Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, doman18 napisał(a):

Skoro Vulc się skarży to znaczy że nie jest oskryptowane. A to że radar pokazuje schowki to jest to nawet realistyczne. 

Mi raz pokazało i biegnę a tam drzwi zamknięte i zgon.

Niezły trolling:E

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Frog67 napisał(a):

No ja trafiłem jeszcze na jakiegoś zmutowanego psa psionicznego który tworzył fantomy atakujące gracza, ciekawy przeciwnik

To można ich pokonać? Ja myślałem, że cały czas się respią i po pewnym czasie olałem.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano
Teraz, pieciak napisał(a):

dokładnie końcowe misje to takie odległości, strasznie to irytuje bo po drodze nic kompletnie sie nie dzieje, sztuczne przedluzanie czasu...

Będą większe odległości niż 1.5km?

Opublikowano
6 minut temu, caleb59 napisał(a):

Mamy na stalker.pl autora tego zacnego moda:

stalker-soc.gif

Mogę popytać. :E 

To jest na bank Wierchowina :E  Był kiedyś taki rower, ruski. Było takie powiedzenie, "Nie pij wódki, nie pij wina, kup se rower Wierchowina" :E

Opublikowano

Miałem poczekać do update, ale jako że nadal go nie ma to odpaliłem gierkę i poszedłem dalej. No i kurde... trafiłem już na 2 softlocki gdzie musiałem użyć konsoli żeby zrobić dalej questa. Jakby co to nacieszcie się grą przed pójściem do placówki IBAOC. Po skończeniu jej gra rzeczywiście jest pobugowana i trzeba poczekać aż to połatają.

Opublikowano
6 minut temu, Isharoth napisał(a):

Miałem poczekać do update, ale jako że nadal go nie ma to odpaliłem gierkę i poszedłem dalej. No i kurde... trafiłem już na 2 softlocki gdzie musiałem użyć konsoli żeby zrobić dalej questa. Jakby co to nacieszcie się grą przed pójściem do placówki IBAOC. Po skończeniu jej gra rzeczywiście jest pobugowana i trzeba poczekać aż to połatają.

Dlatego ja tylko chodze i zwiedzam zone ewentuanie jakiś poboczny quest robie , no ale wpakowałem się na mine z z zablokowaniem questa pobocznego to uznałem że tylko będę zwiedział :D