jankooo 256 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Nie dobra nvidia zrobiła za drogie karty i za słabe bo źle pocięła krzem i jeszcze ma czelność wpływać na opinie o ich produktach. Poziom odklejki level hard. Ach paskudna firma- kupię sobie konsole nintendo i tam bede sie pasjonowal gierkami... ej czekaj...
Doamdor 1 796 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 37 minut temu, Kadajo napisał(a): Od samego Jensena Czyli następna będzie złota z autografem Jen-Hsun Huang RTX ON! 2 1
hubio 1 175 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia No i doczekam się jednak tego 5080Ti Pamiętacie jak jeszcze na labie pisałem, że chcę sobie kupić jak powstanie. https://www.notebookcheck.pl/Raport-RTX-5080-Super-Ti-z-24-GB-VRAM-pojawi-sie-pod-koniec-tego-roku-zamiennik-RTX-5090D-zostanie-obnizony.1017014.0.html 1 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia @Doamdor Takie to dla plebsu. Dla mnie będzie wygrawerowane i backplate z Vibranium 😅
Smalec 1 551 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia @jankooo Można się spierać o to, czy wzrost wydajności rzędu 8, 10 czy 15 procent względem Ady(nie licząc oczywiście 5090) to śmiesznie mało, mało czy po prostu ok dla kogoś kto czekał na nową serię od dobrych 5 i więcej lat, ale do jasnej cholery nie możemy pisać że to jakiś plus, bo to zasrany standard powinien być, wzrost generacyjny. Uderz się po prostu w pierś, że napisałeś glupotę.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 6 minut temu, hubio napisał(a): No i doczekam się jednak tego 5080Ti Pamiętacie jak jeszcze na labie pisałem, że chcę sobie kupić jak powstanie. https://www.notebookcheck.pl/Raport-RTX-5080-Super-Ti-z-24-GB-VRAM-pojawi-sie-pod-koniec-tego-roku-zamiennik-RTX-5090D-zostanie-obnizony.1017014.0.html Juz wyjasniam, nie bedzie zadnego Ti, zamiennik 5090D juz powstal A ten news to wola o pomste do nieba jak zostal zlepiony 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia @Smalec Oni nie rozumieją że tu nie chodzi o to co im odpowada i że to nie ma żadnego znaczenia. Nie rozumieją o czym się toczy rozmowa bo zatrzymali się na etapie jak to źle, dla mnie ok więc jest ok. Nie dotrzesz do takich ludzi bo oni nie potrafią myśleć szerzej. Widzą tylko własny, wąski punkt widzenia i nie potrafią wyjść poza niego. 2
maras2574 891 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 37 minut temu, Kadajo napisał(a): Jezu... Oni naprawdę nie rozumieją o czym się toczy rozmowa. Jprd 🤣 Jezusa w to nie mieszaj 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Może powinniśmy @maxmaster027 już chyba zaczyna łapać o co chodzi. Jeśli nie pisał sarkastycznie 😊 10
jankooo 256 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Zawiało mocno polityką i światopoglądem. Czy my nadal rozmawiamy o aktualnej generacji kart graficznych? Czy może bawimy sie w życzeniowość bo "kiedyś to było"?
jankooo 256 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Chyba tobie- Tam bardziej będziesz pasować ze swoją "twórczością" 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Już, wypad z tego tematu zanim stracę do ciebie cierpliwość. Tak to jest groźba. Jak masz z tym problem to idź popłakać sobie. 1
Smalec 1 551 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 35 minut temu, maras2574 napisał(a): Jezusa w to nie mieszaj 10
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Panowie, żeby była jasność. Nie będzie tolerowane bezpośrednie atakowanie nikogo z moderatorów ani adminów. Kto mnie zna wie że jestem pierwszy żeby sobie pożartować, nawet z samego siebie ale wszystko ma swoje granice. Możemy się nie zgadzać w pewnych sytuacjach ale jak ktoś ma mi coś bezpośrednio do zarzucenia to zapraszam na PW.
jankooo 256 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Absolutnie nie miałem zamiaru cie atakować a jedynie wskazać hipokryzje w publicznej bądź co bądź dyskusji. Pozdrawiam 1
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Spoko. Dzięki za zwrócenie mi na to uwagi.
Doamdor 1 796 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): @Doamdor Takie to dla plebsu. Dla mnie będzie wygrawerowane i backplate z Vibranium 😅 10
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Panowie, żeby była jasność. Nie będzie tolerowane bezpośrednie atakowanie nikogo z moderatorów ani adminów. Tak jest, po pierwsze administracja, po pierwsze moderatorzy! Chwała Wielkie...mu ITH! 5
sideband 1 781 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 10 godzin temu, Kadajo napisał(a): @sideband Nie narzekam tylko krytykuje, naucz się wreszcie tej różnicy. A ostatni raz Nvidia moją kasę to widziała w czasach GTX 1070. Zrobi Nvidia dobre karty to może moja kasy znowu zobaczy. Krytyka wygląda trochę inaczej Poza tym jesteśmy na malutkim forum na zadupiu internetowym także nikt tego nie zobaczy ani nie usłyszy
Kadajo 7 422 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Wiem do czego uderzasz. Nie będę za każdym razem wymieniał w punktach co jest nie tak W sumie to już nie będę...
maxmaster027 893 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 28 minut temu, Mar_s napisał(a): Tak jest, po pierwsze administracja, po pierwsze moderatorzy! Chwała Wielkie...mu ITH! Bez uzytkownikow nie masz forum. Im wiecej jest ludzi na forum, tym bardziej twoja ranga wzrasta. Im mniej jest uzytkownikow tym mniej istotna jest pozycja admina. To taki miecz obusieczny. Edytowane 25 Sierpnia przez maxmaster027
maxmaster027 893 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Dobra mniejsza juz o to...wierze Ci nie bede sie klocil Edytowane 25 Sierpnia przez maxmaster027
Rekomendowane odpowiedzi