sniper76 179 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @MarcoSimone A może trafił się super bin, czyli taki selekt w selekcie 1
jirajamgo 21 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) Chyba trafiła mi się dość dobra sztuka, dziś się bawiłem timingami ramu i mi o ~20punktów w single core spadł wynik... Będę się bawić jeszcze z UV Pozostałe 2rdzenie też idą -30 z boostem +200 Edytowane 29 Lipca przez jirajamgo
userKAMIL 1 256 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Niezłe jaja z tym procesorem. Dziś dostarczono tylko w zupełnie innej części IE w innym mieście. Czuje, że teraz sporo przepychanki na mailach będzie. ehhh
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) No jak sie kupuje od sklepu no name to pozniej tak jest , zamiast od amazona A widac ze to jest scam wiec pewnie mozna sie pozegnac z odzyskaniem kasy. Edytowane 31 Lipca przez Phoenix. 1 3
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Cholera nie sprawdziłem wcześniej tylko odruchowo zamówiłem. Można z tym coś zrobić? W sensie Amazon daje zwroty w takich sytuacjach?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): W sensie Amazon daje zwroty w takich sytuacjach? Nie kupiles od amazonu wiec nic z tym nie zrobia. A skoro to scam no to na 99% mozna sie pozegnac z odzyskaniem kasy. Oczywiscie zglaszac zglaszaj, moze jakims cudem sie odzyska. 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Oni nie zwracają hajsu w takich sytuacjach? Czyli co byle jaki Janek może tam wały robić i elo?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca A z jakiej to okazji mieli by ci zwroci hajs jak nie kupiles od nich ?? Oni udostepniaja platforme i tyle. Oszukac moze kazdy wszedzie, gdzie ty zyjesz?? Jak cie na olx czy allegro gosc oszuka to pretensje do platformy czy do oszusta
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Przecież Allegro ma ochronę kupujących. To nie działa ze wał i nara.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ale to nie allegro I to tez tak nie dziala ze dostajesz kaske z gory jak ci sie tylko wydaje. Trzeba zglaszac na policje itp itd
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Domyślam się, że są jakieś procedury, ktore trzeba przejść. Ale napewno nie jest tak, że: ”Dlaczego mieliby Ci hajs oddać” Bez jaj XD Finalnie chargeback i pewnie to załatwi sprawę. Edytowane 31 Lipca przez userKAMIL
jirajamgo 21 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Finalnie chargeback i pewnie to załatwi sprawę. To najlepsze co możesz zrobić.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 6 minut temu, userKAMIL napisał(a): ”Dlaczego mieliby Ci hajs oddać” Bez jaj XD Oczywiscie, ze nie dostaniesz od nich zlamanego grosza Nie kupiles od amazonu i tyle. 17 minut temu, jirajamgo napisał(a): To najlepsze co możesz zrobić. To tez nie dziala zawsze i zalezy od formy platnosci Tym bardziej ze gosc pewnie wysle potwierdzenie ze przesylka nadana i odebrana
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 16 minut temu, Phoenix. napisał(a): Oczywiscie, ze nie dostaniesz od nich zlamanego grosza Nie kupiles od amazonu i tyle. Przecież Oni maja ta gwarancja od a-z czy jakoś tak. Taki moloch nie działa na zasadzie, ze ludzie robią sobie wałki a Oni umywają ręce i tyle. Sa odpowiedzialni za to co dzieje się na ich platformie. Edytowane 31 Lipca przez userKAMIL
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Powodzenia kamilku, twoja roszczeniowosc mnie przeraza 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): Taki moloch nie działa na zasadzie, ze ludzie robią sobie wałki a Oni umywają ręce i tyle. Oczywiwcie ja ci zycze jak najlepiej i zebys kase odzyskal ale to nie jest tak latwo jak ci sie wydaje, tym bardziej bedzie pod gokre bo gosc paczke nadal. gdyby sprzedawca nic nie wyslal i zniknal to tak wtedy amazon moze ci oddac kase.
Doamdor 2 947 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): No nadal ale na inny adres. Jak daleko od ciebie?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Drugi koniec IE. 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Nie bez powodu Co Ty nie powiesz Sherlocku. To jest właśnie powód aby z tej ich gwarancji skorzystać. Produkt nie został wysłany na wskazany adres przy zamówieniu.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Oczywiscie, korzytaj. Mnie tylko dziwi jak mozna byc tak naiwnym i nie sprawdzic od kogo sie kupuje, tym bardziej, ze nie byl to amazon, a wejscie w opinie zajelo chwile.
Doamdor 2 947 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca @userKAMIL Co na to sprzedawca? Jeżeli robi problemy, zgłaszasz do Amazon. https://www.amazon.pl/gp/help/customer/display.html?nodeId=GQ37ZCNECJKTFYQV 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Chciałem na szybko i moj blad. Zdarza się niestety. Mnie dziwi Twoje zero jedynkowe podejście typu nic Ci nie zapłacą i tyle. Przecież to tak nie dziala. XD Oni są odpowiedzialni za to co się dzieje na ich platformie. Platnosc była przez Amazon a nie bezpośrednio na konto Janka prywatnie. Teraz, Doamdor napisał(a): @userKAMIL Co na to sprzedawca? Jeżeli robi problemy, zgłaszasz do Amazon. https://www.amazon.pl/gp/help/customer/display.html?nodeId=GQ37ZCNECJKTFYQV Działam. Sprawa z wczoraj wieczora.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Swiat nie jest taki kolorowy jak ci sie wydaje, a ochrona kupujacych to nie jest w 100% pewnik na odzyskanie kasy. Zebys ty wiedzial ile spraw wplywa w polsce na policje o takie oszustwa, a ile jest umazanych to bys sie za glowe zlapal
Kadajo 9 968 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ma nauczkę żeby nie robić nic na wariata, SZCZEGÓLNIE JAK JEST JAKAŚ OKAZJA. @userKAMIL powodzenia, oby się udało odzyskać kasę. Dawaj znać na bieżąco jak się sprawy maja na przyszłość będziemy wiedzieć co robić w takich sytuacjach jakby się kto inny wkopał. 1
Lameismyname 4 096 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Niezłe jaja z tym procesorem. Dziś dostarczono tylko w zupełnie innej części IE w innym mieście. Czuje, że teraz sporo przepychanki na mailach będzie. ehhh https://pl.wikipedia.org/wiki/Karma 2
Rekomendowane odpowiedzi