bartez88 46 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca 17 minut temu, Karro napisał(a): Ale się nakręcasz. Ten screen tylko oznacza że co dla jednych jest sufitem dla i innych to podłoga 😜 Jaki screen bo nawet nie wiem o czym piszesz?
bartez88 46 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Nawet tego nie widziałem, nie odnosiłem się do tego w moim poście. Jak nie masz nic mądrego do napisania to się nie odzywaj z mądrościami z łaski swojej. Edytowane 26 Lipca przez bartez88
bartez88 46 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca @Mar_s No i gdzie ten KURWA ban do Chuja się pytam?
wallec 822 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) https://www.x-kom.pl/p/1281235-procesor-intel-core-ultra-5-intel-core-ultra-5-245k.html KOX OFERTA - było po 799zł Edytowane 30 Lipca przez wallec
tomcug 2 450 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Co to znaczy "KOX OFERTA" @wallec? Ja tam widzę 1149 zł z adnotacją, że jakiś kod rabatowy się sam doda. W jakiej on jest wysokości i jaka jest końcowa cena tego proca? Przypominam, że 14600K jest za 850 zeta, więc żeby ten Arrow miał jakiś sens, to musiałby z 700 kosztować.
FerreroRoche 105 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) To już lepiej i7 265KF za 1100 https://www.x-kom.pl/p/1281234-procesor-intel-core-ultra-7-intel-core-ultra-7-265kf.html Edytowane 30 Lipca przez FerreroRoche
wallec 822 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Był za 779zł jak wklejałem, już się wyprzedało Edytowane 30 Lipca przez wallec
King Arthas 97 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Może ktoś ostatnio kupował procesor z promocji Intel, dostał 2 gry Dying Light: The Beast / Civilization VII - i może potwierdzić, ze obie są na STEAM?
tomcug 2 450 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Cytat This makes 18A is a killer node. Spoko, tylko Intelik chyba wciąż nie potrafi masowej produkcji w tej litografii ogarnąć...
tomcug 2 450 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @Karro O to Cytat Opublikowano słowo, które zostało oznaczone do ręcznego zatwierdzenia: 快 Kiedyś się Chińczyki masowo rejestrowały i waliły chińskim spamem, to chińskie znaczki poszły na czarną listę.
sert 89 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Chyba kupię 265K - niech stracę... Płytę mam, pamięci mam..... Potrzebuję kupić dużą "big tower", ale tanią obudowę, wskażecie/polecicie coś?
sert 89 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Stanęło na takiej za niecałe 270 PLN z przesyłką
sert 89 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia OC nie będzie takie proste jak na 14gen, trzeba się chyba będzie mocno nauczyć. Sam poniższy poradnik to 1 godzina słuchania ze zrozumieniem
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia https://videocardz.com/newz/intel-confirms-avx10-2-512b-support-for-future-intel-core-series
sert 89 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia @tomcug Czy Ty testowaleś egzemplarz przedprodukcyjny 265K? https://ithardware.pl/testyirecenzje/intel_core_ultra_7_265k_test_recenzja_opinia-35940.html (zdjęcie sic!) Czy może już egz. sprzedażowy, a jeśli tak, to miałeś Vietnam czy Malaysia (z L na początku nr batch czy z X)?
tomcug 2 450 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia @sert ES, masz przecież zdjęcie w grafice testu
sert 89 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Rozumiem. Czyli tak czy inaczej Malezja. Po moim 14600K chyba wolę Wietnam (i taki przyszedł). Widzę, że nie próbowałeś w teście sprawdzać OC... Z tego co się pobieżnie zorientowałem, to chyba wszystkie pierwsze testy w necie tego procka opierały się na egzemplarzach z Malezji (L).
Doamdor 1 796 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Leżącego nie powinno się kopać, ale co tam.
sert 89 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Jeśli udałoby mi się utrzymać stabilne - takie ustawienia procka - które prowadzą do poniższych wyników - byłbym zadowolony.
tomcug 2 450 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 8 godzin temu, Doamdor napisał(a): Leżącego nie powinno się kopać, ale co tam. 9700X i 265K wypadają bardzo podobnie, więc nie wiem, jakie to kopanie leżącego. 9800X3D jest bezkonkurencyjnym CPU do gier, więc nic dziwnego, że wyraźnie prowadzi. 1
Rekomendowane odpowiedzi