DITMD 147 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @azganZ Discorda Gammy, twórca Gammy twierdzi ze A-Life jest w kodzie gry.
Frog67 115 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dobre Kolekcjoner "spieszył się żeby ukończyć recenzje" i przeszedł w prawie 30h a i tak mówi że leciał ostro i pewne elementy rozgrywki pomijał, więc kilkanaście godzin to jak speedrun
lukadd 259 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Jezu Ty celujesz klawiszami na klawiaturze? Wez podepnij myszkę! Nie zbyt pamiętam wczorajszego wieczoru 1
azgan 465 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, DITMD napisał(a): @azganZ Discorda Gammy, twórca Gammy twierdzi ze A-Life jest w kodzie gry. Nie chcę mi się wałkować kolejny raz tego samego. Dobrze przekonałeś mnie że w kodzie są jakieś pozostałości systemu którego nie ma w grze 😁 W dniu 22.11.2024 o 23:14, Joloxx9 napisał(a): Oj kłamczuszki, a na reddicie zaczynają coraz większą imbe o to kręcić. 1
wrobel_krk 239 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @DITMDNo taki stan gry, stary silnik, skrypty się gryzą między sobą to ten a-life jest w kodzie ale wyłączony. Generalnie widać ze to pół do roku roboty żeby to modderzy plus devsi doprowadzili to do używalności. Swoja drogą 6 na krzyż chyba jest potworów tylko a taki niby open world tylko w kółko to samo w metro na pewno więcej różnych besti jest Edytowane 2 godziny temu przez wrobel_krk 1
RTXnietylko4060tiUSER 78 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja gram i jest git Tona bledow ale gra wciaga jak bagno. 1
DyndaS 49 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Poprzednie części stalkera są grywalne czy już totalne drewno? Wiem, że są jakieś mody, ale często przez mody gry wyglądają bardzo nierówno.
PepePanDziobak 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Ja gram i jest git Tona bledow ale gra wciaga jak bagno. chyba wciąga jak węgorz po przekątnej stołu od 22 do 4 rano ... w pokoju gorąco od kompa 1 2
DITMD 147 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @azganTo, co mamy obecnie w grze, może być jedynie uproszczoną wersją systemu, jego fragmentem lub rozwiązaniem tymczasowym. Możliwe też, że system został wyłączony lub z jakiegoś powodu nie działa poprawnie. Fakt, że w tej chwili nie jest obecny lub nie funkcjonuje w grze, nie oznacza że nie pojawi się w przyszłości. Czas pokaże, to tylko gra, ludzie na necie zachowują się jakby im sens życia odebrano 1
ODIN85 398 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, Kadajo napisał(a): Niektórzy grają byle tylko odhaczyć i nic więcej. Za miesiąc nawet nie pamiętają, o czym była gra. Takie konsumowanie bez namysłu. Absolutnie nie ma możliwości, aby wydobyć z takiego tytułu esencje grając w ten sposób. Tak to można podejść do DOOM'a albo NFS. Wielokrotnie mówiłem że robienie wszystkiego nie ma dla mnie kompletnie sensu bo wtedy moja postać jest tak dopakowana że gra nie stanowi żadnego wyzwania. W openworldach dodatkowo jest tyle rozpraszacze że bym zapomniał o co chodzi w fabule. Niech każdy gra jak lubi
azgan 465 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, DyndaS napisał(a): Poprzednie części stalkera są grywalne czy już totalne drewno? Wiem, że są jakieś mody, ale często przez mody gry wyglądają bardzo nierówno. Są grywalne i dalej mają zapewnione wsparcie aczkolwiek trzeba trochę przysiąść i podłubać 1
kamilos69 30 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, DyndaS napisał(a): Poprzednie części stalkera są grywalne czy już totalne drewno? Wiem, że są jakieś mody, ale często przez mody gry wyglądają bardzo nierówno. Ostatnio grałem w Cień Czarnobyla + mody na grafikę + poprawę błędów i było przyjemnie.
