Skocz do zawartości

Monitory OLED - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, galakty napisał(a):

Zazdro, u mnie x-kom dalej cisza, mają wysyłać w następnym tygodniu. 

No to jest nas dwóch, też czekam czy ten 27.10 się potwierdzi czy będzie obsuwa w postaci braku wystarczającej ilości sztuk.

Opublikowano (edytowane)

No to jest nas trzech, jak swój kupowałem to byłem 20 w kolejce w x-komie. Mam nadzieję, że przyjdzie bez opóźnienia. Inne sklepy już nie oferują zakupu pre-orderu oprócz x-koma :( 

Edytowane przez funk
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, funk napisał(a):

No to jest nas trzech, jak swój kupowałem to byłem 20 w kolejce w x-komie. Mam nadzieję, że przyjdzie bez opóźnienia. Inne sklepy już nie oferują zakupu pre-orderu oprócz x-koma :( 

No to jest nas czterech w X-Kom. Wczoraj zamówiłem z dostawą i płatnością w sklepie. Nie wiem jak sprawdzić który jestem w kolejce.

14 minut temu, AtGod napisał(a):

Dostałem powiadomienie że komputronik ma ponownie na stanie, jeśli ktoś nie zdążył to ma okazję może jeszcze do pt dostać gigabyte :)

Mam wątpliwość czy to nie jest czasem egzemplarz ze zwrotu, tak nagle się pojawił.

Edytowane przez Ravenik
Opublikowano
14 minut temu, babayaga napisał(a):

Mi zatwierdzili i czekają na wpłatę więc może już mają je na stanie.

Na pewno mają bo nawet teraz można zamówić a jest info, że dostawa w 1 dzień roboczy. Do ME dzwoniłem to wysyłka po 25 i nic więcej nie wiedzą. Prawie stówę dokładać za kilka dni szybciej dostawę to mi się nie kalkuluje więc czekam:E

Opublikowano

Przecież testy ekipa HU robiła, więcej Ci tu nie powiedzą bo w sumie wiadomo wszystko o OLEDach już. Lepsze czcionki, jasność, to wciąż WOLED z matową powłoką. I tyle. 

x-kom cały czas cisza, ale mają wysyłać dopiero od 27.10.

• Upvote 1
Opublikowano

Kupiliście ten model co jest jednym z najjaśniejszych OLEDów?

To mam prośbę: może ktoś z tych co kupują, zrobi później jakiś szybki test jak sobie te monitory radzą z shaderami CRT w grach na platformy 16-bitowe?

Chociaż z jakimś CRT royale czy inne CRT Geom, ale oczywiście najlepiej z tym i jeszcze CRT beam simulator, bo przy tych dwóch na raz na pewno będzie za ciemno, ale ciekaw jestem jak bardzo zabraknie.

Z góry dzięki. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Cappucino napisał(a):

Ktoś widział może jakieś dobre ustawienia na LG UltraGear 27GX790A-B?

rtings robilo recenzje tego i zostawili profil ICC i ustawienia konfiguracji kiedy jest najblizej perfekcji monitor.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27gx790a-b#test_1491

Zobacz sam. w teorii profili iCC nie powinno sie instalowac tak o nawet z takich samych modeli ale.. kogo to obchodzi :E

Tam nizej masz tez ustawienia kolorow rgb i inne jak nie chcesz instalowac profilu.

• Upvote 1
Opublikowano

O 16 musieliby pakować na busy odbierające i jeszcze dziś zostać przesortowane u przewoźników aby w nocy lecieć już transportem na dane regiony oraz ponownie posortowane nad ranem aby trafiły na paki kurierów porannych by dostarczyli, więc marzenie ściętej głowy aby jutro były.