Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Najlepszym opisem jest zamiana 4090 na 5080 i do słabszej karty mocniejszego, ale gorszego zasilacza

Brawo ty

Kartą nie teściowa zawsze można zmienić:) z kartami to akurat wiemy jak jest. 

Opublikowano
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Weźcie mu dajcie w końcu wakacje w Bieszczadach bo przecież to widać na kilometr, że jest trollem. Gównianym w dodatku.

Na początku było śmiesznie :p

Opublikowano (edytowane)

@RtxOn Ja wierzę 😀 nie wiem jak inni. Tytuł "Mistrz Zmiany" na bank nie wziął się z niczego. Niestety wygląda na to że dales się złapać na marketingowy haczyk z obudową bo ta Twoja to żadne akwarium. Jak zmienisz na Thermaltake IX300 lub IX600 to zwracam honor 😀

Ja wysiadam, idę łupac w Ninja Gaiden 😀

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

To nie chcecie zobaczyć kompa. Ok. Nie to nie. Zobaczylibyście trolla. Ale ok. Spoko. 

1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

@RtxOn Ja wierzę 😀 nie wiem jak inni. Tytuł "Mistrz Zmiany" na bank nie wziął się z niczego. Niestety wygląda na to że dales się złapać na marketingowy haczyk z obudową bo ta Twoja to żadne akwarium. Jak zmienisz na Thermaltake IX300 lub IX600 to zwracam honor 😀

Mam havn hs420. Bardzo mi się podoba. 

Opublikowano

Przecież ją widziałem wasze buildy i no nie powalają. Także mogę swojego konia wystawić, jak również dwa poprzednie i ciekawe kto to pobije. Także prosiłbym o wstrzymanie się z obelgami typu troll.

Opublikowano

wiesz  ze ludzie budują kompa do zabawy i pracy , nie do oglądania?

Chcesz coś do podziwiania, kup/namaluj obraz

Nie te czasy. To tak jakby powiedzieć że ludzie kupują samochody do jeżdżenia. Nie na forum pcmr. Tu się wymaga więcej. Jesteśmy entuzjastami.

Opublikowano
6 minut temu, RtxOn napisał(a):

I nie o sam wygląd chodzi. Ja miałem z690 Asus extreme. Także mogę sobie pozwolić nawet troszkę potrolowac. Ludzie wiedzą co to znaczy extreme

To co nabyłeś do Ryzenka?

Opublikowano
2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

to nie ten dział , trolluj w odpowiednim

No właśnie ja nie troluje a mógłbym. Bo tak jak pisałem jestem rasowym pcmr i mam wiele do zaoferowania. Ale luz. Od jutra już zaczynam zabawę i nie będę miał czasu na kontakt z wami. Płytka też będzie ładna bo biała no ale już nie poziom extreme. 

1 minutę temu, ju-rek napisał(a):

To co nabyłeś do Ryzenka?

Białego MSI. Edge Ti. W tej cenie najlepsza plyta

Opublikowano
1 minutę temu, RtxOn napisał(a):

No właśnie ja nie troluje a mógłbym.

Białego MSI. Edge Ti. W tej cenie najlepsza plyta

Pisanie nie na temat to trollowanie.

Od płytek i światełek są inne tematy.

ps. przejście z extreme na edge to też bida z nędzą

Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):

I to ma być elitarny PCMR? 

Tak. Extreme był po prostu najlepszy i w cenie całych PC. Teraz składam kompa dla ludzi. Cena/wydajnosc/wyglad to jest większa sztuka i wyzwanie niż pakować wszystko naj. Jak już pisałam znudziło mi się to. Teraz każdy wybór ma ogromne znaczenie. Mówiłem już same wentyle wybierałem 2 tyg. 

Opublikowano (edytowane)

Zresztą płyty pod ryzena żadna mi nie zaimponowała a już pod względem wyglądu ani jedna a i tak coś trzeba było wybrać. Płyty pod intela to nawet tuf to mistrzostwo świata designu. 

3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Ale jest bialutki, +5 do wyglądu

Nie tylko. Akurat wolałbym czarna ale ta była najbliższa moim wymaganiom. Jak chociażby clear cmos z tyłu. 

Edytowane przez RtxOn
Opublikowano
Teraz, ju-rek napisał(a):

No kurna, do tej "budy"  to MSI MEG X870E GODLIKE. Nie rób wiochy.

Ciekawe gdzie można kupić :) 

PCeconorace

Pięknie napisane