leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) DX12 max - max Vulcan ? W końcu jak ? Internety tak opisuja grę: https://www.gry-online.pl/newsroom/pierwsze-recenzje-strategii-europa-universalis-5-sa-bardzo-dobre/z72f546 Edytowane 3 Listopada przez leven
Doamdor 1 782 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @DżonyBi 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Bierz z przymrużeniem oka testy od ruskiego on niestety ładne bambole strzela nie raz. HL2 RTX wyszło mu 2x, a w rzeczywistości jest ~1.3x Gdzie mam nawet wyniki 5090 Wynik dla RTX 5090 zgadza się. Ile fps powinien mieć według ciebie RTX 4090? 1
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) EDIT: dla tego przedstawiłem wcześniej wyniki 5060ti z dopalaczami w CB No i co zrobisz ? Dalej natywna rozdziałka z AA, jak kupa i 600Wat ? czy inny wybór ? dopalacze ? Edytowane 3 Listopada przez leven
Doamdor 1 782 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 24 minuty temu, leven napisał(a): EDIT: dla tego przedstawiłem wcześniej wyniki 5060ti z dopalaczami w CB No i co zrobisz ? Dalej natywna rozdziałka z AA, jak kupa i 600Wat ? czy inny wybór ? dopalacze ? Znajdź swoją kartę graficzną. 1
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W CB FG działa super. W Wiedźminie 3 już nie za bardzo, lag jest zaraz po szybkiej podróży, lub po wczytaniu save. Sekundę, albo szybciej jest OK, ale wkurza ten lag, gdy się chcę od razu poruszać. W3 jest/musi być szybszy od światła 3 minuty temu, Doamdor napisał(a): Znajdź swoją kartę graficzną. Jest 4060ti Widać, nie stać rusa na 5060ti
DżonyBi 1 969 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Doamdor napisał(a): 4090 kompletnie poległa i nawet FG x2 nic nie da. Wyniki ruska są poprawne. 5090 dlss Q ultra PT Edytowane 3 Listopada przez DżonyBi
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W takim razie zapierdzielam do sklepu kupić 5090
Kadajo 7 410 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 21 minut temu, DżonyBi napisał(a): 4090 kompletnie poległa i nawet FG x2 nic nie da. Jak to nic nie da, z FG ma większą "wydajność" od RTX 5090 bez FG Uwielbiam takie pitolenie gdzie ktoś uznaje (M)FG tylko jak jemu brakuje pary w dupie
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Chciałem się pośmiać z mojej karty, ale nie mogę zainstalować demka Bral licencji ? Przecież to darmowe demo 1
Kadajo 7 410 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ale musisz mieć podstawkę Nawet jest tam to napisane. Jakim cudem nie masz HL2
janek25 191 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada za darmo to se mozesz wody z kałuży napić 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) FG nie jest takie złe, ale w podstawie musi być trochę tych fps'ów. Jak jest ich mało to z gówna bata nie ukręcisz. Co do MFG to się nie wypowiem, bo ani razu nie załączyłem tego u siebie. Z resztą to jest do monitorów z wysokim odświeżaniem. Edytowane 3 Listopada przez DżonyBi 1
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Teraz, janek25 napisał(a): za darmo to se mozesz wody z kałuży napić Demo oznacza darmowa próba. Nic nie jest napisane, żeby mieć grę.
Kadajo 7 410 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Jak to nie jak jest tam dokładnie to napisane
areczek1987 901 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Teraz, DżonyBi napisał(a): FG nie jest takie złe, ale w podstawie musi być trochę tych fps'ów. Jak jest ich mało to z gówna bata nie ukręcisz. Co do MFG się nie wypowiem, bo ani razu nie załączyłem tego u siebie. Z resztą to jest to monitorów z wysokim odświeżaniem. A ty na tym tv grasz na 144/120hz?
Kadajo 7 410 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 2 minuty temu, DżonyBi napisał(a): FG nie jest takie złe, ale w podstawie musi być trochę tych fps'ów. Jak jest ich mało to z gówna bata nie ukręcisz. Co do MFG się nie wypowiem, bo ani razu nie załączyłem tego u siebie. Z resztą to jest to monitorów z wysokim odświeżaniem. 30-40 już wystarczy gdy jesteś pod ścianą, powyżej 60 jest już nieźle.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) @areczek1987 Wyświetlacz 120Hz z lockiem na 117fps. Czekam jeszcze do przyszłego roku i wymieniam na coś z wysokim odświeżaniem. Może 5K? Na razie nie ma nic ciekawego na rynku co by mnie popchnęło do zmiany. Ten tandem OLED może trochę zamiesza.. Edytowane 3 Listopada przez DżonyBi
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) 12 minut temu, areczek1987 napisał(a): A ty na tym tv grasz na 144/120hz? Tak. Duże to w porównaniu do 34 cali EDIT: 120hz https://www.samsung.com/pl/tvs/qled-tv/q70d-55-inch-qled-4k-tizen-os-smart-tv-qe55q70datxxh/ Edytowane 3 Listopada przez leven
janek25 191 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 4070ti ma pod 100 na 2560x1440p.Nic ciekawego ogólnie wolałem odpalić standardową wersje
maxmaster027 883 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) 20 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak to nic nie da, z FG ma większą "wydajność" od RTX 5090 bez FG Uwielbiam takie pitolenie gdzie ktoś uznaje (M)FG tylko jak jemu brakuje pary w dupie Nie jestem pewien czy akurat te wyniki sa miarodajne. Nawet w najtrudniejszym miejscu jest 45FPS na max DLSS Q, a po wlaczaniu MFGx4 jest 140-200fps. Na maxymalnych (recznie przestawione na 8 post odbic) ustawieniach w 4k i DLSS Q. Wiec praktycznie niemozliwe. Edytowane 3 Listopada przez maxmaster027
Rekomendowane odpowiedzi