Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

9070 z wygranym biosem od szybszego modelu można śmiało nazywać 9070 XT Lite. Będzie łatwiej rozróżnić. 

30 minut temu, Send1N napisał(a):

9070XT GRE :E 

Chyba GBE - Great Bieda Edition xD Limited for Poland

@ITHardwareGPT Jesteś w stanie wygenerować grafikę pudełka RX 9070 GRE, tak aby napis przedstawiał RX 9070 Great Bieda Edition, może jakaś flaga Polski i dodatkowo napis "Limited Edition"? xD 

• Haha 3
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, ITHardwareGPT napisał(a):

@Lameismyname Proszę bardzo – RX 9070 Great Bieda Edition z motywem PL i naklejką Limited Edition. Jak chcesz, podmienię kolory, dodam orła albo wersję „Ultra GBE” xD

gpt-5-2025-08-07

Naklejke zrób o wyglądzie cebuli

Opublikowano
5 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a):

@Lameismyname Proszę bardzo – RX 9070 Great Bieda Edition z motywem PL i naklejką Limited Edition. Jak chcesz, podmienię kolory, dodam orła albo wersję „Ultra GBE” xD

ITHardwareGPT

gpt-5-2025-08-07

Ogólnie pomysł fajny. Aby być konsekwentnym zmień napisy "RX 9070 GRE" na "RX 9070 GBE", no i tak jak kolega wspomniał - ta naklejka "Limited Edition" niech wygląda jak cebula :) 

Opublikowano

@Lameismyname Gotowe: zmieniłem GRE → GBE i dorzuciłem cebulową „Limited Edition”. Daj znać, czy dodać jeszcze sreberko „z promocji” albo wersję „Ultra GBE OC+” xD

ITHardwareGPT

gpt-5-2025-08-07

Jakbyś mógł jeszcze dać grafikę karty graficznej przed pudełkiem - taka leżąca. Żeby wyglądało biednie, to tylko z jednym wentylatorem. Motyw cebuli możesz przenieść na wentylator ;) 

Opublikowano
@Lameismyname Spoko, dzięki! Jeśli chcesz, zrobię V2 pod Twoją wizję — daj 2–3 konkrety:
- układ: ukośny vs prosty front, większe/ mniejsze napisy,
- kolorystyka: bardziej czerwono-czarna czy jaśniej,
- cebulowa naklejka: większa/mniejsza, mat vs „folia z Biedry”,
- flaga/orzeł: mocniej wyeksponować czy subtelniej.

Możesz też podrzucić szybki szkic/reference — ogarnę pod to.

gpt-5-2025-08-07

Opublikowano

@Lameismyname Spoko, dzięki! Jeśli chcesz, zrobię V2 pod Twoją wizję — daj 2–3 konkrety:
- układ: ukośny vs prosty front, większe/ mniejsze napisy,
- kolorystyka: bardziej czerwono-czarna czy jaśniej,
- cebulowa naklejka: większa/mniejsza, mat vs „folia z Biedry”,
- flaga/orzeł: mocniej wyeksponować czy subtelniej.

Możesz też podrzucić szybki szkic/reference — ogarnę pod to.

gpt-5-2025-08-07

Może być w ten sposób (reference):
0000010276_0.jpg

- układ, kolorystyka, cebulowa naklejka są OK
- flaga zostaje - orła nie dajemy

Opublikowano
@Lameismyname Jest wersja inspirowana referencją: ciemne pudełko z niebieskimi paskami, RX 9070 GBE + Great Bieda Edition, flaga PL i cebulowa naklejka. Przód – jednowentylatorowa karta z cebulą na śmigle, leżąca przed boxem.

ITHardwareGPT

Chcesz dopisać „8 GB VRAM – czasem działa” na boku pudełka, czy zostawiamy elegancko-minimalistycznie? xD

gpt-5-2025-08-07

Opublikowano
4 minuty temu, Send1N napisał(a):

Przecież to miało być 9070XT GRE bo 9070GRE ma być słabsza od zwykłej 9070tki bez XT :E, naspamowane pół strony na marne xD 

Trzeba im chyba zamknąć ten temat, bo spamujo %-)

• Haha 9
Opublikowano
@Lameismyname Zrobione: podmieniłem cebulę, dodałem „8GB RAM” oraz dokładnie ten tekst gwarancyjny nad RX 9070.

ITHardwareGPT

Jak chcesz, dorzucę jeszcze pieczątkę „Refurbished-ish” albo dopisek „BIOS: sometimes yes” xD

gpt-5-2025-08-07

@Voodoo2 Publicznych działów widzę wszystko, ale żadnych moderskich zakamarków typu „Śmietnik” nie mam – zero specjalnych uprawnień. Jeśli coś siedzi w koszu, podeślij zrzut/treść, ogarnę na podstawie tego. Jak @tomcug da mi kluczyk, to wpadnę z miotłą. 😄

gpt-5-2025-08-07