Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Gra wyszła za szybko, a i tak była przekładana multum razy. 

Ja poczekam aż serio naprawią, wydadzą jakieś DLC, albo totalnie porzucą. Bo nie chcę kupować słabej gry i przede wszystkim niedokończonej. 

Jakiś czas temu pisałem, że nic to nie da skoro fabuła ssie. I raczej wątpię by dodali jakieś wciągające zadanie poboczne. 

Opublikowano

Fabuła w trylogii to było dno i drewno :E Ale polski lektor robił połowę roboty, do tego ciemność, lasy, potwory. 

Pierwsze dwie części Metra też mi się mega podobały klimatem, Exodus już to zatracił. 

Opublikowano
2 godziny temu, Crew 900 napisał(a):

Jakiś czas temu pisałem, że nic to nie da skoro fabuła ssie. I raczej wątpię by dodali jakieś wciągające zadanie poboczne. 

Pojazdy niech dadzą albo szybką podróż z każdego miejsca.

Godzinę temu, j4z napisał(a):

Kolega całą jedynkę przeszedł bez latarki, bo nie wiedział, że jest. 

To ten sam co ograł Mario w lewo?;D

Opublikowano (edytowane)

Jak chodził po jakichś ciemnych piwnicach czy coś (ja nie grałem), wiecie jak się orientował? Oddawał co jakiś czas strzał. xD

Hardcore mode 

Edytowane przez j4z
  • Haha 1
Opublikowano

Zadanie poboczne zdobyć obroże dla jakiegoś naukowca kontaktuje się z nami przez radio po obronie tej miejscówki po ataku na dugę. Na patchu 1.4 i 1.5 zawiesza tam gierkę w miejscu szukania pierwszej obroży. Muszę czekać może kiedyś to naprawią.

Opublikowano
43 minuty temu, STALKER napisał(a):

Zadanie poboczne zdobyć obroże dla jakiegoś naukowca kontaktuje się z nami przez radio po obronie tej miejscówki po ataku na dugę. Na patchu 1.4 i 1.5 zawiesza tam gierkę w miejscu szukania pierwszej obroży. Muszę czekać może kiedyś to naprawią.

O widzisz a u mnie z kolei zadanie się zglitchowało i jedną obrożę do końca gry będę nosił w ekwipunku :E

Opublikowano

Jak przechodziłem grę pierwszy raz jakieś 3 miesiące temu, to takie obroże z tego co pamiętam miałem już 3 zanim znalazłem to zadanie z nimi. Zwiedzałem sobie świat i spotykałem w różnych miejscach potwory z tymi obrożami.

Opublikowano (edytowane)

Ai dalej kuleje. Trafiłem na jakieś gospodarstwo z najemnikami i nawet mogłem zagadać i dopiero po minucie gdzieś zaczęli mnie atakować i zaczęło się od dwóch typków a razem było ich ponad tuzin xd

No i ten okrąg spawnu wokół nas 100 metrów gdzie dalej z nikąd spawnuja się przeciwnicy.

No i nie wiem co jest ale jest kilka broni z których jak strzelę przeciwnikowi headshota to jak rakieta leci w górę.

I od łatki chyba 1.1 mam duży spadek klatek w pda na mapie .

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)

Już od dawna się nie sypie przy kompilacji, a teraz można nawet pominąć spacją.

W dniu 28.01.2025 o 16:11, tom36816 napisał(a):

Z kompilacją shaderów coś tam chyba poprawili, na 5 uruchomień nie wywaliło mi ani razu a wcześniej praktycznie co drugi raz zwiecha.

U mnie przynajmniej od tamtej pory spokój.

Edytowane przez tom36816
  • Upvote 1
Opublikowano

U mnie też ta kompilacja bez problemów ALE

Za pierwszym razem jak chcialem wybrac slot na nowa gre/save to mi zawiesilo gre i musialem zamknac alt f4. Za drugim razem udalo sie zaczac ale w pierwszym filmiku miałem całkowicie rozsynchronizowane napisy.

No powiem wam, że niezły początek :E dobrze, że tego nie kupiłem tylko przy okazji game passa sprawdzam.