Crew 900 1 000 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 1 minutę temu, galakty napisał(a): Gra wyszła za szybko, a i tak była przekładana multum razy. Ja poczekam aż serio naprawią, wydadzą jakieś DLC, albo totalnie porzucą. Bo nie chcę kupować słabej gry i przede wszystkim niedokończonej. Jakiś czas temu pisałem, że nic to nie da skoro fabuła ssie. I raczej wątpię by dodali jakieś wciągające zadanie poboczne.
sideband 1 775 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Przecież poprzednie Stalkery nie miały żadnej wybitnej fabuły tylko klimat robił robotę. To jest FPS to cudów nie ma co się spodziewać. 4
galakty 3 332 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Fabuła w trylogii to było dno i drewno Ale polski lektor robił połowę roboty, do tego ciemność, lasy, potwory. Pierwsze dwie części Metra też mi się mega podobały klimatem, Exodus już to zatracił.
j4z 942 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Kolega całą jedynkę przeszedł bez latarki, bo nie wiedział, że jest. Edytowane 4 Lipca przez j4z 4
ODIN85 3 502 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 2 godziny temu, Crew 900 napisał(a): Jakiś czas temu pisałem, że nic to nie da skoro fabuła ssie. I raczej wątpię by dodali jakieś wciągające zadanie poboczne. Pojazdy niech dadzą albo szybką podróż z każdego miejsca. Godzinę temu, j4z napisał(a): Kolega całą jedynkę przeszedł bez latarki, bo nie wiedział, że jest. To ten sam co ograł Mario w lewo?
j4z 942 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Jak chodził po jakichś ciemnych piwnicach czy coś (ja nie grałem), wiecie jak się orientował? Oddawał co jakiś czas strzał. Hardcore mode Edytowane 4 Lipca przez j4z 1
STALKER 75 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Zadanie poboczne zdobyć obroże dla jakiegoś naukowca kontaktuje się z nami przez radio po obronie tej miejscówki po ataku na dugę. Na patchu 1.4 i 1.5 zawiesza tam gierkę w miejscu szukania pierwszej obroży. Muszę czekać może kiedyś to naprawią.
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Idź ją weź bez zadania bo będzie potrzebna w fabule.
caleb59 1 623 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 43 minuty temu, STALKER napisał(a): Zadanie poboczne zdobyć obroże dla jakiegoś naukowca kontaktuje się z nami przez radio po obronie tej miejscówki po ataku na dugę. Na patchu 1.4 i 1.5 zawiesza tam gierkę w miejscu szukania pierwszej obroży. Muszę czekać może kiedyś to naprawią. O widzisz a u mnie z kolei zadanie się zglitchowało i jedną obrożę do końca gry będę nosił w ekwipunku
STALKER 75 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Chodzi o zadanie w imię nauki dla Szczerby zobaczę w tym drugim miejscu czy się da .
Alek_M 233 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Jak przechodziłem grę pierwszy raz jakieś 3 miesiące temu, to takie obroże z tego co pamiętam miałem już 3 zanim znalazłem to zadanie z nimi. Zwiedzałem sobie świat i spotykałem w różnych miejscach potwory z tymi obrożami.
Crew 900 1 000 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Ai dalej kuleje. Trafiłem na jakieś gospodarstwo z najemnikami i nawet mogłem zagadać i dopiero po minucie gdzieś zaczęli mnie atakować i zaczęło się od dwóch typków a razem było ich ponad tuzin xd No i ten okrąg spawnu wokół nas 100 metrów gdzie dalej z nikąd spawnuja się przeciwnicy. No i nie wiem co jest ale jest kilka broni z których jak strzelę przeciwnikowi headshota to jak rakieta leci w górę. I od łatki chyba 1.1 mam duży spadek klatek w pda na mapie . Edytowane 7 Lipca przez Crew 900
caleb59 1 623 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca GSC już jakiś czas temu potwierdziło, że będzie to załatane niedługo w hotfixie 1.5.1.
Crew 900 1 000 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca 16 minut temu, caleb59 napisał(a): GSC już jakiś czas temu potwierdziło, że będzie to załatane niedługo w hotfixie 1.5.1. Stworzyć taki bug to naprawdę trza być upośledzonym...
Alek_M 233 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Dobrze, że przeszedłem gre w wersji 1.3 bez takich błędów. Teraz męczcie się z tym, a ja sobie poczytam co tam jeszcze wyjdzie 1
caleb59 1 623 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca No to co powiesz na sypanie się gry przy startowej kompilacji shaderów ZA KAŻDYM razem, w sumie naprawili to wreszcie czy dalej co uruchomienie gra się sypie? 1
tom36816 77 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Już od dawna się nie sypie przy kompilacji, a teraz można nawet pominąć spacją. W dniu 28.01.2025 o 16:11, tom36816 napisał(a): Z kompilacją shaderów coś tam chyba poprawili, na 5 uruchomień nie wywaliło mi ani razu a wcześniej praktycznie co drugi raz zwiecha. U mnie przynajmniej od tamtej pory spokój. Edytowane 7 Lipca przez tom36816 1
Slayer 253 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca U mnie też ta kompilacja bez problemów ALE Za pierwszym razem jak chcialem wybrac slot na nowa gre/save to mi zawiesilo gre i musialem zamknac alt f4. Za drugim razem udalo sie zaczac ale w pierwszym filmiku miałem całkowicie rozsynchronizowane napisy. No powiem wam, że niezły początek dobrze, że tego nie kupiłem tylko przy okazji game passa sprawdzam.
Crew 900 1 000 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca W końcu naprawili atak monolitu na wioskę tatuśka ale w Janowie już nie bo spawnuja się toż koło stacji wmieszani w innych stalkerow. W Prypeci pewnie też nie naprawili ...
Reddzik 2 775 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/525346984576422254 Cytat We've rolled out patch 1.5.1 for S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
dawidoxx 975 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Jest sens instalować jak ostatni raz grałem w grudniu? \\ Edytowane 10 Lipca przez dawidoxx
Rekomendowane odpowiedzi