Jak sie nie myle to NX poza wersja Omotenashi ma chamskie ceraty na fotelach, do ktorych dupa sie klei Mialem NXa w sredniej wersji na testy na 2 dni i mnie nie zachwycil, poza matrixami. Material (tahara) moim zdaniem to porazka, lepszy by byl zwykly tekstylny.
Mateusz Komasara
Obiecujący współautor
· psoneStodrl08u.637140i310 fg90l624i0hg8f82d29lzc5il5o1363m26 ·
Czesc. Czy ktos ma podobny problem ? Jak tylko pojawią sie mróz moj MG ZS classic głupieje. Pol biedy gdyby tylko nie działały te systemy ale tutaj wszystko pika i dzwoni przez to. Dodam ze po pęknięciu szyby 2 tygodnie po odbiorze auta byla ona wymieniana w serwisie MG.
Mateusz Komasara
Autor
Obiecujący współautor
Koleją rzeczą dziwna jest automatyczne zapalanie długich świateł. Robi sie to czasem losowo jadę wieczorem ale przede mnie i na przeciwka jada auta a automat i tak jest zapala ze co 15 sekund sam musze je wyłączyć.
Bartłomiej Nowicki
Wyłącz po prostu tą opcję na zimę
Michał Zaranek
Też nieraz mi się tak robi ale to jak jadę pod słońce lub jak szyba jest oszroniona . Oczywiście też miałem wymienianą szybę po kolizji z kamieniem
Marcin Tyszka
Prawdo podobnie serwis, czy to taki czy siaki nie miał wystarczająco sprzętu do kalibracji wszystkich systemów co są na szybie. Tu musi być zrobiona kalibracja wszystkich systemów tak zwana dynamiczna żeby wszystko potem poprawnie działało.
Bartek Osytek
Obiecujący współautor
U mnoe czujniki w oponach wariuja polazuja zle cisnienie w opoanie a we wszystkich jest 2.3 np. Ale olalem to
Rekomendowane odpowiedzi