Stjepan 314 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada No ja 15 lat czekam na kontynuacje, jeszcze 18 dni i znowu po robocie zatopię się w świat Zony.
caleb59 209 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Obyś nie zatopił się w świat ale bugów, glitchy i crashy. Ja tam podchodzę z dystansem ale też jestem zajarany, lecz w dzisiejszych czasach lepiej mierzyć swoje oczekiwania wtedy jest lepsza "niespodzianka" jak nie ma większych problemów z grą.
Kelam 717 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Swoje wątpliwości przedstawiłem na labie. No, ale chcę się mylić. Tyle lat było czekanie na tego Stalkera dwójkę, że człek by do zony wrócił z chęcią.
Linku 0 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Ahh ! Mam nadzieję że na 4090 będzie śmigało wybornie. Pamiętam jak w Shadow of Chernobyl na Ati Radeon Hercules 9800pro grałem w direct 8.0 i było super. Teraz to będzie grane a w między czasie i Prypeci się było, jak lubicie drony i takie klimaty zapraszam do filmu Chernobyl fpv trip
wrobel_krk 282 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada To jedna z gier która jak odpali to może mnie zachęci doe zmiany 3080 na coś lepszego. Lubię klimaty postsowieckie/PRL owskie. Dlatego metro mi bardzo podeszło
Stjepan 314 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada Mi Metro nie podeszło przez tunelowe podejście do rozgrywki, w Stalkerze jest wolność, a tam jak w Call of Duty.
Tomek_ITH 62 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Mi exodus bardzo się podobało, mocne 9/10. W stalkery nigdy nie grałem, ale liczę że będzie podobnie jak z ostatnią odsłoną metra.
ODIN85 428 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada A mi właśnie nie. Wolałem tunele i zamkniętą strukturę. 2
wrobel_krk 282 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Bo w "S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat" - jest sens dziś grać czy trąci myszka za bardzo? 18zł na steam?
Kelam 717 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Oj. Lata temu już w to grałem i dobrze wspominam. Lektor ruski git klimat buduje, stalker klimat jaki ma, to wiadomo. Ogólnie jest to staroć dziś, ale nie szkodzi spróbować.
Passt 30 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Ja w ogóle nie grałem w Stalkera ale na nową odsłonę czekam i praktycznie będzie to must have. Edytowane 2 Listopada przez Passt
caleb59 209 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 1 godzinę temu, wrobel_krk napisał: Bo w "S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat" - jest sens dziś grać czy trąci myszka za bardzo? 18zł na steam? Lepiej zagrać w jakiegoś standalone moda, np. Anomaly: https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly 2
dawidoxx 107 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 2 godziny temu, wrobel_krk napisał: To jedna z gier która jak odpali to może mnie zachęci doe zmiany 3080 na coś lepszego. Lubię klimaty postsowieckie/PRL owskie. Dlatego metro mi bardzo podeszło Przy tym downgrade grafy to myślę że 3080 starczy w zupełności
ODIN85 428 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W dziesiejszych czasach to niczego nie można być pewnym. Downgrade nie oznacza z automatu dobrej optymalizacji.
Tombycz 31 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Stalker 2: Ujawniono wymagania sprzętowe. Są zaskakująco niskie
azgan 539 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) W dniu 2.11.2024 o 15:35, Spychcio napisał(a): No i tutaj to wygląda naprwdę dobrze a piszesz, że podobno wygląda to obecnie jeszcze lepiej. No to zapowiada się ciekawie... a już się martwiłem o gigantyczny downgrade. Dobrze to wygląda, widać progres 👍 Edytowane 3 Listopada przez azgan
Kelam 717 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Zobaczymy jak wyjdzie. Jak na moje jednak daleko do pierwszych zajawek i zwiastunów. Wtedy mega to wyglądało. 1
ODIN85 428 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Już powinna ruszyć kampania reklamowa a tu cisza. Wyjdzie czy nie wyjdzie w tym roku,oto jest pytanie?
Jaycob 350 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Dla mnie nieistotne czy wyjdzie. Jakoś nie mam żadnej podjarki na ten tytuł.
Kelam 717 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Twoje prawo, ale stalkera nie ma co lekceważyć. Osobiście bardziej lubię serię metro, ale to nieco inne gry. Jednak stalkera szanuję i lubię. Pograło się kiedyś sporo. 1
Spychcio 292 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 12 godzin temu, Tombycz napisał(a): Stalker 2: Ujawniono wymagania sprzętowe. Są zaskakująco niskie Podobno te te wymagania wiszą na steamie od 3 lat, wiec będzie pewnie aktualizacja.
lamparcicho 330 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Już chyba sobie nie będą robić jaj z tym przekładaniem, w końcu niewiele ponad 2 tyg. zostało do 20 listopada. Liczę, że pojawi się w przyszłym tygodniu info o tym, że gra osiągnęła status złoty. Na nic tak nie czekam jak na Stalkera 2 i Indianę, będę penetrował Zonę na wszystkie możliwe sposoby aż do premiery Pejcziego Dżonsa 1
dawidoxx 107 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Tylko strasznie coś cicho.. We wrześniu było to samo cisza i obsuwa 1
lamparcicho 330 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Nie ukrywam, trochę mnie to właśnie martwi Jak przełożą to będzie, przynajmniej dla mnie, posucha w tym miesiącu i kupka wstydu do przeglądu. 1
Rekomendowane odpowiedzi