iammike 19 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Fenrir_14 Jeśli X-kom faktycznie wyśle karty, to zasadne będzie pytanie, dlaczego Proshop dyma ludzi. W jaki sposób proshop dyma ludzi?
TonyMoSo 53 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 11 minut temu, areczek1987 napisał(a): Najgorsze są aio pewnie w szczególności Gigabyte bo mało można na nich polegać... Pompki świszczą, a różnica poza wywalaniem powietrza z budy prawie żadna. Oni takich entuzjastycznych modeli zwykle nie dają do swoich składaków chyba że na specjalne zamówinie. dawali suprimy i też te liquid to astrale będą ok
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Godzinę temu, Tolfu napisał(a): Warto brać za tyle tą kartę? Na oelixach masz taniej
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego No wlasnie tez odnioslem wrazenie, ze skalperzy na OLX sprzedaja taniej niz oficjalni skalperzy sklepowi 2
Mizu 102 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Element Wojny Czyli co, lepiej od razu na olx? Szczerze? Po wszystkim co wyszło a byłem napalony na 5090 ja nawet z folii bym jej nie otwierał tylko od razu wrzucał na olx i na takim Astralu pewnie zarobisz z 4tys zł za kilka kliknięć Zawsze szkaluje skalperów ale jak w naszym pięknym nadwiślańskim kraju nawet sklep się nie wstydzi podnieść z niecałych 11tys na 19tys gdzie cena od dystrybutora mu się nie zmieniła albo mało co to co ja mam obwiniać zwykłych szarych ludzi? Ale jak ktoś używa bota do tego to nadal hatfu mu na łeb jak i temu sklepowi
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ktoś potrzebuje 5080 Asus Prime w cenie sklepowej (plus koszt przesyłki)?
Mizu 102 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Ktoś potrzebuje 5080 Asus Prime w cenie sklepowej (plus koszt przesyłki)? Aktualnie to musisz precyzować co znaczy cena sklepowa bo tak jak wyżej piszą na olx jest taniej niż w sklepie 3
lukadd 2 913 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): No tam też przesuwają od 2 lutego, i aktualnie mają koniec marca. Ta, ale to dla nowych zamówień mają na koniec marca jakąś szacowaną pulę. To z preorderów leci etapami do ludzi. Zresztą oni sami nie ukrywali od początku, że zbierają preordery. A oni tam mają na pewno znacznie więcej zamówień jak xkom, który ile miał tych astrali sprzedanych ~10 jakoś. Proshop sprzedaje na kilka krajów w EU.
Fenrir_14 825 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 20 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Fenrir_14 Jeśli X-kom faktycznie wyśle karty, to zasadne będzie pytanie, dlaczego Proshop dyma ludzi. 1. Na proshopie były zamówienia w formie pre-orderu. 2. Proshop daje klientowi możliwość zapłaty za przedmiot po jego wcześniejszym wysłaniu a nawet otrzymaniu Na tym polega dymanie ?
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Proshop daje klientowi możliwość zapłaty za przedmiot po jego wcześniejszym wysłaniu a nawet otrzymaniu Serio wpierw wysylaja a dopiero potem kasa? O czyms takim jeszcze nie slyszalem.
areczek1987 910 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Serio wpierw wysylaja a dopiero potem kasa? O czyms takim jeszcze nie slyszalem. Polskie przekręty szły by jak szalone lol. Jeszcze z inżynierami i doktorami śnaidymi jak asfalt Edytowane 26 Lutego przez areczek1987
Fenrir_14 825 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) 13 minut temu, Element Wojny napisał(a): Serio wpierw wysylaja a dopiero potem kasa? O czyms takim jeszcze nie slyszalem. Oczywiście że tak, w całej Skandynawii bardzo popularny sposób. Na potwierdzenie screen, oczywiście możesz wybrać i droższe rzeczy, wrzuciłem po takiej cenie żeby zaraz ktoś się nie odpalił że to działa tylko przy zakupie lizaków. Oczywiście musisz dysponować środkami na koncie. Na samym dole - zaznaczone na czerwono. Opisane - najpierw dostań - zapłać później. Edytowane 26 Lutego przez Fenrir_14 1 1
samsung70 210 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a): Oczywiście że tak, w całej Skandynawii bardzo popularny sposób. Na potwierdzenie screen, oczywiście możesz wybrać i droższe rzeczy, wrzuciłem po takiej cenie żeby zaraz ktoś się nie odpalił że to działa tylko przy zakupie lizaków. Oczywiście musisz dysponować środkami na koncie. Na samym dole - zaznaczone na czerwono. Opisane - najpierw dostań - zapłać później. ale to jest KLARNA czyli jakby rozlozenie na raty dodam, ze jest kilka roznych opcji placenia z Klarna, wiec ciekaw jestyem co tam dalej miales, pay in 3 czy co innego
Fenrir_14 825 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @samsung70 jak chcesz możesz i na raty, jest i taka opcja. Jak wybierasz Klarne to masz w kolejnym kroku - płatność przy odbiorze/platność odroczoną na 14 lub 30 dni/raty. Przy wyborze płatność przy odbiorze masz na 3dni środki zamrożone na koncie.
Meuron 90 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Mi sie rano udalo ze Sferis upolowac Astrala, dzis dobry dzien 1 3 3
Umpero 979 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Meuron napisał(a): Mi sie rano udalo ze Sferis upolowac Astrala, dzis dobry dzien W czym on dobry? W tym, że przeplaciłeś? 12 2
Faflucy 312 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 5 minut temu, Meuron napisał(a): Mi sie rano udalo ze Sferis upolowac Astrala, dzis dobry dzien A wysłali ?
Meuron 90 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Faflucy napisał(a): A wysłali ? Dzwonilem do nich, maja dwie u siebie
Meuron 90 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 1 minutę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ruszyła maszyna Z dzisiejszego rzutu porannego ?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, Meuron napisał(a): Z dzisiejszego rzutu porannego ? Ta, mówisz, że oni mają 2 karty u siebie tylko? XD Wiem, że więcej kupiło 23 minuty temu, Umpero napisał(a): W czym on dobry? W tym, że przeplaciłeś?
Faflucy 312 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 6 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): Na firme brata wziete to bedzie -12% xd Ale wciaz boli jak cholera, oszalal ten rynek ODJEB*LEM, wydalem kase na Astrala, a taka perelka teraz w sprzedazy To jakiś bot na Ddiscord ?
dhyde00 240 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 2 minuty temu, Faflucy napisał(a): To jakiś bot na Ddiscord ? GPU Price bot 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego @Meuron Ale że doliczyli wysyłkę GPU za 15k zł z marża pod sufit?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Teraz, TheMr. napisał(a): @Meuron Ale że doliczyli wysyłkę GPU za 15k zł z marża pod sufit? Ja brałem na paczkomat to darmowa
Rekomendowane odpowiedzi