Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

Szkoda że nie ogarneli lektora jak w pierwszych częściach :/ połowę klimatu to ten lektor robił.

Tak, ale on miał znaczenie i wymiar dla nas = PL. 
Mogli nie mieć tego świadomości. Taka Czubówna lektoringu.
Tylko my to znamy / czujemy.

PS. Jesteśmy ewenementem na skalę EU a może i świata.
Tylko my mamy lektorów :) w filmach, co zadziwia resztę świata.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Send1N napisał(a):

Szkoda że nie ogarneli lektora jak w pierwszych częściach :/ połowę klimatu to ten lektor robił.

Utta wyraził swoją chęc w Stalkerze2, ale zostało to odrzucone, prawdopodobnie przez wydawce, dziwne.

• Sad 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Przeiceż Miroslaw Utta  żyje skończcie z tą farsą.

No właśnie myślałem że dlatego nie ma. Widocznie ostatnio jakiś inny znany głoś zmarł.

1 minutę temu, MJRegul napisał(a):

Kluczyk z eneby przyszedł, Stalker 2 dodany do Steama, czekamy na preload...dziś koło 16? Czy o 18 dopiero można instalować?

17.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Poważnie ale dzięki temu kończe wszystko w co gram i nie mam bugów bo sama fabuła to zawsze najbardziej dopracowana część składowa gry:faja:

ja też tak gram, aby szybciej skończyć watek główny(brak czasu na granie), może S2 będzie jedyną grą w której zrobię wyjątek i będę lizał ściany xd

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, aureumchaos napisał(a):

ja akurat nie ciepie ani lektorow a ni dubbingu... ZŁOOOO dla mnie obijetnie czy w filmach czy w grach... a dubbing polski wrzucili mi do crysis 3 to musialem modowac na angielski bo po prostu nie mogem tak grac...  

Dubbing a lektor to dwa inne światy + wszystko zależy jaki to jest lektor a akurat utta miał świetną barwę głosu i robił mega klimat w stalkerze ;) Co do dubbingu to w 100% się zgadzam potrafi zniszczyć nawet najlepszy film czy grę chociaż w wiedzmina 3 to akurat grałem z dubbingiem :E 

Edytowane przez Send1N
  • Like 1
  • Upvote 1