Radio Tirana 1 042 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Trolling level master Prezes Świerczewski pójdzie się za to smażyć w piekle i nawet modlitwa na Jasnej Górze nie pomoże.
ffallen 49 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 10 minut temu, kempes napisał(a): Już nieaktualne. No dobra, a co w tym mailu napisali? Że nie ma i nie wiedzą kiedy? Czy podali jakiś termin?
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Tyle z Astrali na forum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kiedy Pipolinio nie dostanie 5090 Kiedy inni nie dostaną Edytowane 20 Lutego przez SylwesterI. 4 6 1
stefanbat84 17 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Dostawa przesunięta na około 25.02, alternatywnie zaproponowano lekko taniej PALITA GAMEROCK. Poczekam na Astrala, mi się tam jakoś bardzo nie śpieszy, ale niezmiernie mnie śmieszy to całe zamieszanie. Gdyby mi na początku napisali że dostawa będzie do końca lutego to nawet bym się nie zdenerwował.
ffallen 49 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Palita mi proponują 🤣🤣 Ooooo teraz już upominek? Ciekawe co? maskotka x-kom? Wcześniej było 500zł Masakra. Jeszcze Palit, nie TUF OC.
TonyMoSo 53 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Palita mi proponują 🤣🤣 Bardzo fair się zachowali, widać że zależy im na Waszym dobru, mam nawet wrażenie że użytkownicy forum mają "specjalne" warkunki, trochę zazdro... @x-kom Miło z Waszej strony, honorowe zachowanie. 1 3 1
bourne2008 1 206 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 25.02 ale którego roku? A na pocieszenie upominek, figurka z brązu. Edytowane 20 Lutego przez bourne2008
Lestat 84 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Tak po ludzku współczuję pracownikom tego sklepu na literę iks. Jakie to musi być uczucie gdy ktoś się pyta gdzie pracujesz. Mieszanka wstydu, złości na cały świat, złości na samego siebie. Może braku szacunku dla samego siebie. A może nie jest tak źle, może to masochiści? Może to lubią, a ja niepotrzebnie współczuję? Inna sprawa czym się różni ITH AI od konta tego sklepu? Rozumiem, że obydwu można zwyzywać i muszą grzecznie odpowiedzieć? Już wiem, ITH przynajmniej czasami jest zabawny.
Doamdor 1 784 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego PiPoLiNiO po otrzymaniu alternatywnej oferty od x-kom w postaci RTX 5090 GameRock. 10
Kiper09 22 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego W ME macie 4070Ti w cenie 4300, a wy chcecie 5070TI za 4000zl xd
Marcusfff 274 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 14 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Palita mi proponują 🤣🤣 To samo właśnie przyszło Edytowane 20 Lutego przez Marcusfff
Sebastiansbk 131 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Pamiętajcie pierwsi w kolejce do astrali 5090 są pracownicy xkom, niezależnie od waszej godziny kliknięcia zamówienia 2
galakty 3 324 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, Lestat napisał(a): Tak po ludzku współczuję pracownikom tego sklepu na literę iks. Jakie to musi być uczucie gdy ktoś się pyta gdzie pracujesz. Mieszanka wstydu, złości na cały świat, złości na samego siebie. Może braku szacunku dla samego siebie. A może nie jest tak źle, może to masochiści? Może to lubią, a ja niepotrzebnie współczuję? Inna sprawa czym się różni ITH AI od konta tego sklepu? Rozumiem, że obydwu można zwyzywać i muszą grzecznie odpowiedzieć? Już wiem, ITH przynajmniej czasami jest zabawny. Nikogo nie obchodzą opinie ludzi kupujących 5090 na temat x-kom Te 10 osób nie ma wpływu na setki tysięcy klientów. 2
Lestat 84 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, galakty napisał(a): Nikogo nie obchodzą opinie ludzi kupujących 5090 na temat x-kom Te 10 osób nie ma wpływu na setki tysięcy klientów. Ja robię co mogę aby przekazać wszystkim moim znajomym jak wyglądają zakupy w tym sklepie ziarnko do ziarnka...
