RX 8xxx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@hubio Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Mowa była o możliwym ataku Rosji na Państwa Bałtyckie i tym jak NATO je odeprze. Opisałem najbardziej podstawowy scenariusz, do którego nasze wojsko jest przygotowywane. Tak zawodowi jak rezerwa. NATO uważa ten atak za bardzo prawdopodobny, szczególnie przy założeniu że Trump zrealizuje to czego się po nim spodziewa Europa i osłabi udział USA w NATO. Dla Rosji będzie to "okienko". Wiemy o tym wszyscy. Bałtowie fortyfikują i możliwe że już minują granicę z ruskimi. Tyle bo nie widzę sensu by się powtarzać na forum, gdzie można sobie przeczytać posty wstecz bez problemu. -
Przez ostryb · Opublikowano
Witam. Szukam do grania w Diablo4 i COD. Procesor AMD Ryzensets 5 7600. Będzie wymieniony najprawdopodobniej na 9800X3D za około pół roku. Grafika 7800XT. Karta będzie wymieniona za około rok. W okolicy 300£ czegoś szukam, taniej = lepiej. Wstępnie mam 3 propozycje. 1. 329£ https://www.currys.co.uk/products/gigabyte-m34wq-wide-quad-hd-34-ips-lcd-gaming-monitor-black-10262588.html 2. 332£ po zniżkach. https://www.samsung.com/uk/monitors/gaming/odyssey-g65b-g6-32-inch-240hz-1ms-curved-qhd-1440p-ls32bg650euxxu/ 3. 315£ https://www.samsung.com/uk/monitors/gaming/odyssey-g5-34-inch-165hz-curved-ultra-wqhd-lc34g55twwpxxu/ -
Przez DarkeVo · Opublikowano
W moim przypadku to i czasem dwa tygodnie było git i potem szajba😂 dobrze ze ms chociaż drugi na podmianę to wrazie czego będzie wiadomo czy to napewno zasilacz czy nie. Jak pc nie bangla to aż serce boli😅 -
Przez rzymo · Opublikowano
Tak, problem jest na 100% z Memory Context Restore. U większości ludzi to działa, jednakże są wyjątki. Trochę szukałem - na redicie też się pojawiają tego typu wątki, np.: * Turning on Memory Context in BIOS fixes long memory retraining after every coldboot/reboot, but completely BSODs in Windows! * AM5 BSOD with Memory Context Restore On * Memory Context Restore unstable * itd. -
Przez lukadd · Opublikowano
Jest trochę gierek wartych uwagi, ale zależy kto co lubi. Ja w końcu zabrałem się za Manor Lords. Wczesny dostęp, ale od pierwszego wydania już co nieco dodali więc trochę popykam na przemian z Frostpunkiem 2. W GP jest też świetne Sea of Stars czy Octopath Traveler 2, ale te gierki czekają na swój moment i obowiązkowo do zakupienia, ich w passie nie będę ogrywał, co najwyżej można zerknąć. Ale jak ktoś lubi jrpg to must have. Persona 3 Reload też w passie, ale to gierka też do zakupienia dla mnie, a nie ogrywania w passie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi