Reddzik 2 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Wszystko jest w odpowiednim temacie, by nie robić śmietnika Tu niech sobie piszą o ... zresztą nie ma leaków
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Prezentacja prezentacją ale czekanie do premiery to będzie dopiero męka no chyba, że karty poniżej 5090 nie wniosą wydajnością za wiele mimo nowych ficzerów.
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Brolly napisał(a): Kurteczka powie że 5xxx to fejk i wypierdzielać do xkom brać 4070 ti super za 5 tysięcy
Spl97 1 292 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Niech zgadne - FSR4 ? FSR4 jako prawdopodobny exclusive dla RX 9000 oraz wygląd referentów 9070 i 9070 XT i autorskich konstrukcji 9070 XT. Edytowane 6 Stycznia przez Spl97
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Na konferencje AMD nie ma nawet co tracic czasu, nie oglosza totalnie nic (specyfikacji, ceny, szybkosci, daty wydania) poza tym co wszyscy wiedza - ze bedzie nowa karta.
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Nie tak totalnie nic bo owszem o kartach pewnie tak jak mówisz ale za to o 9950X3D coś więcej pewnie będzie, także @PiPoLiNiO ma dzisiaj pełne usta roboty bo wpierw zadowolić Lisę żeby dobra cena była na procek, a potem Kurtasowi do miecz pokłon żeby 5090 było w dobrej cenie
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): @PiPoLiNiO ma dzisiaj pełne usta roboty bo wpierw zadowolić Lisę Bedzie zadowalal Lise ustami? No w sumie tak tez mozna.
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Jak Kurtasowi chciał do miecza klękać żeby tylko cena za 5090 była spoko to i Lisie niech coś skapnie Edytowane 6 Stycznia przez Godlike
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) A to takie buty, kolega widze dobrze sie bawi - "Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczyna raz chlopaczek". (choc tutaj bardziej by pasowalo - Zeby zycie mialo smaczek, raz Liseczka raz Kurteczka) Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny 2
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Napewno będzie, a jak sie dobrze spiezesz to Ci jeszcze zejdzie ze 170 do 120W
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Jeśli była by te 30% wydajniejsza Ze 5080 szybsze od 4090? Nie ma szans. No chyba ze z DLSS4 na performance+ghosting w gratisie. Idealnie do szybkich strzelanek albo samochodowek. 1
Smalec 1 551 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 20 minut temu, Brolly napisał(a): Kurteczka powie że 5xxx to fejk i wypierdzielać do xkom brać 4070 ti super za 5 tysięcy 1 6
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Widze takie jakby troszke negatywne nastawienie przez Konferencja. Ja tam wierze w Kurtasa i przyzwoite ceny. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Widze takie jakby troszke negatywne nastawienie przez Konferencja. Zawsze trzeba takie mieć żeby potem miło się zaskoczyć
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Widze takie jakby troszke negatywne nastawienie przez Konferencja. Ja tam wierze w Kurtasa i przyzwoite ceny. Dokładnie, wiara czyni CUDA 4 1
Brolly 764 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 27 minut temu, Godlike napisał(a): Prezentacja prezentacją ale czekanie do premiery to będzie dopiero męka Co mam powiedzieć ja czekający na 5070 TI?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Po prostu czuje, ze Kurtas chce bym zmienil karte na nowa w rozsadnej cenie. Wierze w jego przyzwoitosc i szacunek dla forumowiczow z ITH. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) @Element Wojny Co sę będziesz odmawiał. Stara sobie pewnie wymyśli nową zmywarkę a Ty nic Edytowane 6 Stycznia przez ODIN85
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): Co mam powiedzieć ja czekający na 5070 TI? To tak jak i ja, 5080 musiałby mnie zaskoczyc cena w okolicach 6k żebym się skusił a to raczej nie realne, aczkolwiek gdzies tam we mnie tli się nadzieja ze Kurtas za 5080 powie 999$
Brolly 764 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Godlike napisał(a): Kurtas za 5080 powie 999$ Może tak być MSRP ale pamiętaj tym czasem w PL : i mamy 5k+ Edytowane 6 Stycznia przez Brolly 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): @Element Wojny Co sę będziesz odmawiał. Stara sobie pewnie wymyśli nową zmywarkę a Ty nic Dopiero co splacilem jej materac za 5 kola. Dzieciaki czekaja na Switcha 2. Myslisz, ze kasa to mi spada z nieba do portfela czy jak? Wiesz jak moj portfel wyglada po Swietach? Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
Phoenix. 4 722 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Napewno nie ma sie co szykowac na wzrosty jak 2 lata temu, jesli nie podniosa ceny kart do modelu 5080 to ujdzie. Ale jak dadza gorszy wzrost wydajnosci i podniosa cene to tak srednio.
Spl97 1 292 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia We mnie w ogóle od samego początku nie było nadziei, że Kurtas zaserwuje 5080 w takiej specyfikacji jaka ma mieć za 999$, a trzeba liczyć na 1199-1299$.
Doamdor 1 782 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Widze takie jakby troszke negatywne nastawienie przez Konferencja. Ja tam wierze w Kurtasa i przyzwoite ceny. Ten sam proces technologiczny, więc nie widzę żadnego uzasadniania, żeby niższe modele miały być znacznie droższe. W przypadku RTX 5090 dojdzie 8GB pamięci, więc sobie za to policzą, większy rdzeń, też za to policzą, więc cena zapewne skoczy do $1,899-1,999.
z1k 43 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia ja nadal się trzymam ceny za nie referenta 13/15k, 10k za Frajer edyszyn
Rekomendowane odpowiedzi