Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Jak jeszcze ktokolwiek ma wątpliwości z kim będzie rządził PiS jak wygra: https://wiadomosci.wp.pl/ryszard-czarnecki-dla-wp-przechodze-na-emeryture-zapytalismy-o-wspolprace-z-braunem-7256045687843200a Ale Czarneckiego miałem zawsze za bardziej ogarniętego w PiS. Ale dla kasy on chyba zrobi wszystko. -
Przez tomcug · Opublikowano
Jak chcesz 9000+ na RAM, żeby pograć w AIDA64, i masz proc, który to ogarnie, to może do czegoś się ten CUDIMM przyda Ale dla zwykłego zjadacza chleba to przepalanie pieniędzy. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Do zabawy i konfrontacji z i3 12100 i i5 14600K, testy zweryfikują, czy na każdej płaszczyźnie ten procesor jest słaby. Cena czyni cuda, dlatego kupiłem, zapewne jeszcze stanieje, bo karton od płyty głównej chyba od premiery leżał na magazynie, bo był dość mocno zakurzony. Cały budżet pochłonęły pamięci. Mam do dyspozycji jeszcze pamięci 8200 MHz. Ponoć jest szybciej niż na AMD. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ja mam w tej chwili kilkadziesiąt procków. Jeden, dwa w tą czy tamtą nie robi różnicy. Klienci wszystko kupują jak dobrze cenę dobierzesz. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Pewnie bardzo skromnie będzie ale też chciałem sobie coś tam posprawdzać więc wole poczekać. @tomcug czyli to kolejny gimmick
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi