Tak pokrótce.
Żadnych atomówek na terenie Polski (elektrownie, pociski)
Fotowoltaika jasne jako uzupełnienie.
Przemyślenie geotermii i wodoru.
Żadnego debilnego "zielonego ładu" dzięki któremu rozwija się każdy kopciuch tylko nie Polska a sami Niemcy grają sobie w kulki w tym temacie. No ale polskie kopalnie zalane na wszaki pożarny słuczaj...
...żadnych sankcji na Rosję na których jako kraj tylko straciliśmy. Przypominam że te całe okręty z gazem co to płynęły niby (wybaczcie nie pamiętam i nie będę szukał) z Emiratów czy skądś tam. Sami dostawcy ostrzegali że nie są w stanie zapewnić ilości potrzebnej Polsce do normalnego (nawet) funkcjonowania a co dopiero do wzrostu.
W telewizji bajdurzyli że wszystko git. Teraz jeden z drugim pod sąd winien iść i czapa. Za działanie na szkodę państwa i narodu.
Cóż to w ogóle za pomysł (pewnie powstały za oceanem) że Ojropa ma się podatkować i hamować wzrost kiedy najwięksi globalni truciciele wzrastają. Jeszcze te brednie Pani Urszuli od wciskania kitu że będziemy jeszcze silniej ten wzrost powstrzymywać. Kolejnymi wyrzeczeniami i podatkami. Jak ta kobieta ma czelność otwierać usta po aferce która nie przerodziła się w aferę i wyrok jeśli chodzi o zakup preparatów zwanymi "szczepionkami" i powiązaniami jej męża?
Momentami oczy i uszy przecieram ze zdumienia choć stary już jestem i nic nie powinno mnie już dziwić. :-(
No na bank się tym przejmą
Nato może faktycznie nie wiele zrobić bo NATO nie ma takiego arsenału nuklearnego jak Rosja. Tzn ruskie mają więcej bombem atomowych z małymi głowicami i nie bardzo jest czym odpowiedzieć żeby było mniej więcej równo.
Zatoki dopadly na wlasne zyczenie i glowa mnie az bolala od czytania wiec sobie dalem spokoj na kilka dni.
Czyli ludzie kupia nowe bo tylko takie bedzie wiec wyboru nie bedzie i marudzenia na cene Bierz Pan co jest!
Dzień dobry.
Mam problem ze świeżo zakupioną kartą graficzną. W specyficznych miejscach powoduje dziwne "białe rozbłyski" Poniżej linki do YT jak to u mnie wygląda.
W przypadku CoD'a jest to jedyne miejsce gdzie występuje taki problem. Szyby w oknach patrząc na ocean i dziwne odbicie lampy. Poza tym brak jakichkolwiek błędów w grze.
Poniżej dziwne rozbłyski na spadającej wodzie.
Sterowniki przeinstalowałem dwukrotnie. "Wyczyściłem" pliki shaderów karty i DirectX. lecz nic to nie dało.
Pytanie czy karta jest uszkodzona, czy jeszcze coś powinienem sprawdzić/zrobić?
Karta niepodkręcana.
Dzięki, pozdrawiam
Sebastian
Rekomendowane odpowiedzi