BarBar009 62 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Voggie napisał(a): Też udało mi się wyrwać TUF'a za 10299 No i to jest zakup
sideband 1 781 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 9 minut temu, Voggie napisał(a): Też udało mi się wyrwać TUF'a za 10299 Kiedy zwrot przez cewki? 1
some1 537 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, GAZuOOT napisał(a): Zobaczymy Polskie MSI nieźle pogrzało, cena w sumie jak u skalpera. 1
zozolek 313 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Voggie napisał(a): Też udało mi się wyrwać TUF'a za 10299 uda się jak zrealizują. Pamietam tufy 3080 po 3299 z realizacją 1,5 roku po ... 1
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Morele dalej mają 3 szt. 5080 po 5200 (Gigusie) 30 minut po premierze
TheMr. 2 606 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Astral przegrywający w testach z Vanguard, albo na poziomie Gigabyte ale zszedł szybciej Parodia. 2
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ahahahaha kupiłem kartę przez TELEFON! 3
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, zozolek napisał(a): uda się jak zrealizują. Pamietam tufy 3080 po 3299 z realizacją 1,5 roku po ... Wyklikałem Ventusa kilka minut po premierze i dostałem już po pół roku
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, michaelius33 napisał(a): Morele dalej mają 3 szt. 5080 po 5200 (Gigusie) 30 minut po premierze Już podwyższyli cenę cholerne cwaniaki Edytowane 30 Stycznia przez Umpero
areczek1987 911 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @x-kom Proszę o potwierdzenie że otrzymaliście jakiekolwiek karty Founders Edition od NVIDIA!
kacpi278 26 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do X-kom, kupiliśmy Astrale a oni ich nawet nie mają. Pokazuje dostawa na jutro, a gość, ze trzeba być cierpliwym bo nie wiadomo kiedy wysyłka... za takie sytuacje sklepy powinny beknąć... 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Ahahahaha kupiłem kartę przez TELEFON! Na kiblu jeszcze może byłeś?
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Ahahahaha kupiłem kartę przez TELEFON! To wbrew pozorom jest całkiem dobry sposób. Swoje PS5 w Euro dostałem telefonicznie jak były największe braki
cichy45 607 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Nie ma foundersa dla polaka robak! Polak ma płacić 40% więcej za 2% szybszego astrala
Voggie 71 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, zozolek napisał(a): uda się jak zrealizują. Pamietam tufy 3080 po 3299 z realizacją 1,5 roku po ... też kupowałem 3080 w xkomie i po "zakupie" czekałem prawie rok na niego Przynajmniej + taki, że cenowo nie będę musiał szukać droższej wersji
Doamdor 1 796 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, lukadd napisał(a): A Ty jak? Ustrzeliłeś 5090 czy zostajesz na 4060? Czekam na RTX 5070.
lukadd 2 915 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do X-kom, kupiliśmy Astrale a oni ich nawet nie mają. Pokazuje dostawa na jutro, a gość, ze trzeba być cierpliwym bo nie wiadomo kiedy wysyłka... Astrale jakoś w połowie lutego podobno mają się pojawiać dostawy. Ale pewnie też jak kot napłakał i kolejka sklepów w EU spora po nie.
Brolly 765 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, areczek1987 napisał(a): @x-kom Proszę o potwierdzenie że otrzymaliście jakiekolwiek karty Founders Edition od NVIDIA! Przecież chyba pisali że nie będzie 5xxx FE u nich?
aetern 9 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Przy tym absolutnie szalonym dniu, patrząc na Wasze potwierdzenia zamówień wrzucę swoje potwierdzenie. Sprzed dwóch lat - dokładnie marzec 2023. Przykro się patrzy, jak stoimy w miejscu 3
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Nie akurat, ale normalnie zamówienie jak 20 lat temu telefoniczne
Fenrir_14 827 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dzwoniłem do X-kom, kupiliśmy Astrale a oni ich nawet nie mają. Pokazuje dostawa na jutro, a gość, ze trzeba być cierpliwym bo nie wiadomo kiedy wysyłka... Na Skandynawię też dostawy w trakcie. Jutro w jednym ze sklepów ma być 15 Astrali. @dawidoxx upolowałeś coś? W razie czego jutro i pojutrze komplett Edytowane 30 Stycznia przez Fenrir_14
Spl97 1 293 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, JDM napisał(a): nie chce mi się nawet czytać recek na techpowerup. Właśnie skończyłem czytać tam dzisiejsze testy, najbardziej mnie interesował jak wypadł Zotac na tle reszty i zobaczyłem, że jest poprawnie, szału nie robi, ale tragedii nie ma. Trzymają poziom z poprzedniej serii.
BarBar009 62 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Brolly napisał(a): Przecież chyba pisali że nie będzie 5xxx FE u nich? Ale na premierę czy nigdy?
areczek1987 911 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Brolly napisał(a): Przecież chyba pisali że nie będzie 5xxx FE u nich? Ja czekam na potwierdzenie od X-kom.
Spl97 1 293 Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, aetern napisał(a): Przy tym absolutnie szalonym dniu, patrząc na Wasze potwierdzenia zamówień wrzucę swoje potwierdzenie. Sprzed dwóch lat - dokładnie marzec 2023. Przykro się patrzy, jak stoimy w miejscu Tu akurat wtedy zrobiłeś znakomity deal. 1
Rekomendowane odpowiedzi