Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Z rządowego programu in-vitro urodziło się już 10 tys dzieci. Wow! Są to niewątpliwie jedne z najlepiej wydanych pieniędzy przez obecnie nam mości rządzących. Blisko 5% urodzeń. -
Przez some1 · Opublikowano
39" 1440p będzie miał piksele tej samej wielkości co 32" 1440p w klasycznych proporcjach 16:9, albo typowy biurowy 24" 1080p. Szału nie ma ale jeszcze ujdzie. 45" 1440p będzie gorzej. Co do wydajności w 5k2k myślę, że w większości gier da się to ustawić żeby było płynnie i zadowalająco pod względem wizualnym. Trochę pogrzebać w ustawieniach i tyle. Od tego masz właśnie DLSS, żeby renderować w niższej rozdzielczości i potem robić upscaling relatywnie małym kosztem. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Zawsze się sugeruję testami 1080p i nigdy nie czułem się oszukany...bo na logikę nigdy nie oczekiwałem tego, że te fpsy wcześniej z 4090 czy teraz 5090 w 1080p się przełożą 1:1 na "moje" 3440x1440 na 9070xt Trzeba totalnie nie ogarniać, żeby się dać tak nabrać by czuć się oszukanym -
Przez TheMr. · Opublikowano
No to przecież miałeś przegrane wybory dwukrotnie przez to, że robili inaczej niż chciało społeczeństwo. Bądź tu mądry -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Jest pikseloza i to widać. Do rozdziałki 5k2k jak masz 5080 odpalisz mfg + dlls P + suwaki na medium to może być ok. Słuszna decyzja
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi