DR3GGO 18 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Dobrze, że my tu wszyscy zdalnie, bo napięcie robi się takie, że ktoś ze słabszymi jelitami nie wytrzymałby, ktoś miałby źródło ognia i byłoby po braci forumowej.
Umpero 139 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1. Kawa wypita? - checked 2. Limit transakcji w apce ustawiony? - checked 3. Zalogowany w apce bankowej? - checked 4. Otwarta zakładka z ofertami? - checked Wish me luck guys 1
aureumchaos 93 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada ostatni raz takie emocje mialem jak polowalem na rtx 3080 w 2020
Gret 104 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @aureumchaos oj wtedy to się nie skończyło dobrze
Zachy 94 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja tam na spokojnie, wazniejsze zeby dobra sztuka w silicon lottery sie trafila. Czego i wam i sobie życzę:)
Gret 104 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Można dodać do koszyka 2399zł, heh zapomniałem hasła na xkomie
aureumchaos 93 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Poszlo... chyba.... Edytowane 7 Listopada przez aureumchaos
Krzysiak 203 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Widzę że jeszcze można kupować, to wywaliłem z koszyka 1
Umpero 139 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada U mnie mieli z oczekiwaniem na potwierdzenie z banku...
Fenrir_14 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) @aureumchaos No pytanie czy Ci ktoś życzliwy nie anuluje tego zamówienia z podanym numerem i mailem Edytowane 7 Listopada przez Fenrir_14
Mizu 7 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 minutę temu, aureumchaos napisał(a): Poszlo... chyba.... Kusi ale mimo wszystko czekam na inny sklep, żeby te mośki nie zablokowali jedynie pieniędzy a proca nie będzie za tydzień
aureumchaos 93 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): @aureumchaos No pytanie czy Ci ktoś życzliwy nie anuluje tego zamówienia z podanym numerem i mailem zedytowalem... 1
kempes 3 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Szybko i sprawnie kupione. Zobaczymy kiedy będzie do odbioru :
GlaDOS 3 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Łatwo, bez najmniejszego problemu Już wyprzedane. Edytowane 7 Listopada przez GlaDOS
Gret 104 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Też kupiłem... przez was Jutro ma niby być, co z tego jak nie mam ani płyty ani ramu
Rekomendowane odpowiedzi