ffallen 49 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Ale patrzcie już cała sprawa jest jaka jest, ale to co oni teraz zrobili to jest zwykłe s****. Jeszcze ledwie 2 GODZINY (!) temu x-kom pisał, że będą proponować tym od Astrali wysyłkę TUF oraz TUF OC. A teraz nagle przychodzą maile z Palitami?! Cytuję: "Dziś otrzymamy dostawę, która w pełni pokryje oczekujące zamówienia na RTX 5090 z serii TUF Gaming. Dodatkowo umożliwia to zaproponowanie alternatywy dla pozostałych oczekujących klientów." A tu nagle proponują Palita Edytowane 20 Lutego przez ffallen
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Przy serii 3xxx się nie nauczyli? To cierp ciało jak się chciało Tu takie stare pelikany a zachowują się jak młode Edytowane 20 Lutego przez AndrzejTrg
sovas 662 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Czyli odpuszczenie Astrala i kupienie TUF-a na premierę to nie był najgorszy ruch. Dodałem Astrala do koszyka, ale odpuściłem, bo przeszła płatność za TUF-a w międzyczasie. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, ffallen napisał(a): Ale patrzcie już cała sprawa jest jaka jest, ale to co oni teraz zrobili to jest zwykłe s****. Jeszcze ledwie 2 GODZINY (!) temu x-kom pisał, że będą proponować tym od Astrali wysyłkę TUF oraz TUF OC. A teraz nagle przychodzą maile z Palitami?! Cytuję: "Dziś otrzymamy dostawę, która w pełni pokryje oczekujące zamówienia na RTX 5090 z serii TUF Gaming. Dodatkowo umożliwia to zaproponowanie alternatywy dla pozostałych oczekujących klientów." A proponują Palita Będzie co wnukom opowiadać przy premierze 300xx
maxmaster027 887 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 20 minut temu, TonyMoSo napisał(a): Bardzo fair się zachowali, widać że zależy im na Waszym dobru, mam nawet wrażenie że użytkownicy forum mają "specjalne" warkunki, trochę zazdro... @x-kom Miło z Waszej strony, honorowe zachowanie. Niby drogo, ale wiesz już mogą mieć, zawsze to 5090. Z drugiej strony ten Astral "gwiezdny" czy też "kosmiczny" to jest TOP, i raczej nie bedzie nic lepszego długo. Ciezko powiedzieć czy na to pojda bo duzo ludzi chce go miec. Zależy jaki kto ma budżet, bo jak ktos ma sporo zaoszczedzone to kupi jedna potem druga, i te pierwsza sprzeda. Jest też tzw loteria krzemu. Moze sie zdarzyc ze astral pojdzie 350Mhz a Palit 450mhz pytanie ktora wtedy zostawic. Edytowane 20 Lutego przez maxmaster027 1
Zachy 586 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego @ffallen ale jedno niekoniecznie prowadzi do drugiego w kwestii samych TUF... mogli dostac inne 5090, ktorych nie sprzedawali wczsniej i z nich probowac pokryc braki no to dostali Pality czy tam Gainwardy i chca tym latac braki. ja tam wole czekac na Astrala. zrobie sobie kolekcje na scianie 'garaz mode ON' - Astral, Suprim SOC, X-Trio
Voodoo2 958 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 12 minut temu, Lestat napisał(a): Jakie to musi być uczucie gdy ktoś się pyta gdzie pracujesz. Mieszanka wstydu, złości na cały świat, złości na samego siebie. Może braku szacunku dla samego siebie. Bez przesady, z jakiego powodu? Że 5 ludzi nie dostało karty? ale odlot tu macie
galakty 3 324 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 7 minut temu, Lestat napisał(a): Ja robię co mogę aby przekazać wszystkim moim znajomym jak wyglądają zakupy w tym sklepie ziarnko do ziarnka... Tutaj tak, od dawna wiadomo że mają takie praktyki, chodziło mi że ludzi poza forum to nie obchodzi i dalej będą tam kupować
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Przypomnę tylko, że w cenie Palitów mogliście mieć pachnące MSI Trio z dostawą na jutro albo poniedziałek
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Dobre żarciki to się tam kogoś trzymają 😅 Ktoś zjby dostał że wysłał te smsy a nie wiedział że mają do gotowców za 26k iść 1 minutę temu, galakty napisał(a): Tutaj tak, od dawna wiadomo że mają takie praktyki, chodziło mi że ludzi poza forum to nie obchodzi i dalej będą tam kupować Kiedyś to był mój ulubiony sklep. Od cyrków z 30xx nic tam już nie kupiłem.
Rekomendowane odpowiedzi