Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie również zginęła tylko jedna postać, a przejście zajęło mi 68 godzin. Ostatnia lokacja była prawdziwą ucztą dla oczu, HDR w tej grze robi ogromną różnicę. Sama ostatnia misja też była spoko. Na początku i przez większość gry tematy LGBT nie były zbytnio eksponowane, ale pod koniec było tego aż dużo. Kilka postaci wrzucono na siłę jako niebinarne. Szkoda, bo gra miała spory potencjał, ale został on kompletnie zmarnowany.

Edytowane przez DITMD
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, afrikan napisał(a):

Dalej można emulować gry na pc z nintendo switch ? :P

Oczywiście, na ostatniej wersji Yuzu wszystko działa jak trzeba. Jeśli nie grałeś, polecam Fire Emblem Three Houses - mega gra, mega fabuła. 

24 minuty temu, DITMD napisał(a):

U mnie również zginęła tylko jedna postać,

W każdym scenariuszu ginie osoba, która wyznaczysz na dywersję, reszta może przeżyć. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Ja nie jestem jakims dyskryminatorem mniejszosci czy cos ale ta gra jako calos zostala stworzona pod LGBT... Animacje postaci typu necromanta sa zniewiesciale, gesty, sposob mowienia, oprawea graficzna kolorow.... To wszystko jest zorbiione pod jedna niby dyskryminowana grupe LGBT... Nic tu nie ma dla hetero. Mozna udawac i przymykac oczy ze sie nie widzi lub kjakos to tlumaczy ale prawda jest inna. Gra zdecydowanie dyskryminuje hetero i probuje wmowic ze zniewiesciale ruchy, sposoby gestykulacji oraz mowy jest normalnoscia. A to jest tylko 1%.... Nie rozumiem tej taktyki.. Znam w swoim srodowisku kilka osob les, bi czy gay, normalnie  znimi sie romzmawia i oni sami sa przeciwni calej tej politycznosci poprawnej i ich to denerwuje bo przedstawia sie ich w swietle w jakim sami nie sa. Gre dokoncze ale niesmak pozostanie. Jeslki Ci sami ludzie beda ronbic Mass Effect to bedzie to bluźnierstow i totalne zniszczenie najlpeszej serii gier jakie wyszly. 

Opublikowano

Cóż, jeśli multiplatformowy Veilguard sprzedał się gorzej o 21% od ex'a na PS5, to ja naprawdę nie mam pytań. Jak oni dobiją do progu 2,5mln kopii łącznie to będzie cud, a przecież muszą sprzedać minimum 5mln kopii, żeby wyjść na zero. 

Opublikowano
18 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

W każdym scenariuszu ginie osoba, która wyznaczysz na dywersję, reszta może przeżyć. 

Aha to ja myślałem ze wszyscy mogą przeżyć jak odpowiednio poprowadzisz grę. 

18 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Oczywiście, na ostatniej wersji Yuzu wszystko działa jak trzeba. Jeśli nie grałeś, polecam Fire Emblem Three Houses - mega gra, mega fabuła. 

FIre Emblem TH było moją 1 grą na switcha. Zacny tytuł i ukończyłem 2 ścieżki fabularne. 

A to Yuzu nie jest przypadkiem już wspierane ? 

Opublikowano
2 godziny temu, afrikan napisał(a):

FIre Emblem TH było moją 1 grą na switcha. Zacny tytuł i ukończyłem 2 ścieżki fabularne. 

A to Yuzu nie jest przypadkiem już wspierane ? 

Heh, ja ukończyłem wszystkie ;) 

Nie jest wspierane bo Yuzu jak i Ryujinx'a już nie ma, są inne emulatory dostępne w odpowiednich miejscach (rozwijają Yuzu) ale nie szukaj ich, bo 99% tego co znajdziesz to typowy spam i trojany. Ostatnia oficjalna wersja Yuzu działa ze wszystkim, ten emulator był rozwijany wiele lat i był prawie doprowadzony do perfekcji, nie trafiłem jeszcze na tytuł z którym byłyby jakiekolwiek problemy.