Tester Wrażeń 839 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Jak dla mnie Aorus ładniejszy od Astrala i ma zajebiszczy ekranik do personalizacji 1
michaelius33 354 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Wodowany Ventus to nie Ventus 🤣🤣🤣 Może jakby dać chłodnicę 1x120 to by się dało odtworzyć te 2500 rpm na wentylatorze 2
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 15 godzin temu, Yedi napisał(a): Drogo Było kupic z komputrona używając apki - wyszedł wtedy 3700 pln. Jakiś kod jest czy coś? Będę niedługo kupował 5070ti.
Pawelec7 40 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 16 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Jak dla mnie Aorus ładniejszy od Astrala i ma zajebiszczy ekranik do personalizacji Ja jeszcze biję się z myślami czy Astral czy Aorus. Suprim odpada bo zbyt brzydki. Mam budę z oknem i efekt wizualny jest też dla mnie ważny. Jak tam cewki w Aorusie i temperatury?
davids80 3 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 12 minut temu, sovas napisał(a): Jakiś kod jest czy coś? Będę niedługo kupował 5070ti. W apce kod: PARTAPP 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, ProfesorJaszczur napisał(a): Od paru dni mam przyjemność używać 5090 astrala + 9800x3d. Cewki nie piszczą Daj propozycję Pipolino, jak masz cichego Astrala,to zapłaci w złocie ile ta karta waży
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, Pawelec7 napisał(a): Ja jeszcze biję się z myślami czy Astral czy Aorus. Suprim odpada bo zbyt brzydki. Mam budę z oknem i efekt wizualny jest też dla mnie ważny. Jak tam cewki w Aorusie i temperatury? Musisz zamówić 5 sztuk od razu jak szukasz cichych cewek. W ciemno raczej Aorusa bym brał. Edytowane 10 Kwietnia przez sovas
ProfesorJaszczur 5 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 25 minut temu, Pawelec7 napisał(a): A kolego wie że kabla od GPU tak się nie zgina. Od wyjścia z GPU powinien być wyprostowany a nie od razu zgięty. Tak złożony przyszedł też mi się to średnio podoba będę prawdopodobnie zmieniał na WireView nowy bo coś tam debauer wspominał w filmikach swoich
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie ma opcji na takiego pecha Czytając ten wątek, doszedłem do wniosku, że na Twoim miejscu w kasku bym spał Edytowane 10 Kwietnia przez SylwesterI. 1
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Sorki, ale miałem 4x Asus. Nie ma opcji na takiego pecha, te karty takie po prostu są. 99% hazardzistów rezygnuje przed wielką wygraną. 4
ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jeszcze napisz, że nie 4k i wtedy masz odpowiedź dlaczego nie piszczy Jak brałem 1440p to była cisza Jp to przewaliłeś tyle kart a wystarczyło zmienić monitor na 1440p? 2
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 11 minut temu, Pawelec7 napisał(a): Ja jeszcze biję się z myślami czy Astral czy Aorus. Suprim odpada bo zbyt brzydki. Mam budę z oknem i efekt wizualny jest też dla mnie ważny. Jak tam cewki w Aorusie i temperatury? Cewki ziemia bo niebo to byłyby 100% ciche (Aorus) vs piekło (Astral). Temperatury bajka, po UV w Black Myth wukong 4k trzyma 60c-62c. Wentyle znacznie cichsze w Aorusie niz w Astralu (pewnie przez to, ze w Aorusie 4ty wentyl jest opcjonalny i go nie zamontowałem bo on gówno daje) W cyberpunku/black myth wukong cewki ledwo co slychac na Aorusie, w Astralu napierdzielaly srogo w ciul. 9 minut temu, sovas napisał(a): Musisz zamówić 5 sztuk od razu jak szukasz cichych cewek. W ciemno raczej Aorusa bym brał. Aorusa? Chyba Astrala? Edytowane 10 Kwietnia przez Tester Wrażeń 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Przecież w 4k i tak musisz grać z dlss a wtedy spada do 1440p. Także na to samo by wyszło
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 8 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Aorusa? Chyba Astrala? Wolałbym aorusa. Ewentualnie coś z MSI. Zaraz powinny być w MSI Store karty jak ktoś poluje dalej.
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Szykujcie się, bo za kwadrans bedzie drop na eshopie MSI. Między innymi 5090 Suprim. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 1 minutę temu, sovas napisał(a): Wolałbym aorusa. Ewentualnie coś z MSI. Dobra ja slepy jestem, przeczytalem "W ciemno Aorusa bym NIE brał" XD 1
Zachy 586 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Yhy To ze mialea piszczace astrale, nie znaczy zw wszystkie takie sa. 3 sztuki to nawet nie przykład reprezentatywny Edytowane 10 Kwietnia przez Zachy
DżonyBi 1 971 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) 40dB to jakies 1700-1900rpm w zaleznosci od modelu Edytowane 10 Kwietnia przez DżonyBi
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-vanguard-soc-launch-edition https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-suprim-soc Edytowane 10 Kwietnia przez sovas
darekz 67 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-suprim-soc 12989
DżonyBi 1 971 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia 13k za Suprima to juz ok, w ostatnim rzucie bardzo przecietne Trio bylo w tej cenie. 1
sovas 662 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia @ODIN85 https://pl-store.msi.com/collections/karty-graficzne/products/geforce-rtx-5090-32g-vanguard-soc-launch-edition Tu masz poprawny. Btw jak wypada Suprim vs Vanguard? 1
Kanzu 206 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Suprim jakiś piękny nie jest, ale Vanguard zalatuje mi odpustem i ten smok na nim kojarzy mi się z "tribalem" 25 lat wstecz
Rekomendowane odpowiedzi