Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Spróbuję z tym fclk. Może skopiować te ustawienia jak na foto i wpisać ręcznie, a resztę zostawić na auto? Pobrałem z Microsoftu i taki zainstalowałem 🙂 -
Przez Ravenik · Opublikowano
Jednak nie wiem czy 5090 jest dla mnie alternatywą dla 5080. Przy 600W poboru mocy 5090 może być zwyczajnie głośne jak suszarka. To mój główny powód aby rozważyć 5080 zamiast 5090. Działam w rozdzielczości 2560x1440. Bardzo nie lubię hałasu i nie jestem skłonny zakładać słuchawek do grania. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Dobra, pytanie za 1000 punktów. Jaki system instalujecie? I czy jest to tzw. official release z pełną telemetrią i bloatware'm? Ja jeszcze zauważyłem że AMD jest bardziej wrażliwy od Intela na soft monitorujący typu msi afterburner czy aida. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Tu można pisać co do błędów z biosem : https://www.reddit.com/r/ASRock/comments/1hg227n/weekly_bios_update_post_week_51_2024/ Aczkolwiek, wczytując się w różne komentarze, głównie problem występuję u osób z expo. Ja mam ręczne oc ramu, i wyczulone oko na stuttering, mogę powiedzieć, że u mnie nie ma odczucia nawet minimalnego stutteringu. Warunkiem jest, że karta sobie radzi (zawsze dobieram ustawienia tak, żeby karta śmigała na około 80% max). Mam oleda, więc dość szybka matryca, mimo niskiego HZ. A weź ustaw fclk ręcznie w biosie na 2000mhz/2066/2133mhz . @Fenrir_14 Ja mam zaktualizowaną OE 10 do 11, wyłączone trochę śmieci ręcznie + scrypt od osoby z forum (w dziale windows). Używam capframeX od dawna i często hwinfo w tle, problemów nie ma.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi