Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, caleb59 napisał(a):

Mnie to kompletnie nie interesuje odkąd dowiedziałem się, że 5070 ma 12GB VRAM.

No tak, ona mnie raczej też nie interesuje, rozglądam się za wersjami 16gb vram. A więc raczej ku Radkowi w okolicy 3tyś, tu mam jedynie 4070S na dzień dzisiejszy i pewnie 5060Ti 16gb ale będzie słabsza.

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

ODIN tak w temacie ze nie zauważył ze EVGA od ponad 2 lat kart graficznych nie produkuje :wariat:

Jeszcze bym @sideband zasmucil, ale juz oszczedze kolege na forum publicznym :hihot: o takiego wala bedziecie miec z przeciekow ;D

Opublikowano
14 minut temu, Brolly napisał(a):

Co do tematu śmierdzi na kilometr ta premiera, czy przypadkiem przed premierą 4xxx nie było więcej info i leaków? obecnie to nie mamy w sumie nic :E

Przecież z 9800X3D było to samo. Ba, było pełno głosów że gówno, że ble i że AMD już jak Intel. A mamy potwora i króla gamingu w jednym.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Reddzik napisał(a):

No tak, ona mnie raczej też nie interesuje, rozglądam się za wersjami 16gb vram. A więc raczej ku Radkowi w okolicy 3tyś, tu mam jedynie 4070S na dzień dzisiejszy i pewnie 5060Ti 16gb ale będzie słabsza.

Za tyle to dostaniesz używane 4080 z gwarancją.

Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Neural Rendering - brzmi dumnie. Pytanie czy to się ograniczy tylko do konkretnych gier czy do wszystkich. 

Jak to będzie jeszcze trzeba implementować to zanim się to rozkręci to RTX 6xxx nadejdzie :E

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Przecież z 9800X3D było to samo. Ba, było pełno głosów że gówno, że ble i że AMD już jak Intel. A mamy potwora i króla gamingu w jednym.

Dałeś mi nadzieję :faja:

Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Jak to będzie jeszcze trzeba implementować to zanim się to rozkręci to RTX 6xxx nadejdzie :E

Nie no mam nadzieję, że to jakoś będzie działać z automatu. Sporo z tego co gram nigdy żadnych implementacji nie dostało i nie dostanie.

Opublikowano
7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Po pierwsze, z 9800x3D było tak ze samo AMD pokazało ze nie będzie dużego wzrostu wydajności a się okazało coś innego wiec... Weź sobie może wreszcie przypomnij jak wygadały przecieki 9800x3D.

Teraz masz kompletnie odwrotnie, Nvidia milczy a przecieki coraz bardziej pokazują ze bedzie "meh".

• Like 1