Kelam Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Skok dolca niepokojący i faktycznie, to może nie być koniec umocnienia tej waluty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu To akurat była jasne, że takie wahania dolca się pojawią, w związku z wyborami i szczególnie z tym, kto wygrał. Niedługo się wszystko unormuje, ale na jakim poziomie, to nie ma pewności. Ja tam mam ustaloną pulę dutków na nowego kompa z 5090 i kupię tak czy tak, ponieważ taki miałem już plan ustalony, kupując obecnego kompa. Oczywiście im taniej za kartę i resztę, tym lepiej (cebula mocna zakorzeniona w człowieku ), ale wiadomo jak będzie. Dla własne przyjemności można wydawać. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brolly Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Myślicie że kiedy będzie mogła wyjść 5070 ti skoro premiera 5090 i 5080 w styczniu? marzec/kwiecień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Bardziej czerwiec/lipiec. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razeks Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 33 minuty temu, Brolly napisał(a): Myślicie że kiedy będzie mogła wyjść 5070 ti skoro premiera 5090 i 5080 w styczniu? marzec/kwiecień? Marzec/kwiecień ale 2026. Serio nie wiem co niektórzy mają z tym 5070ti, skoro na premierę na 95% takiej karty nie będzie tylko 5090, 5080 i 5070 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, Brolly napisał(a): Myślicie że kiedy będzie mogła wyjść 5070 ti skoro premiera 5090 i 5080 w styczniu? marzec/kwiecień? Któryś z tych znanych likierów coś kiedyś pisał że słabsze modele mają być niedługo po premierze 5090 i 5080. Edytowane 7 godzin temu przez Godlike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brolly Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Kurde jesteśmy teraz w takim czyśccu zawieszeni przed premierą nowych gpu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karro Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 5 godzin temu, razeks napisał(a): Marzec/kwiecień ale 2026. Serio nie wiem co niektórzy mają z tym 5070ti, skoro na premierę na 95% takiej karty nie będzie tylko 5090, 5080 i 5070 Myślą że za frajer kupią wydajność xd Po co NVIDIA ma dawać super czy ti jak AMD nie ma nic 12 godzin temu, razeks napisał(a): Pewnie tak, po wyższym kursie będzie 5090 za 11-12k i 5080 za 7-8k i dostaniemy Ja myślę że 5090 12-14k a 5080 6-7k Edytowane 2 godziny temu przez Karro 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi