra ?
Sponsi Opublikowano 15 Stycznia 2025 Opublikowano 15 Stycznia 2025 (edytowane) 11 godzin temu, hwdp43 napisał(a): Sponsi , to ten co w fife na klawiaturze gra ? Od 2-3 lat już padem : ) hehe @ODIN85 elo : ) Edytowane 15 Stycznia 2025 przez Sponsi
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2025 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Olafo ktoś pamięta? Naczelny „fan” Brauna
seosajan Opublikowano 23 Stycznia 2025 Opublikowano 23 Stycznia 2025 Czołem, z tej strony dinozaur rocznik '91 z pclab XD Miałem tam trzy konta, pierwsze zarejestrowane jakoś w 2005/2006 roku Prawie 20 lat temu
kazmirz Opublikowano 28 Stycznia 2025 Opublikowano 28 Stycznia 2025 To jakieś nowe forum czy skolonizowaliście istniejące?
Filip454 Opublikowano 30 Stycznia 2025 Opublikowano 30 Stycznia 2025 (edytowane) W dniu 15.01.2025 o 01:18, Winter napisał(a): Przypomniał mi się też GIZIU. Jakoś go w temacie o grach nie widzę, więc pewnie się nie przeniósł. GIZIU też dostał peemkę. Niestety, wielu się nie przeniosło. Ależ się tutaj smutno zrobiło - taka pustka. Nie mają chyba wszyscy ochoty, siły, czasu, by pisać po pracach... Większość pewnie wraca i tylko relaks, a na drugi dzień znów to samo -.- Edytowane 30 Stycznia 2025 przez Filip454
GordonLameman Opublikowano 30 Stycznia 2025 Opublikowano 30 Stycznia 2025 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca przez GordonLameman
Áltair Opublikowano 30 Stycznia 2025 Opublikowano 30 Stycznia 2025 3 godziny temu, Filip454 napisał(a): GIZIU też dostał peemkę. Niestety, wielu się nie przeniosło. Ależ się tutaj smutno zrobiło - taka pustka. Nie mają chyba wszyscy ochoty, siły, czasu, by pisać po pracach... Większość pewnie wraca i tylko relaks, a na drugi dzień znów to samo -.- Rozmowy się toczą w innych tematach W niektórych jest jak na PClabie, na przykład w polityce
SM_M4E5TRO Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) 12 godzin temu, Filip454 napisał(a): GIZIU też dostał peemkę. Niestety, wielu się nie przeniosło. Ależ się tutaj smutno zrobiło - taka pustka. Nie mają chyba wszyscy ochoty, siły, czasu, by pisać po pracach... Większość pewnie wraca i tylko relaks, a na drugi dzień znów to samo -.- Generalnie, po tym jak dowiedzialem sie ze pclab umarl to wrocilem na nowe "stare smieci" z dosc sporym zapalem i z duza ochota podzielenie sie swoja wiedza na temat elektroniki ktora zdobylem na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat, oraz z nie mniejszym zapalem zeby innym tutaj pomoc (a przynajmniej sprobowac). Tyle ze, po przeczytaniu watku politycznego, i zorientowaniu sie w jakim gronie ludzi (nie uogolniajac, mowie o kilku najbardziej aktywnych osobach ktore niczym nie wyrozniaja sie od bandy tuskowych internetowych trolli oplacanych przed ostatnimi wyborami) sie tu obracam, to mi sie odechcialo. Nie mniej nie wiecej. Niech oni, jak i szanowny Pan T. Jaki i lewaccy guru pomagają w kazdej kwestii bo przeciez oni wiedza wszystko i wszystkiemu zaradza 😂 Obstawiam ze nie jeden mam tego typu wnioski 🤷♂️ Edytowane 31 Stycznia 2025 przez SM_M4E5TRO
GordonLameman Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Ale infantylna wymówka. Dostałeś bęcki w politycznym - deal with it. W technicznych możesz sobie dalej być. Ale w politycznym nie damy ci rozsiewać fejków, bzdur i głupoty.
Mar_s Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 @GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba. Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum. To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności.
GordonLameman Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Teraz, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba. Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum. To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności. Próbować pisać może, ale będzie reakcja jak będzie znowu próbował fejki powtarzać i inne brednie Szczególnie tak infantylne jak próbował do tej pory
Mar_s Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Ok, tylko że znowu zacząłeś z tym swoim "paternalizowaniem" które tak bardzo lubisz, naprawdę nie każdy musi być zadowolony kiedy ktoś zwraca się do niego per "dziecko". I o ile nie można tego określić jako jawne wyzwisko, dlatego raporty odrzuciłem, to jednak niewątpliwie jest to jakaś forma okazywania drugiej osobie pogardy. Także dobrze by było jakbyś w końcu tego zaprzestał.
GordonLameman Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Jak nie będą mnie wyzywać od "lewackich motłochów" "fajnopolaków" czy "śmieci" - bezpośrednio lub pośrednio to nie będę paternalizował.
Mar_s Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy. Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie.
prystek Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 15 minut temu, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Ani wątek polityczny, ani tym bardziej całe forum, nie jest własnością jednego bądź grupy użytkowników, i każdy ma prawo pisać co mu się podoba. Oczywiście wszystko co mieści się w ramach polskiego prawa, oraz regulaminu forum. To że w wątku politycznym mamy nadreprezentację zwolenników "wyszczerzonej Polski" nie oznacza że mają oni jakieś prawo wyłączności. akurat ewidentnie widac ze na tym forum bryluje banda konfiarzy z rozchwianymi emocjami
GordonLameman Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 37 minut temu, Mar_s napisał(a): Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy. Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie. To nie jest wprost do mnie, a "o mnie", np. tu: Założyłem, że nie nadaje się na raporty, bo nie wprost odniesienia
Mar_s Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 No nie ma tutaj bezpośredniego ataku na Ciebie więc... Ale oczywiście wiem o co chodzi bo to ode mnie dostał tego bana za atak na Ciebie, jednak regulaminu tutaj nie złamał taką zawoalowaną wypowiedzią.
GordonLameman Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 No właśnie Dlatego będzie dzidzią długo
Roman_PCMR Opublikowano 31 Stycznia 2025 Opublikowano 31 Stycznia 2025 (edytowane) Godzinę temu, Mar_s napisał(a): Gordon, jeżeli ktoś do Ciebie zwraca się "ty śmieciu" to po prostu raportuj, tutaj nie ma co się bawić w jakieś knajackie zasady "nie kapowania" bo to nie ma sensu, takich użytkowników po prostu tutaj nie chcemy. Można się z kimś nie zgadzać, nawet bardzo, ale to nie daje przyzwolenia na wyzwiska w jakiejkolwiek formie. Akurat gordon jest pierwszy do obrazania a ty do banowania. Napisal o mnie ze leje na mnie cieplym moczem ja wytknalem mu ze nie swoje dzieci wychowuje jeszcze innego koloru skory a ty mi dales bana na tydzien. Pfff, kolesiostwo i glaskanie sie po penisach w kole wspolnej adoracji. Chyba ze jemu tez dales bana to przeprosze... Zreszta gordon chgodzi i prowokuje innych swoimi skrajnie lewicowymi pogladami np w dziale AC shadow. Edytowane 31 Stycznia 2025 przez Roman_PCMR
Rekomendowane odpowiedzi