ODIN85 433 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 43 minuty temu, doman18 napisał(a): Skoro Vulc się skarży to znaczy że nie jest oskryptowane. A to że radar pokazuje schowki to jest to nawet realistyczne. Mi raz pokazało i biegnę a tam drzwi zamknięte i zgon. Niezły trolling
maras2574 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przecież te spacery na taką odległość to jest porażka ! Żeby był chociaż przewodnik do tego miejsca, ale NIE ! I trzeba z buta naginać taki hektar !
Jaycob 368 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 12 minut temu, Frog67 napisał(a): No ja trafiłem jeszcze na jakiegoś zmutowanego psa psionicznego który tworzył fantomy atakujące gracza, ciekawy przeciwnik To można ich pokonać? Ja myślałem, że cały czas się respią i po pewnym czasie olałem. Edytowane 3 godziny temu przez Jaycob
pieciak 31 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu dokładnie końcowe misje to takie odległości, strasznie to irytuje bo po drodze nic kompletnie sie nie dzieje, sztuczne przedluzanie czasu... 1 1
Jaycob 368 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, Frog67 napisał(a): Fakt ale dwóch to jest dopiero jazda. Później będziesz miał nawet trzech.
ODIN85 433 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, pieciak napisał(a): dokładnie końcowe misje to takie odległości, strasznie to irytuje bo po drodze nic kompletnie sie nie dzieje, sztuczne przedluzanie czasu... Będą większe odległości niż 1.5km?
pieciak 31 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, ODIN85 napisał(a): Będą większe odległości niż 1.5km? rekord to około 2.2 km jak na razie (około 80% gry) 2
IceMan 8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kiedy dodadzą rower do ekwipunku ? 1 7
maras2574 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Będą większe odległości niż 1.5km? To co wyżej wrzuciłem to 2.2km
Reddzik 383 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, IceMan napisał(a): Kiedy dodadzą rower do ekwipunku ? Niestety to nie jest Days Gone
maras2574 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, Jaycob napisał(a): Płotka by się przydała. Chociażby 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jest mod na latanie? Balonem 2
caleb59 232 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Mamy na stalker.pl autora tego zacnego moda: Mogę popytać. Edytowane 3 godziny temu przez caleb59 5
maras2574 111 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, caleb59 napisał(a): Mamy na stalker.pl autora tego zacnego moda: Mogę popytać. To jest na bank Wierchowina Był kiedyś taki rower, ruski. Było takie powiedzenie, "Nie pij wódki, nie pij wina, kup se rower Wierchowina"
Crew 900 98 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Sorki, że tutaj ale pogrywa ktoś w Anomaly Custom ? Jak wypakować pliki db0 ? Potrzebuję się dostać do actor.ltx by zmienić udźwig
Crew 900 98 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, caleb59 napisał(a): To nie działa. Nie wypakowuje mi nic.
Frog67 156 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): J Ocena poszła do góry bo usunęli negatywne recenzje z rosji, z wiadomych względów.
Isharoth 186 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Miałem poczekać do update, ale jako że nadal go nie ma to odpaliłem gierkę i poszedłem dalej. No i kurde... trafiłem już na 2 softlocki gdzie musiałem użyć konsoli żeby zrobić dalej questa. Jakby co to nacieszcie się grą przed pójściem do placówki IBAOC. Po skończeniu jej gra rzeczywiście jest pobugowana i trzeba poczekać aż to połatają.
Stjepan 327 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu @Reddzik mam nową wersję, liczba klatek wzrosła. Engine.ini 1
Tooth 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Isharoth napisał(a): Miałem poczekać do update, ale jako że nadal go nie ma to odpaliłem gierkę i poszedłem dalej. No i kurde... trafiłem już na 2 softlocki gdzie musiałem użyć konsoli żeby zrobić dalej questa. Jakby co to nacieszcie się grą przed pójściem do placówki IBAOC. Po skończeniu jej gra rzeczywiście jest pobugowana i trzeba poczekać aż to połatają. Dlatego ja tylko chodze i zwiedzam zone ewentuanie jakiś poboczny quest robie , no ale wpakowałem się na mine z z zablokowaniem questa pobocznego to uznałem że tylko będę zwiedział
Stjepan 327 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ciekawe ile GB ten jutrzejszy patch będzie miał z 40GB może więcej.
Rekomendowane odpowiedzi