wrobel_krk 295 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dobrze że macie chłopaki czas te wszystkie mody testować, już jest ich 371:) Pewnie za pół roku będzie z 10 poradników, które mody wgrać, żeby się dobrze grało i ładnie wyglądało, to wrócę do tej gry:) Jak tam było o plusach i minusach tej gry to już widzę dwa plusy: - gra wyszła - można modować
ODIN85 437 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kolejne zadanie główne nie działa. Jak nie zadziała jeden myk odstawiam grę na jakiś czas,to nie ma sensu.
Reddzik 399 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 14 minut temu, Stjepan napisał(a): @Reddzik to chyba będzie to: https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/185 i to: https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/273 Tego używam. Z tego co na szybko przeglądnąłem, to mogą się żreć, bo oba dotyczą spawnu na odległość itp. Przetestuję, nie będę zapisywać gry by nie popsuć sobie zapisu.
maras2574 113 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Kolejne zadanie główne nie działa. Jak nie zadziała jeden myk odstawiam grę na jakiś czas,to nie ma sensu. Jak już raz użyłeś konsoli, to już będziesz musiał cały czas, niestety Jest to dość upierdliwe, ale co zrobić:( Ja prawie od samego początku tak gram, ale już końcówka na szczęście i gra wylatuje z dysku Edytowane 3 godziny temu przez maras2574
ODIN85 437 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Mam pomysł na akcję bez konsoli. Jak to nie zadziała to kiedyś się wróci. Chyba że już ktoś wie? Poszedłem do Richtera bez obroży i zonk. Teraz pójdę po obrożę a potem do niego. Zadziała to ? bo prawie 4km biegania. Edytowane 3 godziny temu przez ODIN85
blabla123 83 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 13 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Dobrze że macie chłopaki czas te wszystkie mody testować, już jest ich 371:) Pewnie za pół roku... Wydawca zbierze to w paczkę, wyda jako patch GOTY i pora na CSa
Joloxx9 313 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 30 minut temu, Reddzik napisał(a): Patch się przeciąga, obstawiam przez to, że chcą wydać równocześnie z Xboxem, a tam trzeba przejść jakieś certyfikacje, a nie raz to trwa tydzień, była ostatnio jakaś gierka i wersja PC na steamie dostawała szybciej patcha niż wersja na Xboxa. Tak to jest jak się wydaje gry na Xboxa W gejpasie to samo, taki palworld zawsze byl do przodu z wersja w porownaniu ze steam. 1
Necronom 77 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Co jest nie tak z nocą w tej grze? Tutaj w nocy jest po prostu szaro. W Czystym Niebie albo Zewie w nocy jest tak ciemno, że bez latarki praktycznie nic nie widać. A jeszcze jak się trafiło burzę to rewelacyjnie to wyglądało.
ODIN85 437 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Trwa dłużej niż dzień a tak to nic.
Necronom 77 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No ja wiem, różnica znaczna. W poprzednich częściach doba trwała 2,4h a tutaj 1h. Ale nie zmienia to faktu, że druga w nocy a i tak jest jasno.
Necronom 77 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Co zrobić? Odinstalować ten chłam 😄
Reddzik 399 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Bonkolowi wypadła kamizelka z full upgradem z ekwipunku, było tak, że założył inną, a ta zamiast do ekwipunku wypadła na ziemię i przepadła. Sprawdzał na filmiku, przewijał swojego streama i nie ma jej w tym miejscu. Chłop przez ściany strzela do niego, widać jak ma odpaloną latarkę, jak świeci przez tekstury Co za parodia Edytowane 1 godzinę temu przez Reddzik
Jaycob 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Chyba że już ktoś wie? Poszedłem do Richtera bez obroży i zonk. Teraz pójdę po obrożę a potem do niego. Zadziała to ? bo prawie 4km biegania. Obroża jest w innym miejscu. Spoiler Idź do czerwonego lasu do obozu bandytów i musisz zabić giganta. Jak już zdobędziesz ten przedmiot to idź do tego npc, ale przed rozmową z nim. Edytowane 1 godzinę temu przez Jaycob
ODIN85 437 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja wiem gdzie jest obroża. Pytanie czy to questa odblokuje czy konsola tylko zostaje. Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85
Jaycob 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi odblokowało. Tylko jak pisałem wyżej, nie rozmawiaj wcześniej z Richterem.
ODIN85 437 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A potem też są zabugowane zadania główne?
Tomek1623 79 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mnie wczoraj ten quest z obroża mutanta do szału doprowadził, próbowałem 7 razy. Za każdym razem co innego się działo po wczytaniu zapisu, nawet znaczniki misji na mapie inne miejsca pokazywały. Też nabiłem kilometrów na próżno bez obrozy. 1
Doamdor 173 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Chyba naprawdę nie ma w co grać, jeżeli taka gra na forum przebiła nawet politykę. 2
YouKnowSedri 1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Ke? Normalnie mody dodajesz do pliku z gra. Windows na tyle wydoroslal, ze pozwala przegladac pliki gry. serio? dawno nie grałem w nic z gp ale kiedyś nie można było tam nic robić
Jaycob 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): A potem też są zabugowane zadania główne? Jeszcze jedno pod koniec gry mi się zabuggowało, ale wystarczyło, że wczytałem na nowo grę i starszy save. 1
Rekomendowane odpowiedzi