DyndaS 49 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) To podrzućcie namiary na te mody, którymi się warto zainteresować to sprawdzę Edytowane 2 godziny temu przez DyndaS
Kadajo 487 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Wielokrotnie mówiłem że robienie wszystkiego nie ma dla mnie kompletnie sensu bo wtedy moja postać jest tak dopakowana że gra nie stanowi żadnego wyzwania. W openworldach dodatkowo jest tyle rozpraszacze że bym zapomniał o co chodzi w fabule. Niech każdy gra jak lubi No jest to racja, ale pójście znowu tylko w fabule to wychylenie się w druga stronę.
azgan 465 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, DyndaS napisał(a): To podrzućcie namiary na te mody, którymi się warto zainteresować to sprawdzę https://www.gry-online.pl/opinie/najlepsze-mody-do-gier-z-serii-stalker-zona-wiecznie-zywa/zb5db
Kadajo 487 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, DyndaS napisał(a): To podrzućcie namiary na te mody, którymi się warto zainteresować to sprawdzę https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl
Dziarson 151 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @userKAMIL a skąd wiesz że fatgirl to promowanie piractwa ? Może poprostu kupił u grubej dziewczyny. 1
azgan 465 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, ODIN85 napisał(a): @azgan To cała fabuła ma 13h? Jeszcze nie skończyłem, musiałem zrobić sobie przerwę. Dzisiaj pewnie będzie koniec i myślę że zmieszczę się w 15h z kilkoma zadaniami pobocznymi które wydawały się w miarę ciekawe.
ODIN85 398 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie no na pewno coś dalej będzie. Takie krótkie to to nie może być.
Reddzik 320 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, DyndaS napisał(a): Poprzednie części stalkera są grywalne czy już totalne drewno? Wiem, że są jakieś mody, ale często przez mody gry wyglądają bardzo nierówno. Np tutaj masz mod do Cień Czarnobyla, mam wersję gry na GOG, i działa, odpalam przez skrót- bo trzeba dodać komendy, nie jest tak rozbudowany jak np standalone Anomaly, ale jest lepiej https://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 Wersja Czyste Niebo też ma ten sam mod o tej samej nazwie. Przepraszam, wiem, że temat jest od Stalkerze 2, ale z niego taki Stalker jak koziej d. trąbka. Edytowane 2 godziny temu przez Reddzik 1
Joloxx9 219 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 35 minut temu, DITMD napisał(a): @azganZ Discorda Gammy, twórca Gammy twierdzi ze A-Life jest w kodzie gry. A ktoś twierdził, że go nie ma? Wszyscy mówią on tym, że nie jest aktywny/nie działa.
DyndaS 49 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu TAk obczaiłem w 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Np tutaj masz mod do Cień Czarnobyla, mam wersję gry na GOG, i działa, odpalam przez skrót- bo trzeba dodać komendy, nie jest tak rozbudowany jak np standalone Anomaly, ale jest lepiej https://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009 Wersja Czyste Niebo też ma ten sam mod o tej samej nazwie. Nie znając serii, to się można totalnie pogubić w tych modach co do czego i jak.
Reddzik 320 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @DyndaS Nie jestem obeznany w modowaniu, dlatego szukałem czegoś prostego i takiego moda, który ma wszystko w sobie bez konieczności instalowania pojedynczych modów i szperania co działa, a co nie. Graficznie Stalker Anomaly wygląda dużo ładniej, ma też hbao itp tutaj tego tak nie ma, ale i tak jest lepiej niż czysta podstawka. Jest też język polski. Widzę w opisie, że była aktualizacja do tego moda, dodali obsługę RTX HDR i kilka innych rzeczy, więc ściągam i aktualizuję.
caleb59 174 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, DITMD napisał(a): @azganTo, co mamy obecnie w grze, może być jedynie uproszczoną wersją systemu, jego fragmentem lub rozwiązaniem tymczasowym. Możliwe też, że system został wyłączony lub z jakiegoś powodu nie działa poprawnie. Fakt, że w tej chwili nie jest obecny lub nie funkcjonuje w grze, nie oznacza że nie pojawi się w przyszłości. Czas pokaże, to tylko gra, ludzie na necie zachowują się jakby im sens życia odebrano Gdzieś czytałem, że został dezaktywowany bo kolidował z systemem respów samego unreal engine 5. 1
Rekomendowane odpowiedzi