Kabor 460 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 12 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Elden Ring bo muszę dodatek bez pośpiechu wylizać 😀 A tam na swoim LG-ku 120Hz klatek mi na 4090 nie brakuje - mam wszystkie 🤣 Zwłaszcza, że Elden ma capa na 60 FPSów. ;-)
GAZuOOT 192 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Mi w Eldena z podbiciem klatek z 60 na 120 przez lossless scaling gra się świetnie . Do tego stopnia, że nie da się grać w 60 klateczkach jak wzrok się przyzwyczai. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Kabor napisał(a): Zwłaszcza, że Elden ma capa na 60 FPSów. ;-) Na szczęście nie gram na konsoli 😀👍 @GAZuOOT w razie czego masz jeszcze mody - no fps cap, sky is the limit 😀 Edytowane 19 Lutego przez Fenrir_14
Phoenix. 4 727 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 51 minut temu, Brolly napisał(a): Wiadomo o której recki dziś 5070 ti? 15:00 ale jak czekasz na wydajnos to juz ci mowie, +10%-15% w zaleznosci od gry w stosunku do 4070STi 1
Voodoo2 958 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, sovas napisał(a): Nie przepadam za EK, ale wezmę co będzie Firma w dołku, ale zapowiedzieli nową jakość i nowe podejście, więc ta seria może być dobra. Mam vector2 i velocity2, złego słowa nie powiem, stylistycznie w moim guście, cenowo jednak źle, bo w cenie heatkilller ultra i 50% drożej od AC.
Marcusfff 274 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego @x-kom Sprzedam kartę graficzną Asus RTX5090 Astral OC. Stan nowy, kupiona w renomowanym sklepie komputerowym. Wysyłka dzisiaj, po zaksięgowaniu środków na koncie. Cena 20 000 zł. Wystawiam fakturę VAT Kontakt PW 2
Kabor 460 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 10 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Na szczęście nie gram na konsoli 😀👍 @GAZuOOT w razie czego masz jeszcze mody - no fps cap, sky is the limit 😀 Na PC też masz cap na 60 FPS. A z modami musisz grać offline, czyli sobie nikogo do pomocy nie przywołasz ani nie pomożesz innym. Coś za coś.
RTX4090 358 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego obstawiamy nowy termin od X-kom: 5 marca 2025
chimichanga 18 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, RTX4090 napisał(a): obstawiamy nowy termin od X-kom: 5 marca 2025 Oj ustalony termin jest ryzykowny, ja bym celował w „jak przyjdą to wyślemy niezwłocznie”
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, Kabor napisał(a): Na PC też masz cap na 60 FPS. A z modami musisz grać offline, czyli sobie nikogo do pomocy nie przywołasz ani nie pomożesz innym. Coś za coś. Kto gra w te grę przywołując kogoś do pomocy, jak kobietę obracasz to też kolegę wołasz? 1
ffallen 49 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 1 minutę temu, RTX4090 napisał(a): obstawiamy nowy termin od X-kom: 5 marca 2025 Stawiam wszystko co mam, że teraz nie zaryzykują i nie podadzą żadnego terminu Specjalnie będzie "wkrótce" i temat skończony.
Marcusfff 274 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Foxkomputer i podobni to są porządne sklepy w porównaniu z Xscam. Skalpują, ale przynajmniej mają towar 2 1
Kabor 460 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 6 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Kto gra w te grę przywołując kogoś do pomocy, jak kobietę obracasz to też kolegę wołasz? Co kto lubi ;-). Ja przeszedłem grę bez przywoływania innych graczy (łącznie z DLC). Jednak dość często sam dołączałem do innych graczy aby im pomóc pokonać bossów.
GAZuOOT 192 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 26 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Na szczęście nie gram na konsoli 😀👍 @GAZuOOT w razie czego masz jeszcze mody - no fps cap, sky is the limit 😀 Nie psuje to online? Nie ma ryzyka na banana?
Kabor 460 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Teraz, GAZuOOT napisał(a): Nie psuje to online? Nie ma ryzyka na banana? Jak napisałem wyżej musisz grać w trybie offline bo inaczej wyłapiesz bana.
maras2574 891 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Godzinę temu, Kiper09 napisał(a): Tak trochę pozwolę sobie zejść z temu, może mi ktoś pomóc jak włączyć DLSS 4 w Jedi Survivor na 5080? I ogólnie jak wymusić DLSS 4 na wszystkich grach? Zajrzyj tutaj https://forum.ithardware.pl/topic/8469-sterowniki-geforce-nvidia-app-temat-zbiorczy/page/12/
RtxOn 170 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Hahaha ale jazda. Ja sprzedalem 4090 I kupilem 5080 ale chociaz mam karte a sporo osob nie bedzie mialo nic. Powiecie ze za tydzien, ze za miesiac bedziecie mieli 5090 I nie bedziecie robic downgradu. Za miesiac czy tydzien to Jak mi sie zachce to sobie zmienie 5080 na koparke z 10x 5090. Hahaha @zozolek piona 1
galakty 3 332 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Ale z czego się cieszysz jak zmieniłeś kartę na wolniejszą 1
MadDog 303 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, RtxOn napisał(a): Hahaha ale jazda. Ja sprzedalem 4090 I kupilem 5080 ale chociaz mam karte a sporo osob nie bedzie mialo nic. Powiecie ze za tydzien, ze za miesiac bedziecie mieli 5090 I nie bedziecie robic downgradu. Za miesiac czy tydzien to Jak mi sie zachce to sobie zmienie 5080 na koparke z 10x 5090. Hahaha @zozolek piona NVidiarze to jednak stan umysłu 3
RtxOn 170 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 2 minuty temu, galakty napisał(a): Ale z czego się cieszysz jak zmieniłeś kartę na wolniejszą Bo inni zmienili kartę na żadną wiec..:)
DżonyBi 1 971 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 15 minut temu, RtxOn napisał(a): Hahaha ale jazda. Ja sprzedalem 4090 I kupilem 5080. Jak mi sie zachce to sobie zmienie 5080 na koparke z 10x 5090. Hahaha @zozolek piona Wolę mieć próżnie w obudowie zamiast próżni w głowie. Edytowane 19 Lutego przez DżonyBi 3
RtxOn 170 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Wolę mieć próżnie w obudowie zamiast próżni w głowie. Nie podłapałeś sarkazmu mówi się że w domu to mam słonia na łańcuchu czy jakoś tak. W tym sensie to napisałem. Ale ogólnie to mam kartę. Mam rozumiesz. Gram, bawię się a wy lamentujecie na xkom i czekacie na łaskę. To autor miał na myśli. Edytowane 19 Lutego przez RtxOn
Rekomendowane odpowiedzi