Nie konsultowałem, ale zamówienie kompletowałem dosyć długo i poprzedzone było dosyć solidnym rozpoznaniem. Złączek zamówiłem z zapasem. Nie twierdzę, że na 100% wszystko jest, ale jeżeli czegoś zabraknie to mogę spokojnie poczekać. Aktualny komp stoi, a ten mam plan budować nigdzie się nie spiesząc.
Jednak są szanse, że w niedzielę odbieram, bo dziś brat odebrał w Lublinie blachy do cla i jutro go odbiera w Poznaniu
Już nawet mi przysłał foto że sprząta 508 dla mnie
Szczerze ciekawy problem. U mnie w BF1 zawsze, ale to zawsze odkąd mam grę; w momencie jej uruchamiania, monitor wyświetla informację o trybie standardowym. A więc daje mi jakby informację, że gra próbuje na starcie wymusić HDR. Natomiast HDR mi się aktywuje, jeśli zresetuję opcje graficzne.
Z tego wynika, że mój monitor jest zwyczajnie mądrzejszy i traktuje priorytetowo to co jest ustawione, a nie widzi mi się gry
Ten film to tyko zbiór scen z poprzednich filmów, ale niech będzie.
Jestem ciekaw co ciekawego zrobi z tą grą. Pierwszy DS był robiony "szybko" i na nowych narzędziach. Horizona 3 nawet nie jestem ciekaw, bo to denne to co zawsze, ze skopiowanymi mechanikami z "najlepszych" serii... Jak ja nienawidzę wspinania z Uncharted / Assasyn wrzucanego wszędzie oraz wielkiej mapy z checklistą, która mogłaby być w każdej inne grze. Kojima bywa "cringowy" z postaciami, szczególnie pobocznymi, ale przynajmniej ma to jakiś smak, a nie niczym ta papka z matrixa, która zawiera wszystko potrzebne do życia człowiekowi.
Nie, takie wieści rozpowszechniają inni ludzie z rodzaju który wymieniłeś
oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją
Rekomendowane odpowiedzi