userKAMIL 857 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 6 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Z nudów (i by sprawdzić HDR) Nie śledzę tematu ale dodali natywny HDR?
Kakarotto 732 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Nie śledzę tematu ale dodali natywny HDR? 1
Spychcio 802 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Haha czekamy dalej na patch 1.6....1.7....1.8...1.9... no i może na 2.0 będzie już w miarę do ogrania Czyli przybywaj 2026r. 1 2
caleb59 1 635 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca To tylko świadczy o nieudolności i braku szacunku do graczy. 2
sideband 1 784 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Tylko to nie żaden wyjątek wydawanie popsutych gier obecnie jest częste Teraz się zastanów czy aby to gracze nie są winni kupując gry w takim stanie 2
tgolik 548 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Starym deweloperom już się nie chce tyrać. A młodym brak wiedzy, stopień skomplikowania obecnych gier ich przerasta. 1
sideband 1 784 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca I kogo to obchodzi Póki kasa się zgadza będą wydawane popsute gry 3
Tooth 40 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Jak wszyscy będą oszczędzać i nie będą kupować krapów to nagle firmy obudzą się w ręką w nocniku tylko tyle że to jest niemożliwe w dzisiejszym świecie przez nasze durne społeczeństwo i co za tym idzie molochowa monetyzacja wszystkiego co wymyślą idze w bardzo złym kierunku a będzie jeszcze gorzej Niech jeszcze BF6-7 niech jest za 600 zł wraz z DLC oczywiescie po 100 zł Ale ja już nie kupuje ... dojenie klienta się skończyło Edytowane 26 Czerwca przez Tooth 1 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Microsoft im już przed premierą kasę dał to się nie musieli tak starać
Crew 900 1 000 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca btw uważajcie z warsztatem steam, bo jak użyjecie jakiegoś moda to automatycznie osiągnięcia wam ię zblokują
Crew 900 1 000 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Godzinę temu, galakty napisał(a): Ma to sens Bezsens. Chyba pierwsza gra w której tak się dzieje z warsztatem.
Dimazz 569 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca W dniu 26.06.2025 o 12:26, tgolik napisał(a): Starym deweloperom już się nie chce tyrać. A młodym brak wiedzy, stopień skomplikowania obecnych gier ich przerasta. bo robota w branży jest nieopłacalna. Dużo godzin, dużo stresu mało pieniędzy. Ta praca jest dobra jako trampolina po studiach Zarabia wydawca W dniu 26.06.2025 o 13:59, Tooth napisał(a): Jak wszyscy będą oszczędzać i nie będą kupować krapów to nagle firmy obudzą się w ręką w nocniku tylko tyle że to jest niemożliwe w dzisiejszym świecie przez nasze durne społeczeństwo i co za tym idzie molochowa monetyzacja wszystkiego co wymyślą idze w bardzo złym kierunku a będzie jeszcze gorzej Niech jeszcze BF6-7 niech jest za 600 zł wraz z DLC oczywiescie po 100 zł Ale ja już nie kupuje ... dojenie klienta się skończyło ja jestem gorszy nawet od pirata bo czekam i kupuje gry na dużych promocjach
lukadd 2 917 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca 5 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Bezsens. Chyba pierwsza gra w której tak się dzieje z warsztatem. Fallout 4 też blokuje osiągnięcia po wrzuceniu modów, ale jest mod odblokowujący osiągnięcia podczas grania z modami 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Co za gra o rany... Znów dopadł mnie niekończący się efekt psi...
STALKER 75 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Mi ten patch 1.5 po chwili grania zawiesza grę i pulpit. Na 1.4 smigało elegancko chyba wrócę do 1.4 i na tym dokończę grę.
STALKER 75 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca I to jest wiadomości w wolnej chwili to obejrzę oby tylko implementacja nie wymagała znajomość kwantowych.
Kalvin 0 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Zastanawiam się czy kupić grę czy nie, czy na prawdę gra jest tak niedopracowana że nie da się w nią grać ?
Grolshek 520 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Godzinę temu, Kalvin napisał(a): Zastanawiam się czy kupić grę czy nie, czy na prawdę gra jest tak niedopracowana że nie da się w nią grać ? Skończyłem ją dwa razy dwoma różnymi frakcjami. 150h. Faktycznie się nie da 1 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 7 godzin temu, Kalvin napisał(a): Zastanawiam się czy kupić grę czy nie, czy na prawdę gra jest tak niedopracowana że nie da się w nią grać ? Grać się da. Pytanie czy satysfakcja z tego będzie 1
STALKER 75 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Będzie bo eksplor jest ciekawy. Ktoś już zapadał tego lektora bo na razie brak czasu u mnie. Jak to bryka?
Crew 900 1 000 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) 19 godzin temu, Kalvin napisał(a): Zastanawiam się czy kupić grę czy nie, czy na prawdę gra jest tak niedopracowana że nie da się w nią grać ? Gra jest nudna i fabuła też. Świat pusty. W grze naprawdę nie ma nic do roboty i po prostu nie wciąga. Teren olbrzymi tak ale brak aktywności. Edytowane 4 Lipca przez Crew 900 2 1 3
galakty 3 346 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Gra wyszła za szybko, a i tak była przekładana multum razy. Ja poczekam aż serio naprawią, wydadzą jakieś DLC, albo totalnie porzucą. Bo nie chcę kupować słabej gry i przede wszystkim niedokończonej. 1
Rekomendowane odpowiedzi