tomcug 2 441 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 10 minut temu, Pawlos napisał(a): @sideband odblokuje nam DLSS MFG w sterownikach dla serii RTX 30 I 40 i wszyscy będą zadowoleni I jeszcze 10% wydajności Wam dołoży A tak na poważnie, tak pięknie nie będzie
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @ryba myślisz? Skoro na Chiny jest dystrybuowana specjalna wersja 4090D i będzie 5090D to być może topkę klasyfikują jako "AI chip.
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Jizas fuck 4090D/5090D to inny temat niz taryfy dla nas. Tak samo jak 5080/90 bedzie drozsze, to dotknie to tak samo 5070/60 i inna towary.
Gość Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia No cóż, będzie drogo i się z tym trzeba pogodzić. A myślicie że za 2 lata przy premierze 6xxx to będzie tanio? Przecież jak nvidia zobaczy że 5090 schodzi od ręki przy 2k to dorzuci wtedy kolejne +500 bo czemu nie jak i tak się sprzeda.
Pentium D 1 167 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 58 minut temu, Kadajo napisał(a): A jak pisałem 14-15 kola za 5090 czy 8-9 za 5080 To nikt nie wierzył A statki już są atakowane prze ciapatych Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia. Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni. #pdk 4
areczek1987 911 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Zawsze można zmienić hobby i wymagania ja wypadłem z obiegu w okolicach koronki. Tu się toksycznie robi. Dobrze że jeszcze jest AMD z ich GPU poniżej 3k. Edytowane 13 Stycznia przez areczek1987 1
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 4 minuty temu, areczek1987 napisał(a): A to nie Marcin? Dla znajomych, dla reszty Pan Marcin. 5
hopes 14 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia W przypadku gainward ogólnie chłodzenie phantom od phoenixa jest sporo lepsze czy tylko trochę?
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 3 minuty temu, Pentium D napisał(a): Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia. Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni. #pdk 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dla mnie kochana Rybeczka 🥰🥰🥰🥰🥰 Ja pierniczę. Wątek polityczno randkowy się porobił
areczek1987 911 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Teraz, ryba napisał(a): Dla znajomych, dla reszty Pan Marcin. A to przepraszam. Ja tu sucharami z tego przywoływania do porządku po imieniu nie zaczynam Wyprostuje się. Rekordy labowe jeszcze daleko... Mało ludzi zostało.
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 4 minuty temu, Umpero napisał(a): Ja pierniczę. Wątek polityczno randkowy się porobił Zara go zamkniemy i problem z głowy
areczek1987 911 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @areczek1987 Serio nie załapałeś z Andrzejem? Wiem! Post wyżej wspomniane.
Dejff0 6 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 57 minut temu, kacpi278 napisał(a): cen nie ma podanych więc lipa ,jak beda ceny lepsze niz w PL to zamawiam do kumpla a on mi wyśle ;d a jak z gwarancją ?
Fenrir_14 827 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Hahaha, tutaj wystarczy że ktoś zarzuci wędkę z jakimś urojeniem albo tematem z przysłowiowej doopy i zaraz ławica cała na ten jeden haczyk. I potem się ciągną 5 stron aż linka nie j***nie. Potem 2-3 strony OK i dalej wędkowanie 😀 Edytowane 13 Stycznia przez Fenrir_14 3
Pawlos 69 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 22 minuty temu, Pentium D napisał(a): Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia. Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni. #pdk Tu nikt nic nie, ma do murzynów bardziej, chodzi o ciapatych z organizacji Al-Ka'idy
Pawlos 69 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @PiPoLiNiO domyślam się Temat tak się rozluźnił i rozwinął, że czytając te wypowiedzi sam, zacząłem wypisywać głupoty
Kris194 4 720 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, ryba napisał(a): Jestem ciekaw co na to ci co tak bardzo chcieli wchodzić w tyłek US.
tomcug 2 441 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 38 minut temu, Pentium D napisał(a): Proszę nie używać słowa ciapaty bo mnie się ono po prostu nie podoba i nic z tym nie zrobisz. Nie ma to nic do rzeczy, że murzyni nie wiedzą że użyłeś takiego określenia. Wynika to po prostu z tego, że nie jest nam potrzebna spina na linii biali - murzyni. Proszę sobie nie robić żartów z mojej poprzedniej wypowiedzi. Wytyczne właściciela odnośnie moderowania zbyt agresywnych wypowiedzi o polskiej konkurencji ITH są jakie są, ja je po prostu wykonuję. 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): Jestem ciekaw co na to ci co tak bardzo chcieli wchodzić w tyłek US. Rozpoczęli awaryjne zbieranie środków na droższe karty
cichy45 607 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 11 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Liczenie klatek było w zasadzie zbędne, NVIDIA sama pokazała ile 5090 wyciska w Cyberpunku bez DLSS. A tutaj 4090 Jak zwykle wszystko zależy od miejsca testowego. Moja 4090 po OC to przykładowo we wbudowanym benchmarku ma prawie 28 FPS.
VRman 2 641 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Ja proponuję 500000% opłat na GPU z AI dla wszystkich krajów. AMD i Nvidia zrobią wtedy karty dla graczy - bez AI. Dostaniemy 4x niższe ceny, marketingowcy Nvidii poumierają na zawał po atakach paniki, wróci nazwa Geforce GTX, potem Blizzard, Bioware i DICE zaczną znowu robić świetne gry, a zdrowy na umyśle Max Kolonko będzie relacjonował targi CES 2027 z Boston Massachusetts. 3
areczek1987 911 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Dziwne że się te chińczyki tak w to pchają. Mają takie skromne poczucie swojej własnej inteligencji czy boją się że im klasy robotniczej zabraknie? Edytowane 13 Stycznia przez areczek1987
Rekomendowane odpowiedzi