sideband 1 775 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia https://www.tomshardware.com/tech-industry/tsmc-mulls-massive-1000w-class-multi-chiplet-processors-with-40x-the-performance-of-standard-models
darekz 67 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 16 minut temu, xtn napisał(a): Juz kilka rzeczy w ostatnim roku przyszło z amazona z naklejkami kurierskimi na pudełku produktu, bez dodatkowego zabezpieczenia. Jeden przyszedł nawet bez żadnej taśmy. Każdy mógł otworzyć, zabrac rzecz i zamknąć pudełko. Dramat. Dlatego zaznaczajcie przy podsumowanie, że chcecie dodatkowe opakowanie. Domyślnie ta opcja jest odznaczona przy coraz większej ilości towarów. Tak zwana Eco przesyłka, ale za free możecie wybrać w kartonie 👍 Edytowane 25 Kwietnia przez darekz 1 1
darekz 67 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Vangurad w drodze. Zobaczymy jak to na żywo wygląda i jak chłodzi 🤣🤣🤣
ODIN85 3 502 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Vangurad w drodze. Zobaczymy jak to na żywo wygląda i jak chłodzi 🤣🤣🤣
sovas 662 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 29 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Vangurad w drodze. Zobaczymy jak to na żywo wygląda i jak chłodzi 🤣🤣🤣 Raczej ci sie nie spodoba xd z boku zle to wygląda @Tester Wrażeń ty chyba miales jakies foty Edytowane 25 Kwietnia przez sovas
Ravenik 29 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): No wychodzi na to, że jedyną rozsądną 5090 to brzydki Suprim Oddaję mój głos na wygląd Suprima gdyż podoba mi się bardziej od Astrala zakładając klasyczny/standardowy montaż poiomo. Jeśli patrzeć od strony wiatraków to Astral wygrywa, ale przy zwykłym montażu poziomym, gdy widać długi bok, to wolę Suprima. EDIT: jakby Suprim miał monitorowanie prądu na pinach złącza jak ma Astral, to już bym kupował Suprima 5090 Edytowane 25 Kwietnia przez Ravenik
Faflucy 312 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Vangurad w drodze Jeżeli suprim ci się nie podoba to Vanguard raczej też
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 2 godziny temu, sovas napisał(a): Raczej ci sie nie spodoba xd z boku zle to wygląda @Tester Wrażeń ty chyba miales jakies foty Ta, od niego mialem wlasnie, bo sobie ubzdural ze ladniejszy niz Suprim. Ale tam degradacja mozgu postepuje przez ngreedie i patoproducentow. Jednakze nie opuszcze przyjaciela do samego konca @PiPoLiNiO 1
DR3GGO 73 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Dopiero po tygodniu mogłem zabrać się za instalację 5070Ti Vanguard. Dopiero po zainstalowaniu w budzie zauważyłem takie coś. Pal licho jeden zaznaczony fin ale to u góry to już jest zwyczajnie szpetne... za te pieniądze. 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 1 minutę temu, DR3GGO napisał(a): Dopiero po tygodniu mogłem zabrać się za instalację 5070Ti Vanguard. Dopiero po zainstalowaniu w budzie zauważyłem takie coś. Pal licho jeden zaznaczony fin ale to u góry to już jest zwyczajnie szpetne... za te pieniądze. Oesu xdd Zwrot bo później jeszcze przy gwarancji się wysrają, żeś nią jebnął
jankooo 254 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 13 minut temu, DR3GGO napisał(a): Dopiero po tygodniu mogłem zabrać się za instalację 5070Ti Vanguard. Dopiero po zainstalowaniu w budzie zauważyłem takie coś. Pal licho jeden zaznaczony fin ale to u góry to już jest zwyczajnie szpetne... za te pieniądze. Aj, zgłoszenie po tygodniu takiego uszkodzenia mechanicznego może skutkować przybiciem tego przez sklep jako twoja wina
sovas 662 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) @Tester Wrażeń @PiPoLiNiO Ja tam będę go rozbierał, więc wywalone na wygląd, ale według mnie Suprim źle nie wygląda. Zależy co się komu podoba i do czego pasuje. Edytowane 25 Kwietnia przez sovas 4 1
darekz 67 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 5 minut temu, sovas napisał(a): @Tester Wrażeń @PiPoLiNiO Ja tam będę go rozbierał, więc wywalone na wygląd, ale według mnie Suprim źle nie wygląda. Zależy co się komu podoba i do czego pasuje. Piękny, przepiękny... Nie jest to wzornictwo z 3xxx czy 4xxx, ale nadal jest to wizualny ewenement
Doamdor 1 784 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 2 godziny temu, DR3GGO napisał(a): Dopiero po tygodniu mogłem zabrać się za instalację 5070Ti Vanguard. Dopiero po zainstalowaniu w budzie zauważyłem takie coś. Pal licho jeden zaznaczony fin ale to u góry to już jest zwyczajnie szpetne... za te pieniądze. Komuś w fabryce upadła przy pakowaniu.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Powiem Wam, że jako fan zakupów na chłodno = "nie ucieknie" i obserwacji naprawy "chorób wieku dziecięcego", czytając ten wątek... jestem Z A L A M A N Y ! i raczej wyleczony. W skarpecie jest na 5090 albo i kilka, świerzbi mnie, bo dawno niczego sobie do kompa nie wrzucałem, ale... no nie mam ochoty fundować sobie tego wszystkiego, co tu czytam, za własny szmal. Rozumiem jakieś karciołki za 2K z lumpeksu. Ale kupować top topów (!), rolce i mesie GPU za furę siana i liczyć "na szczęście" w losowaniu egzemplarza, to jakaś kpina. Edytowane 25 Kwietnia przez JeRRyF3D 5
ODIN85 3 502 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 8 godzin temu, sovas napisał(a): @Tester Wrażeń @PiPoLiNiO Ja tam będę go rozbierał, więc wywalone na wygląd, ale według mnie Suprim źle nie wygląda. Zależy co się komu podoba i do czego pasuje. Tego kabla od gpu dołem się nie da puścić?
Pentium D 1 159 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tego kabla od gpu dołem się nie da puścić? 1
darekz 67 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Prawdziwe arcydzieło i przykład dla designerów na całym świecie, jak nie projektować wyglądu karty Wszystkim nie dogodzisz. To jest jak z kobietami... Jednym podobają się blondynki, zaś innym brunetki.
darekz 67 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale każdy lubi fajne cycki, a suprim jest płaski jsk deska Ale ma fajną pupę i piękne dlugie nogi Jednak z twarzy coś nie do końca pasuje
Pitt_34 326 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Jedno i drugie piękne, że nie ma co tylko brać
barteke 13 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Pewnie odpowiedź już padała, ale ciężko przekopywać się na bieżąco przez cały temat. Jest już jakiś fix na wyświetlanie temperatur w afterburnerze? HwInfo dobrze pokazuje (chyba), ale chciałem też mieć podgląd podczas gry. Chcę dorzucić do zegara, bo na poborze watów jest jeszcze spory zapas w 5070Ti.
barteke 13 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Pokazuje ciągle stałą wartość i naprawia to tylko ponowne uruchomienie pc.
Pablloo 50 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) To przez sterownik. Tu masz hotfixa. https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5650 Edytowane 26 Kwietnia przez Pablloo 1
xtn 77 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ładnie spadają ceny 😀 W x rtx5070 już od 2599zl, a Asus Prime za 2649zl https://www.x-kom.pl/p/1309804-karta-graficzna-nvidia-asus-geforce-rtx-5070-prime-oc-12gb-gddr7-dlss4.html 1
Rekomendowane odpowiedzi