W Rosji doszło już do totalnie absurdalnej sytuacji kredytowej.
Aby wziąć mieszkanie na kredyt 25 letni trzeba łącznie oddać 7,5 mieszkania
A tymczasem rubel wcisnął gaz do dechy
Niewciąganie Polski w konflikt z mocarstwem atomowym i surowcowym to propolskość.
Stawianie interesu polskich repatriantów i przesiedlenia ich na obecne tereny polskie zamiast banderolubnych Ukraińców to propolskość.
Domaganie się ekshumacji zarżniętych bestialsko obywateli II RP przez Ukraińców to jest propolskość.
Krytyka bezmyślnego przekazywania polskiego majątku w postaci uzbrojenia WP bez stawiania żadnych warunków to jest propolskość.
Krytyka utrzymywania drugiego narodu na koszt podatnika obywatela Polski to jest propolskość.
Domaganie się aby to polskie symbole narodowe dominowały w polskich urzędach i instytucjach państwowych to jest propolskość.
Stawianie interesu polskie obywatela nie jest antypolskie!! Przekoduj sobie ten tok rozumowania bo im więcej osób o tak skrzywionym patrzeniu na rzeczywistość tym większe prawdopodobieństwo, że puścicie nas wszystkich z torbami.
Z reguły stronię od zgłaszania. Wychodziłem z założenia, że wolę posłać komuś kilka "wujów" zamiast donosić, ale z drugiej strony po jednym baniku stwierdziłem, że będę się powstrzymywał od ostrego języka albo w ostateczności zgłoszę.
Nie trawię wiele osób ze sceny politycznej, uważam ich za totalnie szkodzących interesom obywateli i Polski, ale nie przychodzi mi do głowy żeby kogoś odczłowieczać i tak poniżać. Czysty jad.
Rekomendowane odpowiedzi