noah 9 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Powrót do Zony ,klimat gry ,szkoda tylko że Knapika nie będzie jako lektora w grze.Ale to stare dzieje jest nowe i też czekam na tę grę.
Blacktiger 30 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Narratorem w STALKERACH był Mirosław Jerzy Utta nie Knapik, ale obu brałbym w ciemno Edytowane 31 Października przez Blacktiger 1 1
Crew 900 88 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Trylogia dla mnie do dupy. Bo powinni wprowadzić np. animacje z zewu z poprawkami do poprzednich wersji bo w cień czarnobyla dużo błędów i przy animacji a w Czystym niebie bardzo dużo braków synchronizacji w animacji broni z dźwiękiem jak i braki dźwięków. w Zewie to samo jest bez modów. Robota na odpi*rdol się. Cień Czarnobyla jak i Czyste Niebo w czystych wersjach bez modów to jest dno. Edytowane 31 Października przez Crew 900
Stjepan 278 Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października Może masz rację, ja te gry przechodziłem w miarę na czysto, ale to już tyle lat minęło że nie pamiętam, do premiery Zewu Prypeci minęło 15 lat.
Crew 900 88 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Jak dla mnie petardą jest samodzielny mod True Stalker. Po prostu dzieło sztuki.
Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Autor Opublikowano 1 Listopada Jeszcze 19 dni, a tym czasem po świętach przyjdzie do mnie wydania premierowe Cień Czarnobyla i Czyste Niebo, poluje jeszcze na Zew Prypeci.
Brolly 31 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jest jakiś legit gameplay z pc w 4k? żeby zobaczyć grafikę jaka będzie na pc?
Spychcio 276 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 30 minut temu, Brolly napisał: Jest jakiś legit gameplay z pc w 4k? żeby zobaczyć grafikę jaka będzie na pc? Nie widziałem, ale niestety z każdym nowym materiałem leciał ostry downgrade w porównaniu do tego pierwszego trailera. Teraz to wygląda to jak Metro Exodus
ODIN85 386 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Bo to z Xboxa gamepleje. Edytowane 1 Listopada przez ODIN85
Spychcio 276 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 47 minut temu, ODIN85 napisał: Bo to z Xboxa gamepleje. No to czekam na wersje PC. Jeśli na PC będzie dużo lepiej to będę czekał z ograniem do złożenia nowego PC.
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 7 minut temu, Spychcio napisał: No to czekam na wersje PC. Jeśli na PC będzie dużo lepiej to będę czekał z ograniem do złożenia nowego PC. Ja od marca 2023 roku mam laptopa tego z opisu i też myślałem by złożyć sobie znów PC ale myślę i kurde laptop ogrania ciągle i po co skoro nie ma w co grać...
Spychcio 276 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Ja od marca 2023 roku mam laptopa tego z opisu i też myślałem by złożyć sobie znów PC ale myślę i kurde laptop ogrania ciągle i po co skoro nie ma w co grać... No ja jestem pasjonatem PC. Laptopa nigdy nie miałem i mieć nie będę. Muszę mieć duży monitor i dostęp do bebechów oraz możliwość ich wymiany:)) No i sama wydajność to całkiem inny poziom, ale jak wspomniałem jestem hobbystą:)) 1
Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Autor Opublikowano 1 Listopada Ja mam jedno i drugie, chociaż mój lapkot to czasami służy jako drugi PC jak chcemy popykać w Q3 czy UT, a tak biorę go ze sobą wszędzie gdzie wyjeżdżam na każdy urlop. Tam się znakomicie odnajduję jako przedłużenie głównego PC.
aureumchaos 91 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada https://insider-gaming.com/stalker-2-pc-specs/ Czyli mój leciwy 9700k jeszcze styknie na recommended zanim zmienię platformę 1
caleb59 152 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Coś dziwnie niskie te wymagania, wyglądają na stare i nieaktualne. Jest też druga opcja - mocne cięcia w grafice podczas optymalizacji by jakoś to latało na konsolach. 1
caleb59 152 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Ma być dodane "w późniejszym terminie" tak to się ładnie wyrazili jakiś czas temu.
Spychcio 276 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Łoo to gra jeszcze w powijakach, dobrze że czekam na 5070Ti, może do tego czasu połatają i dojdzie RT.
bbandi 77 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Nie dają RT na premierę bo na konsole musieliby dać - a po co mają słuchać płaczu o 15fps w perfomance mode
Spychcio 276 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, bbandi napisał: Nie dają RT na premierę bo na konsole musieliby dać - a po co mają słuchać płaczu o 15fps w perfomance mode Celna uwaga i ma sens
azgan 422 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Podobno wygląda to wszystko teraz dużo lepiej i jest zauważalna spora poprawa
Spychcio 276 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 15 godzin temu, azgan napisał: Podobno wygląda to wszystko teraz dużo lepiej i jest zauważalna spora poprawa No i tutaj to wygląda naprwdę dobrze a piszesz, że podobno wygląda to obecnie jeszcze lepiej. No to zapowiada się ciekawie... a już się martwiłem o gigantyczny downgrade.
Rekomendowane odpowiedzi