RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
specjalnie dla ciebie, bo się kłociłeś jakoby nie miało znaczenia czy będzie ram czy nie dwie platformy AM5 i AM5 , zdjęcia jaka jest różnica ? ano taka że na AM5 w przypadku braku pamięci świeca się dwie diody od CPU i od RAM i na tym koniec... na AM4 świeci tylko dioda RAM, od CPU gaśnie... w twoim przypadku, jeśli jest dobrze zrobiony flash i oczywiście nie padła płyta, po obsadzeniu procesora, podłączeniu chłodzenia, obsadzeniu pamięci, jeśli jest wszystko dobrze, powinna zostać tylko biała dioda VGA... pewne jest jedno, sam nic nie wymyślisz, jesli nie zechesz czegoś podmienić, przetestować u kolegi itd, niemożliwe żebys nie miał w okolicy nikogo nawet żeby tą grafikę poza konkursem sparwdzić, czy ona w ogóle daje obraz.. płytę czy procesor mozna kupić na allegro ze zwrotem 14 dniowym, nie płacąc za to nic przez 30dni w allegro pay, rodzic któryś na pewno ma konto, sprawdzasz, odsyłasz... nie jest prawdą jak pisali na rededit że może się nie wybudzić przez za słaby zasilacz ztym rtx, co najwyżej komp zgaśnie przy obciążeniu, ale ten konfig chyba wytrzyma.. tu wczesniej kolega z forum chciał ci sprawdzić to za całe 10zł ( przesyłka dpd w jedną i drugą ) pewne jest jedno, samo magicznie nie przejdzie -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
To pieprzenie: terroryzm, atom, niesienie demokracji, to tylko slogany, które mają tłumaczyć działania takie jak napaść jednego kraju (silniejszego) na inne (słabsze). Wątek terroryzmu nie bierze się z powietrza. Każdy oprawca będzie uważał atak na siebie jako akt terroryzmu niezależnie od powódek jakie kierują atakiem słabszego. Jakby nie ingerowano i nie wywierano nacisków w pewnych rejonach to by nie było również ataków terrorystycznych. Skoro słabszy nie ma siły walczyć wprost wybiera taki sposób walki, który zaboli najbardziej. Pakistan potrzebuje USA do stabilności gospodarczej więc jakiś wpływ może USA wywierać, ale również konflikt Afganistan-Pakistan przybierał na sile od dłuższego czasu, wiec USA mogło dorzucić zapałkę w odpowiednim momencie... Wszędzie wszystko sprowadza się do interesów USA lub z USA... @Badalamann to trochę nadinterpretacja. Bardziej to jest ostrzeżenie Iranu żeby nie próbował ostrzeliwać baz krajów europejskich i ich floty w tym tankowców niż wsparcie działań USA. Aczkolwiek jeżeli faktycznie te państwa zaczną ostrzeliwać Iran to mogą się spodziewać kolejnych ciężarówek na molo i innych tego typu akcji. Mama nadzieję, że nas w to nie wciągną. -
Przez Szambo · Opublikowano
U mnie wyszło 18h w sumie, a 12 według save'a w grze. Ale wyczyściłem praktycznie wszystko. Mam pytanie dla tych co już ukończyli? Poziom Obłęd jest dużo trudniejszy niż Klasyczny? Głownie chodzi mi o ile zwiększa się wytrzymałość wrogów i zmniejsza się ilośc rzeczy do zebrania.Rozumiem, że od momentu odblokowania skrzynki będę miał tam cały szpej zebrany w poprzednim podejściu jak w pozostałych częściach? -
Przez sabaru128 · Opublikowano
3 wojny z tego chyba jeszcze nie będzie ale może być podobna sytuacja kiedy terroryści zaatakowali USA i zniszczyli między innymi dwie wieże w USA. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Jeśli od tego samego kolegi co myślę no to jest nas dwóch.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź