Dzięki za pomoc. Wybiorę coś co będzie w dobrej cenie przynajmniej pół roczną gwarancją, bez pośpiechu. Co do gier to na multi ustawienia najniższe albo góra średnie, najważniejsze żeby było stałe 60 klatek. A do jakiegoś singla typu Gta 6 wystarczą średnie detale i te 50 klatek, a jeśli na średnich będą spadki to też nie będzie problemu, żeby zmienić na niskie, mowa o full hd oczywiście.
Jedna rzecz mnie jeszcze ciekawi w tych kartach, bo natknąłem się na coś takiego jak generowanie klatek. Nvidia czy Amd ma to lepsze? Chodzi mi o np. rx 6600xt i podobną wydajnościowo kartę od Nvidii.
Wy to się zbytnio napalacie... Ja to obejrzę jak się wcześnie położę. Tego bajzlu z wylewnością jak po jakiś środkach to nawet tu nie zaglądam by się pośmiać. Pytanie jaki postęp w architekturze do standardowej rasteryzacji skoro już tak ostro pompują waty. Zaraz się będę rozglądać za czymś na wzór tego prototypu 4090 i odwróconym biegiem powietrza w inverted by to miało jakikolwiek sens bez stada wentyli lub całego LC. Tanio już się GPU nie da budować to już wiem a na mniej profesjonalne karty to chyba do lutego-marca się poczeka.
Rekomendowane odpowiedzi