@NoviAMG
Dzięki kolego za naprowadzenie 🤝
Od mniej więcej 8 miesięcy mam wersję płatna, gdyż oprogramowanie darmowe przestało wspierać 6LT... na tym sofcie też bez zmian ☹️ jeżeli winowajcą będzie aquasuite to na prawdę dostanę mega wqrwu 😡
Dla mnie od strony elektroniki podłączyć ten cały bałagan (14 wentyli, pompa) to bułka z masłem 😉 mogę ogarną prostym generatorem wypełnienia PWM i po zawodach ale najpierw przyjrzę się bliżej sterowaniu z płyty głównej.
Chłopskorozumowe brednie.
Jezyk ciągle się zmienia i to, że dane słowo ma taką etymologię lub miało pierwotnie takie znaczenie nie może determinować tego jak na nie patrzymy dziś.
dziś to słowo oznacza dobre traktowanie i odnosi się zarówno do ludzi, jak i do zwierząt.
Kwestia praw zwierząt jest poruszana w dyskursie publicznym od dobrych 30 lat, więc daruj sobie takie brednie. Może przejdą w kręgu ludzi bez edukacji, ale to nie tu. Nie tu.
To wynika z poprawnej logiki i wiedzy, mój niedouczony kolego.
39h, koniec.
Dla mnie bomba, mam nadzieje, że twórcy zobaczą potencjał i zrobię kolejne części.
Graficznie super, optymalizacja bez RT bo to zarżnęło 4070 kompletnie też bajka.
Fabularnie, mogliby zrobić o tym film końcówka średnia i łamigłówki powinny być trudniejsze, nudziłem się przy nich, w TR były trudniejsze. Nudne były też powtarzalne rzucanie trójzębem żeby biczem skakać na kolejne poziomy, ogólnie poruszanie się było średnie.
Ode mnie 8/10, polecam wszystkim którzy lubią gry przygodowe.
Rekomendowane odpowiedzi